Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Yatsan
15 січня 2012 10:36
Повідомлення #391


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884

Перейти на початок сторінки
zhanetka
19 січня 2012 11:07
Повідомлення #392


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
торт " Зимова вишня"
Пропоную смачнезний тортик, типу пяної вишні і шварцвальського тільки по моєму,отож:
Печемо два бісквіти, я робила два коржа за двома різними рецептами, вони майже однакові але на смак відрізняються, перший трохи виходить мокріший, а другий мій улюблений ніколи не підводив завжди гарно виростає.
Бісквіт Генуеський
Мука-100гр
Яйця-6шт
Цукор-190гр
Масло-80гр
Какао-30гр

Яйця збити на паровій бані(38-40гр щоб не було гаряче) з цукром поки не буде стійка маса,додати муку пів порції просіяну 2 рази,потім по краю лити розтоплене масло і решту муки змішану з какао.Пекти 35-40 хв 180 гр.

Бісквіт на кипятку
Яйця-4 шт
Цукор-190гр
Мука-100гр
Какао-30гр
Порошок- 1 ч. л.
Олія -3 ст.лож.
Кипяток- 3 ст.лож
Яйця збити з цукром 10хв цукор сипати поступово,додати просіяну муку, розпушувач,перемішати акуратно, влити кипяток, перемішати, а потім олію акуратно перемішати. пекти 180 гр30- 40 хв Зразу витягти з форми.

Крем.Тофі від Волошки (смакота!!!)
2/3 ст сметани
150 гр шоколаду
0,5 б вареної згунки
Все підігрити щоб розтопилося, трохи крему залишити на бока торта, десь 4 частину.


Крем сметанковий заварний
300 гр сметани
1 яйце
2 ст. л. муки
120 гр цукру
Це все заварити на бані, масу я ще перетираю через сито, охолоджую і збиваю і 200 гр масла, можна просто добре перемішати.

Вишні:
Я брала 0, 5 літ. Баночку виень в соці, сік сцідила, а виші замочила в розведеному соці з горілкою ( десь 2 ст л.) соку щоб накрило вишні.Решту соку закипятити з цукром( на ваш розсуд я даю десь 5 ст лож) Цього разу мала сироп з вишневого варення. До сиропу додати горілки ( хто багатий коньяку) Сиропу має бути 0,5 кружки, цього якраз достатньо для цого торта. Пропитати коржі.

Перекладати:
Коржі розрізити на 2 виходить 4 коржа
1) корж крем Тофі
2) корж крем сметанковий тоненько. вишні знву крем, я робила конд мішком спіраль між крем виші
3) корж так само як 2
4) корж трошки крему і накрити

На верх торта зробити помадку
1 шоколадка або 100 гр глазурі( гудзичків)
3-4 ст.л сметани
Розігріти, щоб розтопилося, і залити торт

Перейти на початок сторінки
tirolin
16 березня 2012 03:31
Повідомлення #393


Файна господиня
  • 51

Репутація: 15
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 7
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 230
Цитата: KotMarta
Торт "Медово-горіховий""



Підкажіть, будь-ласка, а крем виходить якої густоти? Чи зможу такий торт обтягнути мастикою мармишковою?
Перейти на початок сторінки
Yatsan
24 березня 2012 17:38
Повідомлення #394


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Торт "Медовий"
Коржі 6 яєць
1 склянка цукру
1 стол. ложка соди без верху погасити оцтом.
1 склянка меду
3 склянки муки

Беремо 6 яєць + 1 склянку цукру взбиваємо, додаємо всі інградієнти , добре розмішуємо, муки можна чуть менше.
Форму змастити та застелити бумагою для випічки.
Випікати 4 коржі (на велику форму)
Крем: сметана з цукром , також перекладаю шаром вишень.

Смачного!
Перейти на початок сторінки
lenameln
24 березня 2012 18:58
Повідомлення #395


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Yatsan, я теж такий печу,ну дуже смачненький!
Перейти на початок сторінки
наТуся
24 березня 2012 19:14
Повідомлення #396


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Yatsan, дуже гарний і пишний тортик!!! А 1ст.л. соди незабагато??? нечути соди в коржах?

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Yatsan
24 березня 2012 19:43
Повідомлення #397


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Торт виходить великий , на таку масу не забагато. Сода не відчутна зовсім.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 березня 2012 22:39
Повідомлення #398


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Yatsan
Торт "Медовий"


Ти прочитала мої думки: тільки-но верталися додому і мені так захотілося медового тортику з пухкими коржами :tongue: !!!



з радістю з'їла б шматочок, але, певно, прийдеться пекти...
Перейти на початок сторінки
Лорі
2 квітня 2012 13:54
Повідомлення #399


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
ВІННІ-ПУХ
тісто:
6 яєць,
250гр. цукру,150гр.сметани
150 гр.марг.,
1.5стак.борошна
1ст.л.крохмалю,
1.5ч.л соди з оцтом+ 1 ч.л пор. до печ.,
2-3ст.л.какао

приготування:
яйця збити з цукром, додати мягкий маргарин, сметану(можна магазинну) все гарно збити міксером. Борошно, крохмаль, порошок до печива і какао просіяти ,збити тісто. Спекти 2 коржі, діаметр 26см.

МАКОВИЙ КОРЖ:
1стакан сухого маку перемолоти,
50 гр.масла,
1ст.л меду,
1 яйце
100грам цукру,
1 ч. л. соди з оцтом+ 2 ст. л. муки
100гр.горіхів дрібно посікти.
На пергамент виложити вишні, попередньо замочені в спирті, зверху макова суміш, спекти, перевернути на дошку----вишні зверху і залити шоколадом( або можна шоколад потерти в крем- на вибір)
крем заварний
200гр. молока
150-200гр. цукру
2ст.л. борошна
заварити на водяній бані, як охолоне збити з маслом
400гр.масла
Смачного!
Рецепт від 2рідної сестри Наталі з Львова
Перейти на початок сторінки
naominat
4 квітня 2012 22:47
Повідомлення #400


Молода господинька
  • 34

Репутація: 262
Група: Кондитер
Повідомлень: 98
Реєстрація: 7.03.2011

ICQ:--

Бали: 703
Дівчатка, допоможіть мені знайти на форумі рецепт слойоно-яблучного торта від ir71. В пошуку мені видає ссилку, а коли її відкриваю, то зовсім не те показує. Що я не так роблю?Підкажіть. І якщо я не туди пишу, то вибачайте. Завтра маю спекти такий пляцок.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100