Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
24 липня 2012 19:45
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Піца на кефірі.


400 г кефіру, 2 яйця, 1/2 ч.л. соди (погасити оцтом), 1/2 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру, 2,5 склянки борошна. ( в мене пішло 2).

Злегка збити яйця, добавити сіль, цукор, соду і кефір. Перемішати. Добавити борошно. Дуже добре перемішати, тісто має вийти по консистенції як на оладки.
Застелити папером для випічки форму , вилити тісто і вирівняти ложкою.
Зверху викласти начинку і посипати твердим сиром. Випікати 30 хвилин при 180 С.



Рецепт з нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 24 липня 2012 20:18
Перейти на початок сторінки
oksana d
25 липня 2012 21:49
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачки по-селянськи.


Кабачки - 2 шт, 4 помідора, 4 яйця, 4 зубчики часнику, олія, сіль, 2 ст.л. сметани або майонезу, перець, зелень.

Кабачки порізати не дуже дрібними кубиками. Обсмажити кабачки до мякості. Помідори порізати і додати їх до кабачків, потушити до готовності помідорів - хвилин 5 . Яйця збити, вилити до овочів і довести до готовності, зрідка помішуючи.
Додати сметану, посолити, поперчити. Протушити 3 хвилини і додати зелень, часник, накрити кришкою і буквально 2 хвилини протушити.
Смачного!



Коли готуються ці кабачки запах неймовірний. Виходить дуже смачно!

Повідомлення відредагував oksana d - 26 липня 2012 22:48
Перейти на початок сторінки
oksana d
25 липня 2012 22:14
Повідомлення #213


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Тефтелі по - грецьки.


Нам потрібно : 400 г фаршу, 1 цибулина, 2 зубчика часнику, 100 г домашнього сиру, 1 яйце, кусочок білого хліба, 2 ст.л. молока або вершків, 1 ч.л. гірчиці, зелень , сіль, перець, борошно.
Для соусу: 2 цибулини, морквина, 2 болгарських перця, 2 помідора, 2 ст.л. томату, 3 ст.л. кетчупу, 1 ст.л. крохмалу, 1 ст.л. цукру, 300 мл гарячої води, 2 зубчики часнику, зелень, сіль, перець.

В фарш добавити цибулю і часник. Білий хліб замочити у воді або молоці, віджати і добавити до фаршу. Додати сир, яйце і гірчицю, дрібно порізану зелень, вершки або молоко. Добре вимісити. Посолити, поперчити і додати приправи.
Сформувати тефтелі, запанірувати в борошні і обсмажити з двох сторін на олії. Відкласти в сторону.
Дрібно нарізати цибулю і злегка обсмажити на олії. Моркву натерти на дрібній терці і додати до цибулі. Обсмажити декілька хвилин все разом.
Перець нарізати дрібними кубиками і додати до овочів. Дрібно нарізати помідори і теж до овочів. Перемішати.Додати томат, кетчуп, цукор і сіль.
Тушити 2-3 хвилини. Крохмал розвести в 1/4 склянки холодної води , розмішати, щоб не було комочків. Перемішати. Залити гарячою водою, добавити зелень і часник.Накрити кришкою і тушити 10-15 хвилин.
Акуратно викласти тефтелі у соус, щоб вони були повністю накриті соусом , накрити кришкою і тушити 15 хвилин. Смачного!




Повідомлення відредагував oksana d - 26 липня 2012 11:27
Перейти на початок сторінки
gutka
26 липня 2012 08:33
Повідомлення #214


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
oksana d,
смачно наготувала, люблю м"яско з томатами
сьогодні хотіла приготувати, маю запитання щодо складових
Цитата: oksana d
Нам потрібно : 400 г фаршу, 1 цибулина, 2 зубчика часнику, 100 г домашнього сиру, 1 яйце, кусочок білого хліба, 2 ст.л. молока або вершків, 1 ч.л. гірчиці, зелень , сіль, перець, борошно.


а куди саме додавати 100 г домашнього сиру?

Повідомлення відредагував gutka - 27 липня 2012 09:07
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
26 липня 2012 09:01
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Оксаночко! Ми до тебе в гостi ! Тут так смачно !
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
26 липня 2012 09:02
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
А можна й менi поласувати?
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
26 липня 2012 09:06
Повідомлення #217


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Оладушки "ЛАПУШКИ" - така смакота !!!
Перейти на початок сторінки
svet
26 липня 2012 11:10
Повідомлення #218


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
Цитата: oksana d
Тефтелі по - грецькі.

Тефтелі по грецьки - це щось неймовірно смачне. Люблю тефтельки в томаті, особливо такі ароматні.
Дякую за рецепт
:a0a:
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 липня 2012 18:54
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Піца на сковорідці.


3-4 ст.л. борошна, 2 яйця, 200 г копченого мяса, твердий сир, великий помідор, петрушка, кріп, сіль, перець, олія.

Копчене мяско нарізати невеликими кубиками. Твердий сир натерти на терці. Зелень нарізати. Помідор порізати як більше подобається.
Яйця зєднати з борошном ( якщо тісто вийде густим, додати воду). Добавити зелень, мясо, посолити, поперчити.(тісто має по консистенції бути як густа сметана).
На сковорідці розігріти олію і вилити тісто. Смажити до золотистого кольору, потім перевернути. Викласти помідори, посипати сиром.(я ще дала мариновані печериці). Накрити кришкою і смажити поки не розплавиться сир.





Рецепт з журналу"Люблю готовить" № 8/2012р.

Попробуйте цю піцу, думаю, що не пошкодуєте, бо це смакота неймовірна і дуже швидко готується. Смачного!
Перейти на початок сторінки
oksana d
27 липня 2012 12:07
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: gutka
а куди саме додавати 100 г домашнього сиру?

До фаршу, коли готуєте тефтелі.

Цитата: oksana d
В фарш добавити цибулю і часник. Білий хліб замочити у воді або молоці, віджати і добавити до фаршу. Додати сир, яйце і гірчицю, дрібно порізану зелень, вершки або молоко. Добре вимісити. Посолити, поперчити і додати приправи.
Сформувати тефтелі, запанірувати в борошні і обсмажити з двох сторін на олії.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 49
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100