Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
lana
15 липня 2010 21:13
Повідомлення #451


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,
Майєчко, аромат твого печива лине аж на Полтавщину!!!!
Твоє тісто завжди найсмачніше!!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
19 липня 2010 08:53
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Майя печиво чудове і таке апетитне що хочеться покуштувати
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
19 липня 2010 09:01
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Майя Шутенко, яке печиво смачнюще winked Занотувала і на вихідні приготую, відзвітуюсь. Я колись таке на весіллі куштувала , але куховарки як завше не діляться рецептами. Маєчка дуже-дуже дякую. 3fb
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
20 липня 2010 10:25
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Lana,sunnygirl,Volo-shka,від мене Вам квіти ,любов і мої шанування!Дякую за приємні відгуки,теплі слова! 3fb 3fb 3fb

Риба по- царськи
Таку смачну рибу готують у одному з місцевих кафе.Одна моя знайома іноді заходить туди і замовляє саме цю страву.А нещодавно ми дізналися секрет рецептури.Сподіваюсь,Вам буде смакувати!

1 кг рибного філе
1 пачка майонезу
2-3 плавлені сирки
200 гр твердого сиру
1 склянка горіхів
0,5 скляки родзинок
0,5 склянки порізаного чорносливу(якщо не любите чорнослив-замініть його синіми родзинками)!
1 невеличка цибулина
1 зубок часнику
спеції

Філе риби(розмір з долоню) замаринувати
:
посолити,поперчити,тршіки додати цукру, мелений коріандр,(я брала спеції для корейської моркви)1 потерти цибулину,1 зубок часнику -розчавити.Цією сумішшю натерти рибне філе і залишити на 30хв.
Дечко для запікання змастити олією,посипати тертими сухариками або тертою булкою і викласти рядочками філе,покрити його сіточкою майонезу,потім посипати родзинками і шматочками чорносливу,покрити шаром тертого плавленого сирку,потім шар подрібнених горіхів,майонез і шар тертого твердого сиру.Ставимо запікатися на 20-30хв.Подавати злегка охолодженою.Смак дуже цікавий!

Прикрасити петрушкою,виноградом,червоною порічкою.Смакує разом з ягідками!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 21 липня 2010 19:26
Перейти на початок сторінки
lana
20 липня 2010 12:47
Повідомлення #455


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Майя Шутенко
Пиріжки вельми смачні

Майєчко, готувала пиріжки за твоїм тістом (начинка: абрикоси+яблука). Дуже вдячна за рецепт!!!! І не тільки я , а й уся моя родина. Дуже смачне тісто.( Фото не зробила, бо донечка поїхала на кілька днів у гості і забрала з собою фотоапарат)

А рибу ми всі полюбляємо, тому з часом обов"язково апробую новий рецепт!!!!

Повідомлення відредагував lana - 20 липня 2010 13:49
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 липня 2010 15:26
Повідомлення #456


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Майя Шутенко
Риба по- царськи

Майя, дуже заінтригувала рецептом риби по-царськи winked . 100% переконана, що цей рецепт підходить і для мяса.
А печиво східне також дуже хочеться спробувати t0292 .

Сьогодні в планах знову два пляцки з вельми смачного тіста.

Майя! Дуже велике дякую за рецепти - що не приготую - воно відразу стає родинно-улюбленим!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 липня 2010 15:44
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дуже цікавий рецепт приготування риби обовязково випробую його.
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 липня 2010 22:23
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Майя Шутенко
Риба по- царськи

оце так рибка, а яке оформлення страви! вже б таку їли!
а печиво вже записала. моїм діткам всі печенька від Майї подобаються!

Повідомлення відредагував Славочка - 21 липня 2010 23:29
Перейти на початок сторінки
Маруся
25 липня 2010 00:10
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Майя Шутенко
Печиво"Східне"


Який цікавий перепис. Так гарно виглядає і напевне смакує ще краще.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
25 липня 2010 21:29
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дівчатка,любі мої!Яка я рада Вам і Вашим відгукам,вдячна за увагу і оцінки в репутації!Дякую,що заходите і готуєте за моїми рецептами!Lana -Світланко,sunnygirl,Славочка,Іринка,Маруся,Катя,Ластівка,maija23,Наташка!



Львівські круасани




Рогалі "Наталка"тут-1 варіант
Сьогодні пекла рогалики майже такі ж самі ,хоча трішки відрізняються.Перепис від господині О.Мокрієнко м.Львів(Рецепти господині.№1 2010)-тісто
Тісто:
1пачка маргарину-200гр.
1 пакет сметани-200 гр.
1- жовток-
1 ст.л.цукру-
2 ст.л.олії)
-додати при вимішуванні тіста
50 гр.дріжджів
борошно на м"яке тісто


Дріжджі розтерти з цукром ,додати їх у сметану і гарно вимішати, влити жовтки,розтоплений маргарин і всипати борошна ,щоб тісто, було як на вареники.Гарно вимісити,підливаючи олію, тісто повинно відставати від рук .Поділити на дві частини,одну покласти у холодильник на 30 хв..Першу частину поділити на 5-6 колобків,дати їм трішки полежати,щоб підросло тсто,потім по одному розкачуємо тоненький в пласт ,вирівнявши коло тарілкою ,ріжемо радіально на трикутнички і виробляємо рогалики з різними начинками.Сформовані вмочати у білок і цукор або штрейзель без жовтка-дуже смачно зі штрейзелем.Скласти на дечко,застелене промасленим папером.Пекти 15 хв.Готові -густо посипати цукровою пудрою з ваніліном.
Начинка
класична-густе повидло,джем,варена згущенка-у рогаликів защіпити двума пальцями протилежні краї біля широкої основи трикутника-у вигляді "клювика",щоб начинка не підсихала і не витікала.
макова-запарений мак розтерти товкачиком до кремоподібної маси і вимішати його з варенням,додати мелені горіхи
горіхова:2 склянки горіхів змолоти на м"ясорубці і додати сюди 2-3 ст.л.вареної згущенки або варення
шоколадна:до 1 склянки мелених горіхів додати 1-2 ст.л. розтопленого на водяній бані шоколаду.Якщо маса загуста-додати 1ч.л.вареної згущенки.Можна також до мелених горіхів- 1 склянки додати потерті на дрібній терці 3 шоколадні цукерки типу"Гулівер",для м"якості додаємо 1-2 ч.л. вареної згущенки.Можете начиняти рогалики шматочками шоколаду.
родзинкова:1 склянку родзинок помити і пропустити через м"ясорубку.Додати мелені горіхи,трішки варення,якщо маса загуста
з чорносливу:розпарений чорнослив пропустити через м"ясорубку,додати мелені горіхи і 1 ч..л меду,вареної згущенки або варення.
штрейзель-1 склянка борошна,1 склянка цукру,80гр.вершкового масла,1 жовток.Все перетерти руками до кришкоподібної маси.
Всі начинки густі і смачні!-із мого кулінарного архіву
Печиво зберігати у поліетиленовому пакеті чи коробці.

В гостях у Майї.
В гостях у Майї.
Тісто можна зробити напів-листковим:для цього охолоджені колобки розкачувати у пласт, який потім згорнути конвертиком,розкачати.Так повторити 3-4 рази,після чого розкачувати і ділити на трикутнички,начиняти.
Рогалики у розрізі будуть слоїстими
.

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 6 квітня 2013 18:00
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 02:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100