Рецепт звичайний:
Спекти два круглих безквіти(4 білки збити окремо, тоді з 4 столовими ложками цукру, додати 4 жовтки, збивати далі і легенько вимішати з 4 столовими ложками муки і вилити в тортівницю, зверху я ще покидала цілі горішки, і муку обов"язково просіваю), пекти 20-25хв. Потім спекти такий же безквіт, але великий, квадратний, з 5-6яєць(відповідно 5-6столових ложок цукру і 5-6 ложок муки) і 2 столовими ложками какао(пекла на пергаменті, бо потім його тре скрутити в рулет).Крем зробила з ванільного пудингу,масла, вареного згущеного молока і трошечки розчинної кави та соку з лимончика. Рулет помастила кремом і порізала на куски шириною такою, як спечені круглі безківти. Нижній безквіт змастила кремом,тісно розклала на нього куски рулету, знову змастила кремом інакрила другим круглим безквітом.Обсипала печеням до кави і притрусила тертим шоколадом. Взагаліто по ідеї мало бути два креми, на рулет один, а на безквіти і нший, але того з пудингом получилось забагато, тому мусіла його вимастити весь.Отаке!