Дорогі мої відвідувачі і дівчатка з Дрімфуду,як я скучила за Вами!
Lana,Ірка-Шкірка,Solka,Славочка,gutka,marynovychss ,if221181pii ,sunnygirl, Natalyadiva,ІруськаЛастівка,Іванка,Олюся,maija23-дякую всім Вам за гарні слова і відгуки,за оцінки і увагу до моєї сторінки!!! Сьогодні на моїй кухоньці ювілей і я вирішила пригостити Вас смачненькою випічкою,бабусиними бубличками.Рецепт простий,але такого Ви не зустрінете ніде,його я виписала із старенького бабусиного зошита.Чашечка на фото-моя улюблена .Такий набір колись подарували нам на весілля батьки мого чоловіка.
Бабусині бублички50 гр.свіжих дріжджів розтерти з 1 ст.л. цукру і влити 0,5 склянки підігрітого молока.
3 яйця збити з 1 повною склянкою цукру
1 пачку вершкового масла м"якого збити з 1 пачечкою ванільного цукру
1 склянка подрібнених волоських горіхів
Все гарно вимішати і всипати борошно ,щоб вийшло м"якеньке тісто.Добре вимісити,тісто має бути еластичним .Дати йому відпочити у теплому місці 10 хв..Коли трішки підросте,розкачати у пласт товщиною до 1 см і склянкою вирізати круглі коржики,потім чаркою у кожному вичавити осередочок,щоб вироби були схожі на бублички.Кожен вмочати у цукор і складати на застелене промащеним папером деко.Випікати 15-20 хв. ,щоб печиво ледь зарум"янилося.Ще гарячі бублики густо посипати цукровою пудрою.Зберігати краще у пакеті чи пластиковій коробці.
Смачного!