. Страви на Святий Вечір » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 16
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


16 сторінок 1 2 3 ... 14 15 16 Далі >>
Відповісти
 Страви на Святий Вечір
Darka
8 січня 2016 05:21
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1274
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Kykysja41145,головне що є бажання навчитись і діточок приучувати до традицій.Молодець,справишся не сумнівайся.

Різдвяні свята багаті на звичаї та традиції,на різномаїття страв, солодощів,колядок,подарунків та веселощів.Це самий чарівний час як для дітей так і для дорослих.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
tay
29 грудня 2016 18:16
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Господиньки! Напишіть,будь ласка, рецепт борщу з вушками...а то, напевно, я одна не знаю як то робиться :feel: ....ніколи таке не готували в нашій сім'ї на Святий вечір....

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
29 грудня 2016 18:28
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
tay,
В мене це улюблена страва ще з дитинства . Борщик ми варимо так як звичайно ,тільки без картоплі і капусти ,просто пісний і рідкий. Вушка це як пельмені з грибною начинкою,але ми їх зліплюємо не як пельмені, а так як вушка, це кінчики защипуються навколо пальця. Як не хочете заморочуватися над формою ,то можете робити звичайні як пельменьки. Начинка -то сушені гриби ,попередньо зварені змелені і піджарені з цибулькою на олії.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
30 грудня 2016 00:15
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2672
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5416
Цитата: tay
Господиньки! Напишіть,будь ласка, рецепт борщу з вушками...а то, напевно, я одна не знаю як то робиться ....ніколи таке не готували в нашій сім'ї на Святий вечір....


Ось тут

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Darka
30 грудня 2016 01:03
Повідомлення #155


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1274
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Я тоже роблю кожного року на Святу вечерю борщ з вушками. Колись вдома варила зовсім по іншому борщ а коли приїхали сюди мала роботу в нашому ресторані,то навчилась по другому :smile: . Напишу може кому пригодиться,тим більше він у мене пісний завжди(давно вже з мясом борщу не готую) :lol: ,то і на вечерю підійде і на кожен день.

Ставлю варити картоплю на борщ. Тим часом на пательню даю зо дві ложки олії,туди цибулю порізану четверть кільцями,пару зубців чоснику порізати,моркву натерту ( тертка,грубі вічка), обжарую трохи.Тоді даю сирий буряк потертий на тертці, (літом молодий буряк ріжу соломкою) знову трохи обжарую, помідор (розрізаю на половину і тоже на тертку) або томатний соус.Трошки води і оцту,накриваю кришкою і ця зажарка там собі тушиться до готовності.Помішувати,пильнувати щоб рідина не википала.
Далі до картоплі даю капусту,коли все готове добавляю зажарку бурякову і даю ще квасолю,зелень.Все готується дуже скоро і борщ має гарний червоний колір,буряк не виварений.

І ще, коли зажарки більше її можна розділити і покласти в морозильну камеру,до другого разу.

Ну а вушка то вже просто начинка грибна,хто яку любить і зробить :lol:

Буду рада якщо такий борщик кому припаде до душі.Смачного!

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
16 сторінок 1 2 3 ... 14 15 16 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 жовтня 2017 19:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 00:46)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100