Інеса
Irina
marinka
sunnygirl-риба просолюється за 6 годин,
gutka
Славочка
Маруся!!
Дякую за теплі коментарі і поради,дорогі дівчатка!
Зараз піст і рибу можна готувати кожного дня ,це дуже смачно і доступно.
Вчора пекла пісненькі булочки,рецепт взяла із журнальчику "Золоті рецепти" наших читачів" №9 2008 року.Може у Вас є схожі рецепти,але цей теж дуже хороший.Приготування займає 30 хв.Спробуйте!
Простенькі булочкиНа 1,5 склянки води(молока,сироватки) додати 2 ст.л. цукру,3 ст.л. борошна і 50 гр. дріжджів.Перемішати і залишити на 15 хв.,щоб тісто підійшло.
Потім додаємо 0,5 склянки олії і 4 склянки муки,сіль за смаком,ванілін.Вимісити,через 2 хв. тісто готове до випічки.
Печіть все ,що хочете-пиріжки з начинками або просто булочки.Можна було б мені і родзинки додати в тісто ,але, нажаль, не було.Чоловік з"їв,дуже їх полюбляє!
Булочки будуть довго м"якими,якщо їх зберігати у поліетиленовому пакеті чи в пластиковій коробці.
Для того, щоб булочки були рум'яними, змащуємо поверхню міцною заваркою чаю-2 ст. ложки, з розчиненою в ній однією столовою ложкою цукру, за 10 хв. до готовності.(замість яйця)
Булочки виходять не дуже солодкі,тому цукру можете додати більше.Мені сподобався-- цей смак!
Сьогодні декілька штук змастила олією,
за порадою майстрині Марусі ,потім посипала товченим часником.Дуже смачно до борщу.Як пампушки!!