Natalyadiva
Маруся
sunnygirlДякую ,що зайшли до мене.Пиріг дуже смачний і практичний,печіть,будете задоволені!Швидко і просто!!!!
Сьогодні:
Пропоную рецепт дуже смачних оселедців,домашнього посолу.Рецепт старенький,навчила мене так солити рибу колега Валентина Петрівна,літня жіночка,яка дуже смачно готувала.Багато її порад і переписів є у моєму блокноті.
Оселедці швидкого приготування гостріСуміш для посолу:)
3 ст.л. солі
3 ст.л.цукру
1 ст.л. чорного меленого перцю
1 ч.л. меленого коріандру
Трішки суміші після засолки риби може залишитися,я роблю її з маленьким запасом!0,5 кг мороженого філе оселедця помити ,акуратно зняти шкірку і починаємо викладати:
В скляну або емальовану посудину шар цибулі кільцями наверх філе оселедця,посипане з обох боків сумішшю прянощів(можна обкачувати в них),змастити гірчицею тоненьким шаром і знову шар цибулі.Так складаємо і солимо все філе (не різати)Зверху
заливаємо соус:2 ст.л. води змішуємо з 2 ст.л. 9% оцту,потім полити 0,5 склянкою олії.Закрити кришкою і струснути.
Оселедці просолюються дуже швидко-за 6 годин.Зберігати в холодильнику.
Моя порада:чорний перець і коріандр бажано змолоти самому,не дуже дрібно, і тоді аромат від прянощів буде -справжній!