Думаю ,що в кожної господиньки є свій улюблений рецепт сирника, в мене також такий є. Випробуваний десятки разів, смачний, а що головне - він подобається і моїй сім"ї, і друзям, і гостям
Сирник "Ірени", з старенького польського журналу "Кася"
Тісто:
1,5 скл муки
0,5 скл цукру
1 жовток
125 гр маргарину
1 ст л какао
1 ч л порошку до печива
Сиркова маса:
1 кг сиру
250 гр маргарину
1,5 скл цукру
4 яйця
2 пачки пудинга вершкового або ванільного
цедра одного лимонаЗамісити тісто і поставити на 1 год в холодильник.
Сир перемолоти. Маргарин розтерти з цукром і жовтками, поступово додати сир і пудинги, цедру лимона. Окремо взбити білки і поступово, акуратно додати до сиркової маси.
Тісто поділити на 2 частини. На змащену форму потерти на терці 1 частину тіста, викласти сир, зверху решту тіста. Пекти 1 год при t180.
А можна і так оформити