Нам потрібно: 1 кг мяса (свинина+яловичина), 2 цибулини, 3 маленьких булочки, 2-3 яйця, 0,5 ч.л. чорного перцю, сіль.
Булочки замочити в молоці і добре відтиснути. Мясо, цибулю, булочки - 2 рази пропустити через мясорубку. Яйця окремо збити і додати до мяса. Посолити, поперчити і добре це все вимісити - десь біля 10 хвилин. Має вийти пухка маса. Форму змастити маслом, викласти фарш, який в нас вийшов, змастити легенько верх і боки маслом і запікати при 200 С - 40хвилин.
Сьогодні запікала скумбрію з помідорами і яблуками. Скумбрію добре почистити, помити, посолити і поперчити. 1 цибулю нарізати кільцями, яблука і помідори - дольками. На папір викласти цибулю, зверху рибу і нафарширувати її помідорами і яблуками. Якщо дольки залишаються, то покласти їх під рибу.
Запікати при 200С - 30 хвилин.
Повідомлення відредагував oksana d - 18 лютого 2013 22:31
Нам потрібно: 2 л бульйону, 200 г брюсельської капусти, 500 г картоплі, 150 г болгарського перцю, 100 г моркви, 100 г цибулі, 7 зубчиків часнику, зелень, сіль, перець.
Капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою і покласти з картоплею в киплячий бульйон. Слідом додати брюсельську капусту , посолити і варити 15 хв. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на терці і обсмажити на олії біля 10хв. Кріп дрібно посікти. В каструлю додати зажарку і поварити 5 хв. Потім витиснути часник. Додати кріп.
Рецепт із сайту "Смачно". Хоча я не дуже люблю брюсельську капусту, але суп мені дуже сподобався.
Повідомлення відредагував oksana d - 12 лютого 2013 21:18
Нам потрібно: 1 кг курячих крилець,0,5 склянки кетчупу, 0,5 склянки майонезу, сіль, перець.
Приготувати соус: змішати майонез і кетчуп. Крильця вимити, посолити і поперчити.Залити соусом, добре перемішати і залишити на 30 хвилин. Викласти їх потім на бритванку, запікати при 180С - 40 хвилин.
Нам потрібно: 500 г свіжих або консервованих абрикосів або персиків, 150 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру, 150 г масла, 5 яєць, 2 ч.л. розпушувача, 200 г борошна.
Масло розтерти із цукром і ванільним цукром. Відділити жовтки від білків. Жовтки додати до масла із цукром. Додати розпушувач і борошно, замісити не густе тісто. Білки збити. Додати білки в тісто і акуратно перемішати. Форму (24см) змазати маслом, викласти половину тіста. На тісто викласти персики, зверху - викласти другу частину тіста, розрівняти. Випікати при 180С - 45-50 хв.
Рецепт із сайту www.say7.info.
Повідомлення відредагував oksana d - 18 лютого 2013 22:23