Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
19 серпня 2012 21:43
Повідомлення #281


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Дівчатка! Щиро вдячна за плюсики в репутації та відгуки. Мені дуже приємно бачити Вас у себе в гостях, читати ваші відгуки! Я дуже ціную кожне ваше слово - хороших людей, з якими я познайомилася завдяки Дрімфуду.


Повідомлення відредагував oksana d - 20 серпня 2012 22:04
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 серпня 2012 18:28
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Котлети із крабових паличок і курячого філе.


Нам потрібно: 1 упаковка крабових паличок 100 г, 1 куряча грудка, половинка цибулини, 1 зубчик часнику, 150 г твердого сиру, 2 яйця, 3 ст.л. крохмалу.
Все пропустити через мясорубку, додати яйця,крохмал, посолити, поперчити. Сформувати котлетки і обваляти їх в сухарях, смажити на олії.


Швидко і смачно! Рецепт із сайту "Кухарка".
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 серпня 2012 19:31
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Обіцяла рецепт борщу ( так як я його готую), бо в кожної господині є свій рецепт, і кожен смачний, і особливий.
Борщ.

Я борщ варю завжди на свинних ребрах. Нам потрібно: 4-5 свинних ребер, 2 моркви, 4 буряки, 5-6 середніх картоплин, 1 цибулина, корінь петрушки, 2 ст.л. томатної пасти, 1 ст.л. оцту, 0,5 головки капусти, лавровий листок.
Спочатку ставимо варити ребра, я їх перед тим ділю на невеликі куски і варимо бульйон. За той час моркву потерти на терці. Окремо на сковорідці я підсмажую моркву разом із порізаною цибулею, додаю ще корінь петрушки, пересмажую і додаю у бульйон. Потім додаю нарізану картоплю. Коли картопля трошки підвариться даю посічену капусту. Окремо на сковорідці тушу тертий на терці буряк. Трошки його підсмажую, додаю оцет, томатну пасту і лавровий листок. Коли зажарка буде готова відправляю її в бульйон. Воно бувально 1-2 хвилини має прокипіти і виключити. Борщ готовий. Перед вживанням в кожну тарілку дати сметану і посипати зеленню. Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 21 серпня 2012 19:36
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 серпня 2012 20:05
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Оладки із кабачків і яблук.


Нам потрібно: 1 кабачок,2 яблука,2 яйця, 3-4 ст.л. борошна, олія, ванільний цукор.

Кабачки і яблука почистити, натерти їх на середній терці. Додати яйця, ванільний цукор і перемішати. Перед тим як додати яйця злегка злити сік з кабачків.Додати потім борошно, все перемішати і смажити на олії. Смачного!



Рецепт з нету

Повідомлення відредагував oksana d - 21 серпня 2012 20:30
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
21 серпня 2012 20:29
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Борщ.

Оксано, а я як виявилось також саме по такому рецепту варю борщ. До речi досить смачний рецепт! :winked: Менi ще давно хочеться приготувати на бурячному квасi.
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 серпня 2012 19:27
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Cалат "Цариця Тамара"


300 г цвітної капусти, 2 зубчики часнику, 100 г твердого сиру, 1/3 склянки грецьких горіхів, зелень петрушки або кропу, майонез.

Свіжу цвітну капусту натерти на терці.Зелень дрібно нарізати. Часник пропустити через часникодавку.Сир натерти на терці. Горіхи подрібнити. Все перемішати і заправити майонезом. Можна трошки посолити. Смачного!



Рецепт із сайту "Cook Top"

Повідомлення відредагував oksana d - 22 серпня 2012 19:29
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 серпня 2012 21:37
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сьогодні на вечерю ще готувала любимі курячі сердечка:

Тушені курячі сердечка


1 кг курячих сердечок, 4 моркви, 3 цибулини, 100 г майонезу, 200 г сметани, 2 ст.л. борошна, олія.

Курячі сердечка відварити , остудити. Моркву натерти, цибулю порізати. Моркву і цибулю обсмажити на олії до напівготовності. Сердечка нарізати соломкою і додати до овочів. Змішати майонез, сметану і борошно. Цей соус додати в сковорідку, де тушаться сердечка, посолити, поперчити, перемішати і довести до готовності.



Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 22 серпня 2012 21:49
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 серпня 2012 23:52
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кекс "Хвіст попугая"


Нам потрібно: 230 г цукру, 250 г масла або маргарини, 4 яйця, 2 ст.л. сметани, 1 пачка (14г) - розпушувача, 160 г борошна, 1 пачка пудинга ванільного, 1 пачка желе (70г), 1 ст.л. какао.

Розтерти масло з цукром.По одному додавати яйця, після кожного ретельно збивати, потім сметану. В окремій посудині борошно змішати з розпушувачем і додати до яєчної маси. Тісто розділити на три частини. В одні - додати пудинг, в другу - какао, в третю - желе.
В змазану маслом і посипану борошном форму викласти по черзі слої тіста. Випікати в розігрітій духовці до 170 С - 60 хвилин.



Рецепт із сайту "Кухарка". Виходить дуже смачний кекс. Поки я фотографувала, то половини вже не стало. В мене желе було лимонне, а коли взяти желе зеленого чи червоного кольору - то вийде ще гарніше.

Повідомлення відредагував oksana d - 23 серпня 2012 23:55
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 серпня 2012 13:31
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Котлети "Соковиті".


В фарш ( в мене було десь біля 700г) додати дрібно нарізану цибулину, 2-3 ст.л. майонезу, кусочок тертого на середній терці кабачка (автор рецепта радить ,якщо немає кабачка , то можна замінити на картоплину), 1 ст.л. манки, сіль, перець. Кабачок відтиснути від соку. І цю котлетну масу поставити в холодильник на 2-3 години, щоб манка встигнула набухнути.



Потім сформувати котлетки, покласти в середину брусочок твердого сиру, обваляти в сухарях і смажити на олії.





Смачного! Рецепт із сайту "Кухарка".

Повідомлення відредагував oksana d - 24 серпня 2012 13:41
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 серпня 2012 17:45
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Мягкий сир домашній з італійськими травами.


Нам потрібно: 1 л свіжого молока, оцет яблучний - 2 ст.л., масло вершкове - 2 ст.л., 1 ч.л. солі, 1 ч.л. сушених італійських приправ.

Молоко довести до кипіння. Як тільке почне закипати, додати сіль, оцет, трави і масло, перемішати, дати закипіти ще раз. За цей час добре відділеться сироватка.Виключити вогонь. Зцідити зразу сироватку через марлю, накрити сир марлею і поставити зверху гніт (щоб був достатньо тяжкий).



Через 40-45 хвилин сир викласти з марлі і порізати на кусочки.



Його виходить десь біля 180 г. Смачного!


Його можна зберігати в баночці заливши оливковою олією. Рецепт із сайту "Поваренок" з деякими змінами. Дуже смачний виходить сир, а з помідорами - це просто смакота неймовірна.

Повідомлення відредагував oksana d - 28 серпня 2012 13:22
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 61
Гостей: 42
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100