Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Славочка
28 червня 2010 20:17
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, скоро поїду з дітками у село, там з бабунею будемо у літній кухні в печі пекти хліб. Випробую всі рецепти!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
29 червня 2010 13:44
Повідомлення #432


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринко,Славочка,дуже дякую!!!!! :3fb:

Пісні пиріжки(дешеві і прості)-рецепт із блокноту колеги


3 склянки теплої води
50 гр.дріжджів
1 склянка цукру-повна
0,5 склянки олії
1 пачечка ванільного цукру
Все перемішати і додати 1 склянку борошна,гарно збити,дати підійти у теплому місці 10 хв.,потім додати ще борошна приблизно 1кг-1 кг200 гр. ,щоб тісто було дуже ніжне і м"якеньке і замішувати,підливаючи олію на руки.Поставити у тепле місце на 30 -40 хв.Тісто підростає дуже


швидко,треба дивитись,щоб не"втікло".Виробляємо маленькі пиріжки з

різними начинками( на стільниці,змащеній олією),а також можна - пироги,рулети,ватрушки.На змащене маслом дечко викласти пиріжки не дуже близько один до одного,дати трішки підрости ,змастити яйцем і ставимо випікатися.Дуже хороші виходять маленькі пиріжки із сирною начинкою і родзинками,з ягодами , джемом,а також сосиски в цьому тісті.,які зручно брати в дорогу,добре підійде ,як основа для піци.Викладати на дечко руками,тому що тісто дуже м"яке!!!
Тісто простеньке,але випічка виходить ,як пух!

Начинки:сир з родзинками,вишні,черешні,яблука,джем.


Сосиска в тісті,прошу спробувати до чаю вранці!!!!
Для пиріжків з несолодкою начинкою-кількість цукру в тісті зменшити.

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 8 квітня 2013 22:45
Перейти на початок сторінки
lana
29 червня 2010 14:47
Повідомлення #433


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,

Майєчко, тебе Бог нагородив неоціненним даром!!! Твоє тісто- надзвичайне!!!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
30 червня 2010 00:02
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Чудесне тісто, Майєчко! Я люблю пісне тісто, воно легке, як пух, і довго не черствіє, навіть частіше його роблю, ніж здобне...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
30 червня 2010 09:55
Повідомлення #435


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Майя, твоя випічка, як завжди не перевершена winked ! Скільки разів пекла піцу за Твоїми рецептами (чоловік у мене "піцеман" laughing ) завжди чудові виходять. От тільки до хліба руки ще не дійшли - у квартирі така спека bully
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
3 липня 2010 11:07
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Світланко,Наталочко,Волошечко,Майєчко,Ластівко,Славочко,Іванка- love душею дякую,дорогі дівчатка за увагу до моїх рецептів і оцінки у репутації!
Все,що є найкраще у моєму кулінарному архіві-поступово подарую всім Вам і шановним відвідувачам!!! 3fb
Вареники здобні з ягодами

Ці смачні вареники мене навчила готувати господиня ,у якої ми з чоловіком проживали під час весільної подорожі у Алуштіі!Було це...21 рік тому...,але рецепт ,записаний у маленькому блокнотику, я зберегла.Тісто-м"яке,податливе і з ним дуже приємно працювати.Вареники виходять пухкими,не розвалюються і сік не витікає!Смакота!

Тісто

1 яйце
2 ст. ложки м"якого вершкового масла
3 ст.л. сметани
3\4 склянки теплої води(неповна склянка),підігрітої сироватки або кефіру
25 гр.дріжджів розтертих з 1 ч.л. цукру
борошна-3-3,5 склянки
Дріжджі можна замінити содою,погашеною в оцті,теж смачно!

Замісити м"яке тісто і дати йому відпочити,поки ми будемо готувати начинку.
Можна брати будь-які ягоди,сьогодні у нас-вишні

Вишні почистити від кісточок і засипати цукром:на 1 склянку вишень-0,5 склянки цукру.Коли вишні пустять сік,-через 10-15 хв.,відцідити вишні від соку, і починаємо працювати з ніжним тістом!.Розкачати валочок,нарізати його на шматочки і рокачати кожен не дуже тонко,товщиною до 0.5 см.
Підготувати каструлю і друшляк за діаметром однакові,щоб можна було зробити "пароварку".Наливаємо у каструлю наполовину води і доводимо її до кипіння.Дно і стінки друшляка змащуємо вершковим маслом,начиняємо варенички вишнями і складаємо у "пароварку",накрити кришкою і варити на пару 10 хвилин.Вареники збільшуються вдвічі!Вийняти їх і полити розтопленим вешковим маслом і соком,який залишився від вишень.Сметану -1 склянку збити з цукром- 0,5 склянки і ваніліном , подати у окремій посудині.
Приємного.
Якщо у Вас є пароварка-ще краще!!!!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 8 липня 2010 00:30
Перейти на початок сторінки
if221181pii
3 липня 2010 11:41
Повідомлення #437


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Ці вареники з вишнями це щось неймовірне. У мене на весіллі кухарка їх до кави подавала, то всі були в захваті а я досі пам"ятаю той смак ось тільки рецепту немала, тепер спробую!!!! Дякую wink
Перейти на початок сторінки
lana
3 липня 2010 15:01
Повідомлення #438


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,

Такі вареники (єдине,що не знала пропорції, бо все то робиться на око) варять і в нашій місцевості. Дуже смачно!!! Я ще й наморожую вишень на зиму, і взимку варю. Єдина різниця, що у нас вишні просто кладуть у тісто і ложечкою додають цукор, але мені більше сподобалася Майїна ідея засипати ягоди цукром і віджати.Дякую дуже!!! m05108

У нас багато хто варить вареники у воді, але на соді, пухкі. а багато- на пару, причому і з капустою, і печінкою чи м"ясом, і з творогом. А на 3-й день весілля (а зараз, коли в ресторані гуляють 1 день, то на передостанній стіл- перед солодким )- обов"язково подають вареники чи хоча б галушки , зварені на пару.
Смакотаааааааааа!

Повідомлення відредагував lana - 3 липня 2010 16:07
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 липня 2010 17:29
Повідомлення #439


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Майя Шутенко
Вареники здобні з ягодами

Смакота яка!!! Тісто подібне до того, з якого на пару варять гоуски - чеські булки, які ріжуть ниткою і поливають соусом.
Сьогодні доїли останні звичайні вареники з вишнею, наступні будуть за твоїм рецептом!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 липня 2010 23:47
Повідомлення #440


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, дякую за детальний опис процесу приготування. ще не пробувала на пару варити, і тісто має бути ніжне. А по скільки їх можна класти у друшляк? напевно не мають торкатися один одного?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 липня 2020 20:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 17
Користувачі: MichaelEloff
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100