Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
27 липня 2012 22:24
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Жульєн з баклажанів.


Нам потрібно: баклажани - 2-3 шт, цибулина - 1, борошно - 1-2 ст.л., сметана - 4-5 ст.л., твердий сир - 100 г.

Баклажани помити, відрізати плодоніжку, розрізати пополам, посолити і дати полежати 15 хвилин. Порізати баклажани дрібними кубиками, обсмажити на сковорідці на олії. Цибулю порізати , додати до баклажанів. Смажити до готовності баклажанів, додати борошно, сметану, посолити і трошки протушити. Посипати зверху тертим сиром, накрити кришкою і зменшити вогонь. Дочекатися коли розплавиться сир і виключити вогонь. Дати трошки жульєну настоятися.

Смачного! Рецепт знайшла на сайті "Карта вкуса".

Повідомлення відредагував oksana d - 22 серпня 2012 22:31
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 липня 2012 15:40
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Печеня з грибами і сметаною.


200-300 г мякоті свинини, 1 цибулина, 300г печериць, лавровий листок, 5-7 картоплин, 100 г сметани, зелень, олія, перець, сіль.

Мясо порізати кубиками.Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії. Додати мясо і обсмажити 5-7 хвилин. Додати порізані пластинами печериці і обсмажити 10 хвилин. Додати 1/2 склянки води і тушити 30 хвилин, під кришкою на середньому вогні. Посолити, поперчити, дати лавровий листок.
Картоплю почистити і порізати кубиками, додати до грибів з мясом. Накрити кришкою і тушити до готовності картоплі. В кінці додати сметану і добре перемішати. Викласти на тарілки і посипати петрушкою. Смачного!

Перейти на початок сторінки
oksana d
28 липня 2012 19:09
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Фарширований перець.


Нам потрібно: болгарський перець - 3шт , твердий сир - 300-400г, варені яйця - 3шт, 2-3 зубчики часнику, майонез.

Сит натерти на дрібній терці, додати видавлений часник і заправити майонезом, перемішати.

Перець вимити, почистити від насіння і плодоніжки. Сирною масою нафарширувати перець, залишивши в середині місце для яйця. В середину помістити яйце і весь інший простір щільно заповнити масою. Перець поставити в холодильник на 2-3 години. Потім острим ножем нарізати кружочками.





Рецепт з журналу "Любимые блюда" № 3/2011р.

Повідомлення відредагував oksana d - 28 липня 2012 19:21
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 липня 2012 23:24
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучний пляцок.


Неохідні продукти: 5 яєць, 1 пачка маргарину, 4 ст.л.сметани, 1 склянка цукру, 3-4 склянки борошна, 1 пачка порошку до печива, 6-8 яблук, 1 пачка вишневого киселю.

До 5-ти жовтків додати маргарин, потертий на терці, сметану, 1/2 склянки цукру, борошно, змішане з порошком до печива. Замісити тісто (воно повинно бути як на вареники) та розділити його на 2 частини: меншу поставити в морозилку, а більшу розтачати у форму. Зверху викласти яблука, порізані скибочками.
Білки збити в густу піну, додати 0,5 склянки цукру , вишневий кисіль і ще збивати.
Білковою масою залити яблука, зверху потерти заморожене тісто та випікати при 175 С - 30-40 хвилин.







Смачного!

P.S. Чоловік з дачі привіз багато яблук , треба з ними щось робити, от і знайшла рецепт цього пляцка в журналі "Вкусно и просто" № 7/2012р. Результатом дуже задоволена. Надіюсь, що Вам теж сподобається цей пляцок.

Повідомлення відредагував oksana d - 28 липня 2012 23:46
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 липня 2012 13:24
Повідомлення #225


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Піца "Літня".


Нам потрібно: 1 яйце, 50 г вершкового масла, 2 ст.л. сметани, 1 ч.л. порошку до печива, 200 г борошна, сіль.

Яйце , вершкове масло і сметану змішати в мисці. Додати борошно і порошок. Трошки посолити і замісити тісто. Розкачати і викласти у форму застелену папером для випічки. Зверху основу змазати майонезом і розприділити начинку.( в мене болгарський перець, печериці, помідори і ковбаска). Посипати тертим сиром. Випікати у розігрітій духовці при 200 С - 20 хвилин. Смачного!





Рецепт із сайту "KEDEM.RU" із моїми змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 29 липня 2012 13:32
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 липня 2012 13:31
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Котлети "Сімейні"


Нам потрібно: 1 кг фаршу, 1 склянка рису, 5-7 цибулин, 1 яйце, сіль, мелений чорний перець, спеції, олія.

Цибулю нарізати дрібними кубиками. Підсмажити на олії до мякості. Рис промити, зварити до готовності. Зєднати фарш, рис, цибулю, яйце, сіль, перець і спеції. Добре перемішати. Із фаршу сформувати котлетки і обсмажити їх на олії. Смачного!



Рецепт із журналу "Люблю готовить" № 7/2012р. із моїми деякими змінами. Котлетки виходять дуже смачні.
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 липня 2012 19:01
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Запіканка із кабачків.


Нам потрібно: 2 середні кабачки, 3 плавлених сирочки, 200 г ковбаси, пучок петрушки, 1 болгарський перець, 3 яйця, олія, сіль,перець.

Кабачки потерти на терці. Перець порізати кубиками. Петрушку дрібно порізати. Змішати з кабачками. Дрібно нарізати сирки, ковбасу і теж додати до кабачків. В катрюлю налити трошки олії, висипати туди кабачкову суміш і тушити на маленькому вогні 10-15 хвилин, періодично помішуючи( сирки повинні розплавитися). Збити яйця , додати до кабачків, посолити і все добре розмішати. Форму для випічки вистелити пергаментом і змазати олією, вилити туди кабачкову масу. Випікати при 180 С - 40 хвилин. Після духовки дати запіканці трошки охолонути, бо гаряча погано ріжеться. Смачного!



Рецепт із сайту "Шеф Повар" із моїми деякими змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 29 липня 2012 19:03
Перейти на початок сторінки
oksana d
30 липня 2012 20:46
Повідомлення #228


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Грибна запіканка.



Нам потрібно: 4 яйця, печериці - 300-400г, масло вершкове - 1 ст.л., 100 г твердого сиру, сіль, перець.

Печериці промити і нарізати пластинами. Розтопити на сковорідці масло і обсмажити гриби, помішуючи ( приблизно 15 хв). Посолити і поперчити.
Розбити яйця в посудину, посолити, поперчити і добре вимішати. Сир натерти на середній терці. Гриби викласти у форму для запікання. Залити яйцями. Зверху притрусити сиром і запікати у духовці при 180 С - 20 хвилин. При подачі можна притрусити зеленню петрушки. Смачного!


Перейти на початок сторінки
oksana d
30 липня 2012 21:35
Повідомлення #229


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучне варення


Нам потрібно: 1 кг яблук, 1 кг цукру.

Яблука помити, почистити і нарізати дольками. На дно посудини викласти тонкий шар яблук, притрусити цукром. Повторяти так поки не закінчаться продукти. Приготовлені яблука залишити на 12 годин в теплому місці. Потім масу довести до кипіння і варити на маленькому вогні 5 хвилин. Після чого залишити на 8 годин в прохолодному місці. Повторити це ще 2 рази. Гаряче варення розлити в банки і закатати.



Варення виходить дуже смачне і запашне.
Перейти на початок сторінки
oksana d
30 липня 2012 21:47
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Рулет з лаваша з курячим фаршем і яйцем.


1 лаваш, 500 г курячого фаршу, 4 варених яйця, майонез, сметана, сіль, перець.

В фарш додати майонез, посолити, поперчити. Яйця натерти або дрібно нарізати. На лаваш розприділити фарш, зверху посипати яйця. Звернути лаваш в рулет, викласти на бритванку, застелену папером. Зверху змазати сметаною. Запікати при 180С - 1 годину. Смачного!

Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 98
Гостей: 81
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100