Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Софія06
20 червня 2010 14:06
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Ням-ням печенька! winked
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
21 червня 2010 13:06
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Майя ваше печиво чудове.
Перейти на початок сторінки
Алеся
21 червня 2010 18:30
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Майя, дякую за цiкавi рецепти,Питання, у пирiжки 100 гр дрiжджiв не багато?
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
21 червня 2010 22:50
Повідомлення #424


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Софія 06,sunnygirl,Алеся,Іванка,Славочка! a0a
Дякую від усього серця за увагу до моїх рецептів і теплі слова ,а також оцінки ,що надихають на творчість!
Алеся!
На" Пиріжки вельми смачні" йде 1 кг борошна,тому 100 гр. дріжджів.Я пекла і забагато не було.Тісто підросте і його стає вдвічі більше.Пиріжків виходить чимало,а великих рулетів 6-7,пухких і гарних!Можете сміливо пекти,у Вас все вийде і випічка буде смачною! m0540
Бажаю натхнення і гарного настрою!
m0554
З повагою до Всіх і найкращими побажаннями Майя

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 22 червня 2010 18:18
Перейти на початок сторінки
lana
22 червня 2010 00:24
Повідомлення #425


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,
Майєчко, що можна сказати? До рецепта піци я сьогодні поверталася стільки разів, що сьогодні , мабуть, присниться.Яка ж ти все-таки молодчинка!!! У тебе завжди все смачно і до ладу!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
23 червня 2010 21:44
Повідомлення #426


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Світланко!Дякую,піца ,дійсно,цікава!Така тоненька основа...,що її їси і не помічаєш,...як швидко вона зникає!Головне-смачну начинку дати!
Бажаю натхнення!
Пекла на днях хороший домашній хліб,рецепт із "Порадниці"2002.Поділилася ним хлібопекар Олександра Ільченко з Дніпропетровської обл.
Домашній хліб
Порція розрахована на чотири великі паляниці,тому при бажанні ,можна пекти половину.На півпорції у мене пішло приблизно 1,5 кг борошна(((дивитись по тісту!!!
Розчинити 50 гр.свіжих дріжджів і дві столові ложки цукру в 1 л. теплої води.Коли "заграє",додайте ще 1 л.теплої води та 1 ст.л. солі.Зробити опару,всипавши борошно,щоб тісто було ,як на млинці.Поставити на 50 хв. у тепле місце,додати повну чайну ложку лимонної кислоти та борошна,щоб тісто було не надто круте,вимішувати 15 хв, змастивши руки олією.,поставити підійти ще на 50 хв.Розкласти тісто у форми, ,змащені олією і застелені промасленим папером(я пекла на пательні),через 20 хв.змастити поверхню хліба розтопленим маслом чи олією і поставити у духовку.Пекти до готовності.,яку перевірити дерев"яною паличкою або сірником,скоринка повинна бути хрумкою!
Хліб за цим рецептом виходить смачний ,пухкий та білий.
Від себе хочу додати корисну пораду;в тісто при замішуванні обов"язково додати 50 гр.розтопленого масла чи маргарину , а половину води можна замінити молоком.Також в тісто додайте 1 яйце.Печу за цим рецептом вдруге,і цього разу хліб вийшов ще смачніший!
Коли хлібчик охолоне-можна змастити його олією(за порадою Марусі я так тепер роблю завжди,мені дуже сподобалось!Марусечці нашій вдячність!!!!



[i]

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 26 червня 2010 23:36
Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 22:41
Повідомлення #427


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,

Майєчко! Я не перестаю тобою захоплюватися! Твої вироби з тіста неперевершені! Ох, скуштувати б такої паляниці!!!
Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 22:46
Повідомлення #428


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,
Ну, й хіба таке печиво купиш у магазині? Та ніколи!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
28 червня 2010 15:23
Повідомлення #429


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Світланочко,дякую за увагу і теплі слова :3fb:
Поради для молодих господинь

Секрети смачних котлет

1.Котлети потрібно смажити на розігрітій сковороді-сік з них не буде витікати і вони вийдуть смачні та соковиті.


.2Щоб котлети були пишні,масу потрібно збивати протягом 10-15 хв.

3.Для проби потрібно підсмажити одну котлету,якщо вона дуже туга,додати в фарш молоко,вершки або вершкове масло,якщо фарш рідкий-додати молоте сире м"ясо

4.Котлети з фаршу із сирою цибулею та часником треба смажити відразу.

5.До котлетної маси не рекомендують додавати яєчний білок,тому що при підсмажуванні він швидко згортається,м"ясо виділяє велику кількість соку і котлети виходять сухими.

6.Якщо до фаршу додати пасеровану цибулю,вона надасть особливий аромат і продовжить срок зберігання котлет.

7.Для розпушування фаршу замість булки,намоченої в молоці,можна також додати трохи знежиреного сиру,сметану або майонез.

8.Смачними вийдуть котлети із фаршу асорті:свинина,яловичина,курятина

9.До фаршу можна додати 1 терту сиру картоплину

10.Коли формуєте котлети ,у кожну в середину покладіть 0,5 ч.л. вершкового масла


Поради від господині Я.Федош з Тернопільської обл.("Люблю готовить" 2007)
Котлети будуть надзвичайно смачні,я використовую ці корисні поради і деякі секрети знаю давно , Вам теж раджу,шановні господиньки!



Найсмачніша картопля в світі!(телепередача"Смак" )
Щоб картопля була смачною, додати у воду,де вона вариться

Щіпку солі
1 чайну ложку цукру(стара картопля буде мати смак молодої)
1 ст.л. вершкового масла
1 цибулину
1 зубок часнику
1 лавровий листочок-на любителя

Особливого нічого немає, і нового також ,але результат-ароматна і смачна картопелька!Сподіваюсь, ці дрібнички стануть Вам у пригоді! :belay:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 6 квітня 2013 17:56
Перейти на початок сторінки
if221181pii
28 червня 2010 15:30
Повідомлення #430


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Піца супер, я обожнюю піцу з тоненьким тістом, і печиво класне. А хліб запашний, треба бути гарною господинею щоб пекти хліб
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 138
Гостей: 128
Користувачі: FrancisNorse
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100