Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
galalviv
15 грудня 2011 15:19
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Торт "Київський"

4 яєчних білки
1 ст цукру
1 ст фундука
2 ст.л. крохмалю(або 1 муки+1 крохмалю)

Білки взбити на круту піну поступово додаючи цукор,поки він не розчиниться.Просіяти крохмаль,додати до білків,всипати мелені горіхи і обережно вимішати ложкою знизу вверх.Викладати у тортівницю,вистелену пергаментним папером.Ставити у духовку,розігріту до 160 градусів,через пів години зменшити температуру до 100 і сушити ще 1,5 год.

Крем

250 гр згущеного молока
120 гр води
250 гр масла
10 гр коньяку
1/4 пач ванільного цукру
1 ст л какао

Згущене молоко розвести водою і закип"ятити,вистудити.
М"яке масло взбивати протягом 15 хв,додати масу і все решту,крім какао.Крем розділити на 2 частини,до однієї додати какао,взбивати,поки воно добре не розчиниться.Білим кремом перекладати коржі,а шоколадним прикрасити зверху.
Рецепт бізе-на одну паляничку.Для торта випікаєм дві.

Схожий рецепт тут вже є від іryna,але там інші пропорції.Цей рецепт з сайту Повари.ру,випробуваний мною і вдався з першого разу.Звичайно багато залежить від духовки-в мене електрична,в якій легше виставити темперетуру,ніж в газовій.
Я пекла цей торт 2 рази,давала не фундук,а грецькі горіхи,було теж смачно,тільки перший раз давала мелені,а на другий раз порізала їх ножем-так було смачніше.Планую на Новий рік пекти з фундуком,то буду різати теж,а не молоти.
Хто планує прикрашати зверху кремом,раджу зробити 1,5 порції,бо цього мені було замало,але я пекла його просто так,то з"їли без прикрашання-поклала зверху пару мастичних квіток,щоб дітям було цікавіше.
Фото в мене є,але його треба обрізати,без чоловіка не справлюсь,виставлю пізніше.

Перейти на початок сторінки
Христя
20 грудня 2011 12:33
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчата,не знала,де написати свої враження і вирішила тут! Готувала на подарунок торт"Три шоколади".Знайшла його на іншому сайті,та як виявилось,він є і в нас в Natalyadiva та Volo-shka.Так от,що хочу сказати.....Це просто бомба!!!!!!!!!!!Шедевр!!!!!!!!!!!!!!! :winked: :winked: :winked: Дівчата,спробуйте,як буде нагода - ви точно не розчаруєтесь!!!! Дуже легкий в приготуванні,а смак - божественний!!!! :love: Правда виходить він зовсім не дешевий - навпаки :lol: Але,думаю,в подарунок чи на велике свято зробити можна - захват вам гарантовано!!!!!!!!
Вибачте,що фото нема - в поспіху забула зробити :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
KotMarta
22 грудня 2011 14:15
Повідомлення #383


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008

Я прочитала в темі про машинки, що Натонька пекла торт без муки, і вирішила написати тут рецепт свого горіхового торта без муки.
Отже:
торт "Горіховий"

Коржі: 12 яєць, 350 г. горіхів мелених, 400 г. цукру,2 ложки паніровочних сухарів, сік і шкірка з одного лимону.
Виконання: жовтки втерти з цукром до білості, з білків вбити піну. Всипати навпереміну до втертих жовтків піну і мелені горіхи, сухарі, сік і шкірку цитрини.
Пекти в двох тортівницях 45 хв.
Крем кавовий: 4 яйця, 200 г, цукру, 250 г. масла, 3/4 склянки міцної чорної кави.
Приготування: В невеликій риночці добре вимішати цілі яйця з цукром і холодною чорною кавою, потім варити на водяній бані до тих пір, доки не загусне. (безперервно мішаючи --15--20 хв.). Коли крем загусне, зняти з вогню і відставити, щоб охолонув.
У банячку втерти на піну масло. До втертого масла дати холодну кавову масу і втирати. Виходить смачний масляний крем.
Горіхи до коржа мають бути добре висушеними ( можна трошки просушити в духовці). Перший раз я цей торт самостійно пекла в 13 років і вийшов. З тих пір печу його дуже часто.
Перейти на початок сторінки
Людо4ка
24 грудня 2011 10:13
Повідомлення #384


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ТОРТ ,,ПЯНИЙ КУЧМА"

на один корж: 0,5 ст. сметани
0,5 ст. цукру
0,5 ст. муки
1 яйце
0,5 ч.л. соди погашеної оцтом
4 ст.л. какао
Печеться таких два коржі,
Крем сирний: Як зазвичай, роблю його на око--
сир творог збиваю в комбайні, додаю цукор, ванілін, сметани. Як все збите, то даю дрильовані вишні і в самому кінці желатин, але не багато.Тоді виложую більшу половину сирного крему на один корж, і втикаю в нього шоколадний крекер, змочений в ром або коньяк, і решту крему виложую на другий корж.
Це любимий торт моєї донечки та чоловіка.
Цей рецепт дала мені моя тітонька, а вона не знаю де його взяла.
Перейти на початок сторінки
luba38aa
24 грудня 2011 17:37
Повідомлення #385


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
дівчата шукаю рецепт пляцка не знаю як називається 2коржі білі знизу і зверху а всередині рулети з 4 маком і ці рулети печуться всі разом може хтось знає де шукати поможіть дуже хочу спекти
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
24 грудня 2011 18:17
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
luba38aa "Дрова під снігом" від idianka

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
luba38aa
25 грудня 2011 01:37
Повідомлення #387


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
дуже дякую це те що я шукала
Перейти на початок сторінки
galalviv
3 січня 2012 21:22
Повідомлення #388


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Апельсиновий (мандариновий) шифоновий бісквіт

3 апельсини (або 4 мандарини)
2 1/4 ст.муки
1 ст.л.порошку до печива
1/2 ч.л.солі
1,5 ст.цукру
1/2 ст.олії
6 яєць
1/2 ч.л.лимонної кислоти
ванільний цукор

З апельсинів вичавити сік,все інше подрібнити блендером.
Муку,1 ст.цукру,розпушувач,ваніль і сіль вимішати.Добавити олію,жовтки.підготовлені апельсини,перемішати до однорідності міксером.
Окремо взбити білки з лимонною кислотою до м"ягких піків,додати 0,5 ст.цукру і взбити до твердих піків.Акуратно з"єднати з тістом.Викласти у підготовлену форму,низ якої вистелити пергаментним папером і змазати маслом.Випікати при температурі 180 градусів.
Рецепт з інтернету.
Перейти на початок сторінки
Zainka
6 січня 2012 23:17
Повідомлення #389


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Торт-суфле за 30 хв.
Інгредієнти для бісквіту:

2 яйця
80 г цукру
60 г муки
30 г вершкового масла
Ванілін

Приготування:

Яйця взбити з цукром в міцну білу піну, до повного розчинення цукру, добавити ванілін, розтоплене і вистигше масло, поступово додати просіяну муку.
Дуже обережно перемішати до однорідності. Вилити в підготолену форму. Пекти в розігрітій до 180 С духовці до готовності. Витягнути і остудити.
Бажано корж пропитати яким-небудь сиропом.

Інгредієнти для суфле:
100гр-цукру
20гр-желатину
200гр-вершків 33%
200гр- вареного згущеного молока
4шт.-білка яйця
ванілін

Приготування:
1.Замочити в воді жилатин на 30 хв.
2. Взбити охолоджені білки з цукром (до плотних піків)
3. Взбити вершки, додати варену згущонку, перемішати в однорідну масу.
4. Желатин підігріти на водяній бані, або в мікрохвильовій печі
5. Желатин тоненькою струйкою виливаємо в білки (постійно перемішуючи), далі вершки зі згущонкою і ванілін, перемішуємо
6. Готове суфле заливаємо поверх коржа в розємну форму і ставимо в холодильник до пового застигання
Смачного!!!

Рецепт цього тортика взяла з сайту Однокласники.
Перейти на початок сторінки
Юлія Кущик
12 січня 2012 09:57
Повідомлення #390


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 9.11.2011

ICQ:--

Бали: 124
Торт "Хвилі Дунаю"
Тісто: 250 гр.маргарину
1 ст. цукру
6 яєць
1 п. порошку до печива
2 ст.муки
Маргарин розтираєм з цукром, добавляєм по-одному яйцю, муку змішуєм з розпушувачем. Ділимо тісто на 2 частини - в одну добавляєм 2 ст.л.какао і 2 ст.л.води. Викладаєм тісто ст.ложкою в шахматному порядку в форму.В мене кругла форма діам.40 см. Зверху на тісто викладаєм консервовані ананаси (кружки). Пекти на середньому вогні. Провіряю готовність дерев"яною паличкою.
Крем:
0,5 л.молока
1 ст.цукру
2 ст.л.муки
2 ст.л.крохмалу
400 гр. масла
Відливаєм 0,5 ст.молока і розводим в ньому муку з крохмалем. Остальне молоко з цукром доводим до кипіння і вливаєм приготовлену суміш.Заварюєм до густоти.Охолоджуєм, взбиваєм з маслом. Викладаєм крем на корж. Зверху заливаєм глазурю: 2ст.л.молока, 2ст.л.цукру,2ст.л.какао,2 ст.л.масла - заварити на водяній бані.
Рецепт взятий з чеського журналу.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 18:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100