Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
maija23
10 квітня 2010 21:22
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 411
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 236
Хвилі Дунаю


Тісто: 3 яйця, 150 г. цукру, 150 мл.олії рафінованої соняшникової, 150 мл.молока, 2 ск. борошна, 3 ч.л. порошку до печива, 3 ст.л. какао, 3 ст.л. молока для коричневого тіста, 350 грам вишень (свіжих, заморожених чи сиропу), за відсутності вишень можна замінити сливами чи яблуками.
Білки збити на густу піну, під кінець додати порціями цукор і збити, додати додати жовтки і далі збивати, продовжуючи збивати, додати олію, додати молоко і борошно перемішане із порошком до печива і збити. Тісто поділити на 2 частини. До однієї додати молоко і какао.
Форму 33Х20 см. або круглу діаметром 24 см. змастити маслом і застелити пергаментним папером. Викласти світле тісто, зверху з какао, потім викласти вишні, трохи заглиблюючи в тісто з какао. Пекти при температурі 160 градусів по Цельсію 30 хвилин.
Крем: 400 мл. молока, пудинг ванільний (40 г.), 1 цукор ванільний (16г.), 2 ст.л. цукру, 2 ст.л. лимонного соку, 250 г. м"якого масла. Зварити пудинг і вистудити, збити масло, додати порціями пудинг і лимонний сік, продовжуючи збивати.
На холодний корж викласти крем і покласти в холодильник до застигання крему, Зверху полити шоколадною глазуррю (200г. шоколаду, розтопленого із 80 г. масла). Розмастити хвилями.
Рецепт взятий із сайту "Moje wypieky"

Перейти на початок сторінки
maija23
10 квітня 2010 21:28
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 411
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 236
торт Лимонний


Бісквіт: збити 3 білки на густу піну, всипати 100 г. цукру і збити, додати 3 жовтки і далі збивати. Окремо перемішати 2 ст.л. крохмалю, 1 ст.л. борошна, 2 ч.л. порошку до печива. Додати до тіста.
Змастити дно роз"ємної форми діаметром 24 см. маслом, вилити тісто і пекти при температурі 180 градусів по Цельсію 20 хвилин.

Безе: 6 білків, 250 г. цукрової пудри, 1 ч.л. лимонного соку, 1 ст.л. крохмалю. Білки збити на високих обертах на густу піну, по одній ложці додаємо цукрову пудру, продовжуючи збивати, потім додати крохмаль і лимонний сік, також продовжуючи збивати.
Дно роз"ємної форми діаметром 24 см змастити маслом, застелити пергаментним папером, викласти масу та пекти 90 хвилин при температурі 150 градусів по Цельсію. Остудити, при відкритій духовці не виймаючи. Краще залишити на ніч, щоб добре вистиг. На другий день перекласти кремом та прикрасити. Покласти до холодильника, найкраще смакує на другий день, коли добре промокне/дуже ніжний на смак/.

Крем 500 мл. молока, 3/4 ск. цукру, 2 ст.л. крохмалю, 2 ст. л. борошна, 1 упаковка ванільного цукру,2-3ст.л.лимонного соку.
Половину молока закип"ятити з цукром. Решту молока змішати з борошном і крохмалем і влити в кипляче молоко.Зварити заварний крем.
Збити 250 гр.мякого масла і порціями додати холодний заварний крем.В кінці влити лимонний сік і збити.
Перейти на початок сторінки
maija23
15 квітня 2010 22:05
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 411
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 236
Торт "Зебра"


Тісто: 5 яєць, 1,5 ск. цукру, 1 ск.води, 1 ск. олії, 3 ск. борошна, 2 ч.л. порошку, аромат до тіста (помаранчевий або ромовий), 2 ст.л. какао.
Білки збити на густу піну, додати порціями цукор і продовжити збивати, по одному додавати жовтки, продовжуючи збивати. Продовжуючи збивати додати олію, воду. Борошно перемішати із порошком для печива та додати до тіста. Потім розділити тісто на 2 частини. До 1 - ї додати 2 ст.л. какао, а до другої - 2 ст.л. борошна.
Тортівницю, діаметром 24 см. змастити маслом і посипати сухарями, на середину форми викласти 2 ст.л. темного тіста, зверзу 2 ст.л. білого тіста, і так продовжувати доти, доки не викладемо все тісто.
Пекти при температурі 180 градусів по Цельсію на протязі 50 хвилин. Готовність перевірити дерев"яною зубочисткою - має бути сухою. Охолоджений полити розтопленим шоколадом.

Перейти на початок сторінки
maija23
18 квітня 2010 00:16
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 411
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 236
Торт "Полунично - банановий"


Бісквіт: 5 яєць, 0,5 скл. борошна, 0,5 скл. крохмалю, 1 скл. цукру, 2 ч.л. без вершка порошку до печива. Дно форми змастити маслом і застелити пергаментним папером, вирізаним по формі дна форми для випікання. Спекти бісквіт в роз"ємній формі, діаметром 24 см. та поділити на дві частини по висоті.
Крем: Збити в блендері 2 банани та 300 г. полуниці до однорідної рідкої маси. Окремо збити 0,5 л. вершків із 2 ст.л. цукрової пудри. Розчинити 1 пачку желе із смаком полуниці у 150 мл. кип"яченої води, охолодити. Полунично - бананову масу, вершки та желе змішати і збити. Покласти в холодильник для того, щоб він трохи застиг.
Бісквітні коржі просочити охолодженим сиропом (закип"ятити 100 мл. води, 50 г.цукру, 1 ст.л. лимонного соку)
На тарілку покласти бортик із роз"ємної форми, а в нього покласти 1 корж. На корж викласти половину крему і накрити 2 коржем, трохи притиснути для вирівнювання крему. Зверху викласти решту крему та розрівняти. Прикрасити полуницями та подрібненими фісташками без солі, за їх наявності. Покласти в холодильник щонайменше на 4 години.

Перейти на початок сторінки
Маруся
18 квітня 2010 03:07
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
maija23, який гарний торт. Шкода що мої не люблять бананів. am
А ви диски під торт замовляєте?
Перейти на початок сторінки
maija23
18 квітня 2010 10:23
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 411
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 236
Маруся,якщо ваші не люблять банани,то можна взяти більше полуниці.Диски під торти я купую в супермаркеті.


Lana,дякую за гарний відгук!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 квітня 2010 13:33
Повідомлення #67


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7010
Цитата: maija23
Торт "Полунично - банановий"

Я дуже люблю такі легкі фруктові торти, особливо креми!
Тільки їх смачніше готувати зі свіжої полуниці - вони більш ароматні.
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 квітня 2010 15:07
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 104
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 187
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 228
Торт БОМБА

125г м’якого масла або маргарину
125г цукру
1 пакетик ванільного цукру
4 яйця
50 г муки
4 ч л розпушувача( без верха)
10г какао-порошку
75г мелених лісових горіхів(я брала мелену кокосову стружку)
100г тертого шоколаду
Для начинки:
1 ст вишень
2 банани
2 ст л лимонного соку
500мл збитих вершків(або сметани)
2 пакетика желатину для вершків(я брала 1 пакетик звичайного)
25г цукру(я дала трошки більше)
1 пакетик ванільного цукру


1.Масло або маргарин збити міксером на самій високій швидкості до пухкої піни.Поступово додавати цукор і ваніль.Збити до однорідної маси.Поступово додати жовтки(кожен жовток прибл.через пів хвилини).
2.Муку змішати з розпушувачем і какао-порошком,просіяти через сито,змішати з мелетими лісовими горіхами і натертим шоколадом.Порціями домішати до масляної маси на середній швидкості міксера.Білки збити в круту піну і теж домішати до тіста.Тісто викласти в форму ,змащену жиром ,діаметром 26 см.Покласти випікати при 180*(попередньо розігріти) .Пекти 30 хв.
3.Випечений торт залишити ,щоб постояв в формі,потім виняти з форми і залишити ,щоб повністю остив.
4.В готовому коржі вибрати середитку ложкою,щоб залишилися бортики шириною1-2 см.Вибране тісто розкришити в миску.
5. Для начинки банани почистити,розрізати вздовж пополам і сбризнути лимонним соком.Викласти в корж.Рівномірно розкласти між ними вишні.
6. Вершки(сметану) збити,змішати з желатином(попередньо приготованим по інструкції),цукром і ваніліном.У формі куполу викласти на фрукти.Крем засипати розкришеною серединкою (трішки придавити).Торт покласти в холодильник на 1 годину.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
18 квітня 2010 18:21
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1826
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 145
Торт"Ніжний"
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 квітня 2010 23:41
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: maija23
Торт "Полунично - банановий"

Цитата: if221181pii
Торт БОМБА

Смачні тортики.
Цитата: Майя Шутенко
Торт"Ніжний"

теж смакота!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 квітня 2014 04:50



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:35:44

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Вчора в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
18 квітня 2014

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
18 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
18 квітня 2014

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
18 квітня 2014

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
18 квітня 2014

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 6
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Mail Ru, crawl Bot, Yandex Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: linkfrygoglawaywogma, HeereMaLNaire, Mishelllarm, МарянаК, Яілатан, sergikanter, StephenRep, halla, Almira, nata77, Оксана Черньова, Светочка, El78, angelina, lasunya, Kvitochka, Natalyadiva, Іруська, Iryna_Lviv, свєта76

Нове на форумі
 
Великдень!!!!!
  Пише angelina (Сьогодні, 00:25)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Тереза (Учора, 20:23)
Марчик - син uliana_y
  Пише Тереза (Учора, 20:22)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 19:54)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише lana (Учора, 15:51)
Великдень
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:25)
Гумор
  Пише lana (19 квітня 2014 16:57)
Мої смаколики
  Пише Darka (19 квітня 2014 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100