Дівчатка,marunovychss, Lana,Маруся!!Щиро вдячна за увагу!
Сьогодні пропоную Вам перепис смачненької піци:готується просто ,м"якенька і ніжна(рецепт основи із книжечки"Вкусная азбука" 1997р,начинки і заливки-із старого блокноту)
Піца селянська Тісто300 гр. борошна
300 гр. картопляного пюре
50 гр.вершкового масла
2 ст.л. тертого твердого сиру
1 яйце
20 гр.дріжджів
0,5 склянки теплого молока
сіль,чорний мелений перець
Відварену картоплю пропустити через м"ясорубку,додати борошно і гарно вимішати.,влити яйце,розтоплене масло,посипати тертий твердий сир,сіль,спеції,додати дріжджі,розведені у теплому молоці.Замішуємо ніжне тісто,якщо борошна замало-підсипати ще.Тісто повинно бути слухняним.Накрити його рушником і залишити на дві години підходити.
Потім розкачати до 1 см.,викласти на пательню чи у форму змащену маслом, діаметром до26 см і висотою стінок до 5 см.,зробивши бортики
Викладаємо
начинкупошарово(пропорція продуктів-довільна)
плавлені сирки-порізані кубиками
притрусити посіченим кропом
кубиками порізана ковбаса або шинка,можна відварну курятину
порізані мариновані гриби)будь-які)
притрусити тертим твердим сиром
покрити сіткою кетчупу і залити
кремом,
збиваємо3 яйця
0,5 склянки сметани
0,5 склянки майонезу
Ставимо пектися на 30-40 хв на повільному вогні.