Світланочко,дякую за увагу і теплі слова
Поради для молодих господиньСекрети смачних котлет1.Котлети потрібно смажити на розігрітій сковороді-сік з них не буде витікати і вони вийдуть смачні та соковиті.
.2Щоб котлети були пишні,масу потрібно збивати протягом 10-15 хв.
3.Для проби потрібно підсмажити одну котлету,якщо вона дуже туга,додати в фарш молоко,вершки або вершкове масло,якщо фарш рідкий-додати молоте сире м"ясо
4.Котлети з фаршу із сирою цибулею та часником треба смажити відразу.
5.До котлетної маси не рекомендують додавати яєчний білок,тому що при підсмажуванні він швидко згортається,м"ясо виділяє велику кількість соку і котлети виходять сухими.
6.Якщо до фаршу додати пасеровану цибулю,вона надасть особливий аромат і продовжить срок зберігання котлет.
7.Для розпушування фаршу замість булки,намоченої в молоці,можна також додати трохи знежиреного сиру,сметану або майонез.
8.Смачними вийдуть котлети із фаршу асорті:свинина,яловичина,курятина
9.До фаршу можна додати 1 терту сиру картоплину
10.Коли формуєте котлети ,у кожну в середину покладіть 0,5 ч.л. вершкового масла
Поради від господині Я.Федош з Тернопільської обл.("Люблю готовить" 2007)
Котлети будуть надзвичайно смачні,я використовую ці корисні поради і деякі секрети знаю давно , Вам теж раджу,шановні господиньки!
Найсмачніша картопля в світі!(телепередача"Смак" )
Щоб картопля була смачною, додати у воду,де вона вариться
Щіпку солі
1 чайну ложку цукру(стара картопля буде мати смак молодої)
1 ст.л. вершкового масла
1 цибулину
1 зубок часнику
1 лавровий листочок-
на любителяОсобливого нічого немає, і нового також ,але результат-ароматна і смачна картопелька!Сподіваюсь, ці дрібнички стануть Вам у пригоді!