Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
gutka
27 лютого 2010 11:56
Повідомлення #281


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко
Велике втерте яблуко кислих сортів,в ідеалі антонівка + 100 гр.майонезу з хріном(є у продажу) .Витримати 3 години!

це дуже смачно читати, гарна порада laughing
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 лютого 2010 12:50
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Оселедці чудові, смачніші за магазинні. А пораду "мотаю на вус" smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
27 лютого 2010 23:52
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Майя Шутенко
Велике втерте яблуко кислих сортів,в ідеалі антонівка + 100 гр.майонезу з хріном(є у продажу)


це що хрін прекрасний додаток до рибних страв то я знала, а он з яблуком ще ніколи не пробувала. Треба буде випробувати.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
28 лютого 2010 11:07
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Інеса
Irina
marinka
sunnygirl-риба просолюється за 6 годин,
gutka
Славочка
Маруся
!!

Дякую за теплі коментарі і поради,дорогі дівчатка!
Зараз піст і рибу можна готувати кожного дня ,це дуже смачно і доступно.


Вчора пекла пісненькі булочки,рецепт взяла із журнальчику "Золоті рецепти" наших читачів" №9 2008 року.Може у Вас є схожі рецепти,але цей теж дуже хороший.Приготування займає 30 хв.Спробуйте!

Простенькі булочки

На 1,5 склянки води(молока,сироватки) додати 2 ст.л. цукру,3 ст.л. борошна і 50 гр. дріжджів.Перемішати і залишити на 15 хв.,щоб тісто підійшло.
Потім додаємо 0,5 склянки олії і 4 склянки муки,сіль за смаком,ванілін.Вимісити,через 2 хв. тісто готове до випічки.
Печіть все ,що хочете-пиріжки з начинками або просто булочки.Можна було б мені і родзинки додати в тісто ,але, нажаль, не було.Чоловік з"їв,дуже їх полюбляє!
Булочки будуть довго м"якими,якщо їх зберігати у поліетиленовому пакеті чи в пластиковій коробці.


Для того, щоб булочки були рум'яними, змащуємо поверхню міцною заваркою чаю-2 ст. ложки, з розчиненою в ній однією столовою ложкою цукру, за 10 хв. до готовності.(замість яйця)
В гостях у Майї.
Булочки виходять не дуже солодкі,тому цукру можете додати більше.Мені сподобався-- цей смак!
Сьогодні декілька штук змастила олією,за порадою майстрині Марусі ,потім посипала товченим часником.Дуже смачно до борщу.Як пампушки!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 8 квітня 2013 22:36
Перейти на початок сторінки
marinka
28 лютого 2010 11:38
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Булочки !!!!!!! Ням-ням!!!!

Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
28 лютого 2010 13:30
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дуже гарні румяні булочки! winked winked
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 лютого 2010 14:09
Повідомлення #287


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Майя, дякую за оселеці, фото тут

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
28 лютого 2010 17:03
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Майя, але ж булочки гарнезні!!!!! Дуже люблю дріжджову випічку на сироватці - супер!!!!
Ти бачила Натоньчині оселедчики за твоїм рецептом? Краса.....
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 лютого 2010 18:03
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Булочки дуже пухкенькі. спробую до борщику.
Майя, такі гарні і практичні рецепти, зразу стають популярними у всіх! Дякую.
Перейти на початок сторінки
gutka
28 лютого 2010 18:38
Повідомлення #290


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко,
булочки супер, треба спробувати спекти
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 01:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100