Знайшла на сайті "Кукорама" рецепт дуже смачної і легкої в приготуванні страви :
Куряче філе з кабачками
Нам потрібно: 500 г курячого філе, 2 цибулини, 2 моркви, 2 середні кабачки, 5 ст.л. сметани, сіль, перець.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, тушкувати на олії 3 хвилини, потім додаємо натерту на грубій терці моркву і тушимо разом ще 3 хвилини. Додаємо нарізане філе кубиками, тушкуємо 7 хвилин, помішуючи. Кабачки чистимо і нарізаємо кубиками , додаємо в сковорідку - тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин, потім додаємо сметану, перець, сіль , перемішуємо і ще тушкуємо біля 5 хвилин.
Смачно і швидко!