Дівчатка! Щиро вдячна за плюсики в репутації та відгуки. Мені дуже приємно бачити Вас у себе в гостях, читати ваші відгуки! Я дуже ціную кожне ваше слово - хороших людей, з якими я познайомилася завдяки Дрімфуду.
Повідомлення відредагував oksana d - 20 серпня 2012 22:04
Обіцяла рецепт борщу ( так як я його готую), бо в кожної господині є свій рецепт, і кожен смачний, і особливий.
Борщ.
Я борщ варю завжди на свинних ребрах. Нам потрібно: 4-5 свинних ребер, 2 моркви, 4 буряки, 5-6 середніх картоплин, 1 цибулина, корінь петрушки, 2 ст.л. томатної пасти, 1 ст.л. оцту, 0,5 головки капусти, лавровий листок. Спочатку ставимо варити ребра, я їх перед тим ділю на невеликі куски і варимо бульйон. За той час моркву потерти на терці. Окремо на сковорідці я підсмажую моркву разом із порізаною цибулею, додаю ще корінь петрушки, пересмажую і додаю у бульйон. Потім додаю нарізану картоплю. Коли картопля трошки підвариться даю посічену капусту. Окремо на сковорідці тушу тертий на терці буряк. Трошки його підсмажую, додаю оцет, томатну пасту і лавровий листок. Коли зажарка буде готова відправляю її в бульйон. Воно бувально 1-2 хвилини має прокипіти і виключити. Борщ готовий. Перед вживанням в кожну тарілку дати сметану і посипати зеленню. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 21 серпня 2012 19:36
Кабачки і яблука почистити, натерти їх на середній терці. Додати яйця, ванільний цукор і перемішати. Перед тим як додати яйця злегка злити сік з кабачків.Додати потім борошно, все перемішати і смажити на олії. Смачного!
Рецепт з нету
Повідомлення відредагував oksana d - 21 серпня 2012 20:30
300 г цвітної капусти, 2 зубчики часнику, 100 г твердого сиру, 1/3 склянки грецьких горіхів, зелень петрушки або кропу, майонез.
Свіжу цвітну капусту натерти на терці.Зелень дрібно нарізати. Часник пропустити через часникодавку.Сир натерти на терці. Горіхи подрібнити. Все перемішати і заправити майонезом. Можна трошки посолити. Смачного!
Рецепт із сайту "Cook Top"
Повідомлення відредагував oksana d - 22 серпня 2012 19:29
Сьогодні на вечерю ще готувала любимі курячі сердечка:
Тушені курячі сердечка
1 кг курячих сердечок, 4 моркви, 3 цибулини, 100 г майонезу, 200 г сметани, 2 ст.л. борошна, олія.
Курячі сердечка відварити , остудити. Моркву натерти, цибулю порізати. Моркву і цибулю обсмажити на олії до напівготовності. Сердечка нарізати соломкою і додати до овочів. Змішати майонез, сметану і борошно. Цей соус додати в сковорідку, де тушаться сердечка, посолити, поперчити, перемішати і довести до готовності.
Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 22 серпня 2012 21:49
Нам потрібно: 230 г цукру, 250 г масла або маргарини, 4 яйця, 2 ст.л. сметани, 1 пачка (14г) - розпушувача, 160 г борошна, 1 пачка пудинга ванільного, 1 пачка желе (70г), 1 ст.л. какао.
Розтерти масло з цукром.По одному додавати яйця, після кожного ретельно збивати, потім сметану. В окремій посудині борошно змішати з розпушувачем і додати до яєчної маси. Тісто розділити на три частини. В одні - додати пудинг, в другу - какао, в третю - желе. В змазану маслом і посипану борошном форму викласти по черзі слої тіста. Випікати в розігрітій духовці до 170 С - 60 хвилин.
Рецепт із сайту "Кухарка". Виходить дуже смачний кекс. Поки я фотографувала, то половини вже не стало. В мене желе було лимонне, а коли взяти желе зеленого чи червоного кольору - то вийде ще гарніше.
Повідомлення відредагував oksana d - 23 серпня 2012 23:55
В фарш ( в мене було десь біля 700г) додати дрібно нарізану цибулину, 2-3 ст.л. майонезу, кусочок тертого на середній терці кабачка (автор рецепта радить ,якщо немає кабачка , то можна замінити на картоплину), 1 ст.л. манки, сіль, перець. Кабачок відтиснути від соку. І цю котлетну масу поставити в холодильник на 2-3 години, щоб манка встигнула набухнути.
Потім сформувати котлетки, покласти в середину брусочок твердого сиру, обваляти в сухарях і смажити на олії.
Смачного! Рецепт із сайту "Кухарка".
Повідомлення відредагував oksana d - 24 серпня 2012 13:41
Молоко довести до кипіння. Як тільке почне закипати, додати сіль, оцет, трави і масло, перемішати, дати закипіти ще раз. За цей час добре відділеться сироватка.Виключити вогонь. Зцідити зразу сироватку через марлю, накрити сир марлею і поставити зверху гніт (щоб був достатньо тяжкий).
Через 40-45 хвилин сир викласти з марлі і порізати на кусочки.
Його виходить десь біля 180 г. Смачного!
Його можна зберігати в баночці заливши оливковою олією. Рецепт із сайту "Поваренок" з деякими змінами. Дуже смачний виходить сир, а з помідорами - це просто смакота неймовірна.
Повідомлення відредагував oksana d - 28 серпня 2012 13:22