Нам потрібно:400 г курячої печінки, 120 г майонезу, 1 цибулина, 2 ст.л. манки, 1 ст.л. борошна + 0,5 ч.л. розпушувача, 1 яйце, 2 зубчики часнику, сіль, перець, приправи.
Печінку добре промити і залишити, щоб стекла вся вода і щоб вона трохи підсохла. Потім нарізаємо на дрібні кусочки, викладаємо в посудину, додаємо натерту на терці цибулю, манку, часник і майонез. Добре перемішати і поставити в холодильник на годину. Потім додаємо яйце, борошно з розпушувачем, сіль, приправи і ще раз добре перемішуємо. Смажимо на олії як звичайні оладки. Смачного!
Нам потрібно: 4-5 шт зварених яєць, 250 г твердого сиру, 200 г крабових паличок, кукурудза - 1 банка, 1 яблуко, 1 цибулина, майонез.
Я замість звичайної кукурудзи взяла баночку "Кукурудза по мексиканськи" ( там горошок, кукурудза, перець). От вона :
В яйцях відділяємо жовтки і білки, і натираємо все окремо на дрібній терці. Сир теж на дрібній терці тремо. Крабові палочки і яблуко нарізаємо кубиками. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і маринуємо, хто як привик. ( я посолила , дала трошки постояти, потім її віджала від соку). Салат викладаємо на блюдо шарами: - білки - 100 г твердого сиру - маринована цибуля - крабові палочки - 0,5 банки кукурудзи - 100 г твердого сиру - майонез - яблуко - 0,5 банки кукурудзи - майонез - жовтки - твердий сир
Салат дуже ніжний на смак. Рецепт із сайту "Хлібопічка" із деякими змінами.
Повідомлення відредагував oksana d - 31 серпня 2012 22:05
Змішати яйця із сіллю, додати воду і цукор, потім ввести борошно. Збивати, щоб не було грудочок до стану густої сметани. Акуратно додати молоко і ваніль, по консистенції тісто має бути як рідка сметана. Влити в тісто олію і добре розмішати. Посмажити на сковорідці млинці.
Начинка: 5-6 персиків, шоколад (розтопити) або 2-3 ст.л. шоколадної пасти "Нутелла". Персики і шоколад( в мене "Нутелла" ) збити в блендері. На кожний млинець викласти начинку і скрутити трубочкою. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 1 вересня 2012 16:26
Нам потрібно: 700-800 г свинини, сіль, мелений перець, мелений коріандр, масло вершкове - 2 ст.л., олія оливкова - 2 ст.л., 3 зубчики часнику, 0,5 л молока, цедра 1/2 лимона.
Свинину порізати кусочками,але не дуже маленькими. Змішати сіль, перець і коріандр, обваляти в цій суміші мясо. В сковорідці розтопити вершкове масло , розігріти олію і обсмажити до золотистого кольору дрібно нарізаний часник. Туди викласти мясо і зразу залити молоком десь на 2/3 висоти мяса, додати цедру лимона. Накрити щільно кришкою і тушити десь біля 1,5 - 2 годин. Мясо перевертати дуже рідко. Молоко повинно уваритися і як би "згорнутися", вийде як соус.Смачного!
Рецепт із сайту "Хлібопічка". Дуже легко готується. Мяско виходить дуже ніжне і смачне.
Повідомлення відредагував oksana d - 1 вересня 2012 20:26
Соус: Відварюємо 2-3 яйця, натираємо на дрібній терці, також натираємо 2 зубчики часнику, туди додаємо 3 ст.л. майонезу, 1 ч.л. гірчиці, сіль, перець. І заливаємо цим соусом брокколі. Виходить дуже смачно. Смачного!
З цим соусом можна робити і цвітну капусту. Вибачайте за якість фото, бо воно якесь приплюснуте на фото вийшло
Повідомлення відредагував oksana d - 3 вересня 2012 20:41
Необхідні продукти: 0,5 кг фаршу, 1-2 яйця, часник, спеції, шматочок черствого батона, 3-4 помідори, 2 цибулини, солодкий перець, кетчуп, майонез, 150 г твердого сиру.
Приготувати фарш, як на котлети: до меленого мяса додати розмочений батон, часник, натерту половину цибулини,сіль,спеції,яйця. Все добре вимішати і мокрими руками сформувати котлети (більшого розміру ніж зазвичай ), розплескати їх на руці і викласти на змащене олією деко. Зверху змастити кетчупом, далі викласти на кожен кружечок нарізану тонкими кільцями цибулю, змастити майонезом, поверх покласти нарізані тонкими кружечками помідори, навколо кільця болгарського перцю, знову змастити майонезом і щедро присипати тертим твердим сиром.
Поставити у добре розігріту духовку і пекти до готовності біля 30 хвилин. Смачного!
Рецепт із журналу "Рецепти господині" Так само можна готувати відбивні.
Повідомлення відредагував oksana d - 3 вересня 2012 20:49