Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
marinka
16 лютого 2010 01:00
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Ірка-Шкірка
борщ - з чергової баночки

Борщик - це завжди ура, ура, ура!



Повідомлення відредагував marinka - 16 лютого 2010 02:02
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 лютого 2010 04:24
Повідомлення #102


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дякую, Марічко!
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 лютого 2010 04:44
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірцю, доречі я ніколи не знала що так можна закручувати борщик аж поки не попала в Канаду до чоловікової стрийни. Вона так робить і зимою витягує і готує борщ на швидку руку. А я щось тут ніяк на закрутки не наважуюсь, бо не має півниці.
Так гарно виглядає той борщик.

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 лютого 2010 09:24
Повідомлення #104


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Так, Марусю, такі баночки дуже виручають взимку - моя кума їсть такий борщ як салат - також смачно.
Цього року, з легкої руки ПоваренкаСПоварешкой, я ще закрила більше 20 баночок перемелених і проварених помідорів - також дуже зручно використовувати в супі-пюре, до соусів (особливо до піцци), і робити з того свіжу аджику. Взимку у штучних помідорів нема того смаку, та й ціни кусаються.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 лютого 2010 09:31
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, в нас закручують в банки лише такий склад (буряк, морква, цибуля, болгарський перець, помідори). То його можна додати і до питного "польського" борщику. А якщо звичайний, то додається вкінці.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 лютого 2010 08:03
Повідомлення #106


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Позавчора витягнула з холодильника останню цвітну капустину - добре збереглася, на щастя, і вирішила її приготувати її по рецепту Дарії Цвек.
Цвітна капуста під соусом

Цвітну капусту помити, розлити на менші суцвіття, відварити в окропі 5-6хв. Приготувати соус: взяти майонез і сметану 1:1, дрібно нарізати багато кропу (був заморожений), додати багато різаних горіхів, заправити сіллю, перцем.
Капусту розібрати ще на дрібніші суцвіття, викласти в миску, полити соусом.
Мені цей соус так подобається, що я капусту викладаю шарами і поливаю соусом.

Звіти й обговорення ось тут
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
17 лютого 2010 08:15
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ірка-Шкірка
я ще закрила більше 20 баночок перемелених і проварених помідорів - також дуже зручно

Іринко, я варю борщ ось уже років з 10, певно, з такими помідорами...або із соком томатним...бо з магазинною томатною пастою в мене, по-перше, не признають, а по - друге , від магазинного соусу чи пасти печія просто забезпечена, перевірено. Закриваю їх гігантскими партіями smile А борщик просто знахідка для зайнятих господиньок, і не тільки. smile

Перейти на початок сторінки
Яруська
17 лютого 2010 08:45
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Ірка-Шкірка
я ще закрила більше 20 баночок перемелених і проварених помідорів

Іринка,
я також закриваю домашній томатний соус. Разом з помідорами перемелюю кілька яблук, можна цибулю. А також додаю трохи спецій до смаку (мелений перець чорний і духмяний, гвоздика і т.д.) Дуже смачне виходить - ні в яке порівняння із купованим не йде! smile
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
17 лютого 2010 08:55
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Ірка-Шкірка, не було мене зовсім трошки, а ти тут такої смакоти наготувала, що тепер перечитати не встигаю.
Рибка просто супер laughing (ота що запечена). а із нутрощів делікатес - це щось новеньке. Тато риби наловив собі на менини - треба спробувати, бо раніше в нас таке тільки Мартин (кіт) їв.
Списала собі і гречані налісники, підливка із печериць дуже сподобалась.
А від коктейлю аж слинка покотилась, і хоч до алкоголю байдужа, а від крапельки отої смакоти що на фото не відмовилася б. smile
Я також готую дома томатну пасту, але консервований борщик став для мене приємним сюрпризом. Дай Боже доживем до сезону консервування, обов"язково скористаюсь твоїм рецептом.
Ти дуже хороша господинька. В тебе так смачненько на сторінці - наче насправді у гостях побувала tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 лютого 2010 10:35
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, ото гарна капусточка. tongue Моя доня так її любить, а з таким соусом, -- тим більше. Та, нажаль, вже не маю своєї мороженої. А в маринованої трохи свій смак.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 96
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100