Буряк потрібно відварити і потерти на грубій терці. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на середній терці, перець - дрібно нарізати. В сковорідку налити олію, обсмажити цибулю з морквою, потім викласти перець і обсмажити декілька хвилин, помішуючи. Додати тертий буряк і потушити ще декілька хвилин. Потім додати пасту і добре перемішати. Накрити сковорідку кришкою, зменшити вогонь і дати потушкуватися 5 хвилин, потім додаємо сіль, перець, майонез, часник, ще раз добре перемішуємо і готуємо 2-3 хвилини. Виключаємо вогонь і даємо ікрі під кришкою охолонути трошки. Смачного!
Збити 4 яйця з 40 г цукру, додати 200 мл молока, 100 г борошна, 2 ст.л. олії.Вимішати, щоб не було грудочок. Випекти тонкі млинці. 2-3 яблука без шкірки і серцевини нарізати тонкою соломкою і обсмажити на вершковому маслі 2-3 хвилини. Додати 2 ст.л. меду і 0,5 ч.л. кориці, перемішати. Зняти з вогню і викласти у друшляк. На млинець викласти начинку і згорнути рулетами. Смачного!
Рецепт із журналу "Смачно і просто" Українська кухня.
Повідомлення відредагував oksana d - 25 серпня 2012 13:44
1 качан цвітної капусти, 2 яйця, 100 г борошна і паніровочних сухарів, сіль, олія.
Капусту вимити, поділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді 10 хвилин. В одну тарілку насипати борошно, в другу - сухарі, в третю - влити збиті яйця. Відварену капусту спочатку занурити в борошно, потім яйце, піся цього в сухарі. Обсмажити на олії зі всіх сторін.
Свіжу квасолю відварюємо без солі, якщо ж використовується сушена квасоля, то її попередньо замочуємо в холодній воді протягом 5 - 6 годин.Воду зливаємо, заливаємо квасолю свіжою водою, і варимо її до напівготовності. Нарізаємо кільцями перець і цибулю, кружечками помідори, моркву натерти на грубій тертці. Змішуємо овочі з квасолею, солимо і додаємо 4 ч.л.цукру, і потім залишаємо цю суміш в холодному місці на 6 годин. Потрібно злити сік,що утворився. Овочі заливаємо олією, додаємо перець-горошок, лавровий лист і будь-які прянощі за смаком. Тушкуємо 30-40 хвилин. В кінці додаємо 8 ст.л. оцту. Розкладаємо в банки і стерилізуємо : 0,5 л - 45 хвилин.
В мене з 0,5 порції вийшло : 2 баночки по 0,7 і 2 банки по 0,5л.
Повідомлення відредагував oksana d - 25 серпня 2012 20:14
Філе помити і скропити лимонним соком. Солодкий перець помити, почистити і нарізати полосками. Цибулю і часник почистити, цибулю нарізати кружельцями, часник розрізати пополам і натерти ним форму в якій будете запікати рибу. Духовку нагріти дор 200С. Перець і цибулю покласти у форму, влити бульйон. Філе посолити і поперчити. Викласти на овочі і полити олією зверху. Накрити кришкою або фольгою і поставити на 20-30 хвилин у духовку.
Смачного!
Рецепт із журналу "Лиза".
Повідомлення відредагував oksana d - 26 серпня 2012 20:19
Нам потрібно: 1 склянка молока, 1 склянка цукру, 1 склянка олії без запаху, 4 ст.л. какао. Склянка - 250 мл. Всі інгредієнти змішуємо міксером. Половину маси відливаємо в іншу посудину. До цієї маси, що залишилася додаємо 2 яйця, 2 ч.л. ванільного цукру, 1 склянку борошна, щіпотку солі і 1 ст.л. розпушувача. Тісто має вийти як густа сметана. Форму (20*22) змазуємо маслом, виливаємо тісто і випікаємо при 180 С - 30-40 хвилин. Виймаємо форму з духовки і виливаємо на гарячий корж суміш, яку ми відставили в сторону. Дати трошки охолонути і поділити на порційні тістечка.
Рецепт із сайту " Кухарка.ру" Дуже легкий і швидкий рецепт, а саме головне , що дуже смачні виходять тістечка.
Повідомлення відредагував oksana d - 27 серпня 2012 20:50
Потрібно очистити диню від насіння та шкірки, нарізати шматочками. У чашу блендера викласти диню, цукор і корицю. Додати молоко та збити в однорідну масу. Додати до молочної суміші пломбір і ще раз збити пару секунд. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 28 серпня 2012 21:13
Готуємо тісто: 250 г холодного маргарину розтираємо з борошном в крошку (маргарин натираємо на терці).Додаємо воду, оцет і сіль. Замішуємо тісто, яке не липне до рук.(борошна я дала трошки більше). Розділити тісто на дві частини : більшу і меншу. Завернути в харчову плівку і на годину поставити в холодильник. Тим часом займаємося начинкою: на сковорідці на олії підсмажуємо дрібно порізану цибулю. Потім даємо, щоб вона охолонула і додаємо туди 3 яйця і терті на грубій терці сирки. Посолити і поперчити.
Більшу частину тіста викладаємо у змазану маслом форму ( діаметром 26), зверху начинку і накриваємо тістом яке залишилося. Верх пирога змазуємо жовтком, який розведений молоком.
Випікаємо у розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 180С. Смачного!
Рецепт з нету. Виходить дуже смачний пиріг, а запах неймовірний...
Повідомлення відредагував oksana d - 28 серпня 2012 21:42