Добрий вечір,дорогі дівчатка!
Вчора хотіла ще рецепт маминої Паски написати,але не встигла.
Дуже дякую всім ,хто заходить на мою кухоньку , готує за моїми рецептами.
Коли пишеш рецепт на сайті ,то відчуваєш душевне піднесення,прилив енергії і натхнення.Втома після робочого дня зникає безслідно ,коли відкривається мій улюблений Дрімфуд,і я бачу Ваші аватарки,такі милі і майже рідні.Ми стали однією дружньою сім"єю !Дякую Вам за гарні слова і душевне тепло!
З повагою Майя
Катю-спробуй спекти,будеш задоволена печивом.Можна пекти у спеціальних формах,смак-однаковий!Мені приємно,що Тобі сподобалось!Дякую,що заходиш в гості!
Olenochka-від душі дякую за прекрасні слова.Заходьте до мене,завжди рада !
Славочка-для маленьких діток можна робити у вигляді їжачків і сиркові салатики.Все, що виглядає незвично-їм цікаво і смачно!
Маруся-якщо дітки не їдять печінку-можна такі кульки обкачати у натертому твердому сирі-зробити сніговика,або колобків .Може спробують...
Грибочки зберігаються добре,краще в поліетиленовому пакеті чи коробці.
muroslava 07-я вдячна за теплі відгуки!Чекаю завжди!
Іринко-приготування грибочків займає трішки...часу...до 1,5 годин.Може це мені здалось,що довго.,але не складно.
Коли будете чіпляти "капелюшок "до" ніжки",то намагайтесь не тиснути на вироби,вони крихкі.У капелюшку краще зробити заглиблення,щоб змащена збитим білком "ніжка "туди ввійшла.
Одним словом-з цим печивом треба трішки погратися
Чоловік мій хотів все пекти у формі,щоб час не витрачати.Мені було цікаво спробувати саме цей рецепт,де виготовляються заготовки руками і різного розміру грибочки!
sunnygirl-lдуже вдячна за чудові відгуки і увагу до кожного на форумі!!!