Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
oksana d
9 лютого 2013 17:00
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кекс з вишнями і кокосом.


Нам потрібно: 100-150 г масла або маргарини, 200 г цукру, 3-4 яйця, 130 г сметани, 300-330 г борошна, 0,5 ч.л. соди, 300-350 г вишні , 10-12 г стружки кокосової.

Спочатку потрібно розтерти масло із цукром. По черзі додавати яйця, після кожного добре збиваючи. Після чого додаємо сметану, соду і ще раз добре збиваємо. Потім потрошку підсипаємо борошно, замішуємо тісто, воно має вийти досить густим. Для начинки вишні пересипаємо стружкою і 50-60 г борошна.
Форму змазуємо маслом і присипаємо трошки борошном. Викладаємо одну частину тіста, далі вишні, а зверху знов тісто. Випікаємо при 180С - 35 хвилин. Смачного!



Якщо у вас буде заморожена вишня, то потрібно її добре розморозити і злити весь сік.

Повідомлення відредагував oksana d - 9 лютого 2013 17:05
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 лютого 2013 17:40
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Закуска із буряка


Нам потрібно: 1 буряк, 2 солених огірки, 1 зубчик часнику, майонез, зелень.

Буряк відварити або запекти. Натерти буряк і огірки на терці, додати дрібно нарізану зелень, подрібнений часник, трошки посолити і додати майонез.

Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
9 лютого 2013 18:59
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Кекс на молоці

Надзвичайно приємно !!!!!!! :winked:

Повідомлення відредагував ssaazzoonn - 9 лютого 2013 18:59
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
9 лютого 2013 19:03
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Деруни із сиром та грибами

Уявляю, яка смакота! А ще люблю зi сметаною такi дерунцi !
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
9 лютого 2013 19:08
Повідомлення #225


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: KASYA
Оксаночко, ти дійсно невтомна трудівничка! Пощастило твоїм домашнім!

Повнiстю згiдна з цими словами! :love:
Перейти на початок сторінки
KASYA
9 лютого 2013 21:25
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Кекс з вишнями і кокосом - смакота!

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
oksana d
10 лютого 2013 19:58
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
В нас є багато варіантів цієї смачної рибки. Хочу вам запропонувати ще свій , який знайшла на сайті "Смачно".Отже:

Солена скумбрія (оселедець) в маринаді.


Нам потрібно: 3 скумбрії морожені, 1 цибуля, 4,5 ст.л. солі, 1,5 ст.л. цукру, 5 шт лаврового листка, зерна коріандру - 1 ч.л., 1 ч.л. перцю чорного горошком, 1 ст.л. оцту, олія.

Рибу почистити і добре промити водою. 3ст.л. солі, 1 ст.л. цукру, 3 лаврових листки, кілька перчин чорного перцю і 0,5 ч.л. коріандру висипати в посудину з киплячою водою (1л) і помішуючи кипятити 1 хв, охолодити до кімнатної температури. Підготовлену рибу викласти в скляну посудину



і залити розсолом, вона має бути повністю занурена. Поставити в холодильник на 48 годин.

Тепер нарізати цибулю кільцями. Рибу вийняти з розсолу і нарізати невеликими кусочками. Готуємо маринад: в посудину з киплячою водою (1л) додаємо 2 шт. лаврового листка, кілька горошин чорного перцю, 0,5 ч.л. коріандру, 1,5 ст.л. солі, 0,5 ст.л. цукру і 1 ст.л. оцту, дати прокипіти 1 хв, охолодити до кімнатної температури.
В банку поскладати шарами цибулю і рибу, залити маринадом і в кінці додати 60-70 г олії. Закрити банку кришкою і в холодильник на 1 день. Потім можна смакувати смачненьку рибку.




Повідомлення відредагував oksana d - 10 лютого 2013 20:03
Перейти на початок сторінки
lana
10 лютого 2013 20:17
Повідомлення #228


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
oksana d,
Рибка так і проситься на виделку!!!!МММММММММММММмммммм!
Перейти на початок сторінки
Тереза
10 лютого 2013 20:57
Повідомлення #229


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Це Оксана для тебе,за твої чудові рецепти,гарні фото,ти молодець!!!
Перейти на початок сторінки
oksana d
10 лютого 2013 21:15
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 37
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100