400 г кефіру, 2 яйця, 1/2 ч.л. соди (погасити оцтом), 1/2 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру, 2,5 склянки борошна. ( в мене пішло 2).
Злегка збити яйця, добавити сіль, цукор, соду і кефір. Перемішати. Добавити борошно. Дуже добре перемішати, тісто має вийти по консистенції як на оладки. Застелити папером для випічки форму , вилити тісто і вирівняти ложкою. Зверху викласти начинку і посипати твердим сиром. Випікати 30 хвилин при 180 С.
Рецепт з нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 24 липня 2012 20:18
Кабачки порізати не дуже дрібними кубиками. Обсмажити кабачки до мякості. Помідори порізати і додати їх до кабачків, потушити до готовності помідорів - хвилин 5 . Яйця збити, вилити до овочів і довести до готовності, зрідка помішуючи. Додати сметану, посолити, поперчити. Протушити 3 хвилини і додати зелень, часник, накрити кришкою і буквально 2 хвилини протушити. Смачного!
Коли готуються ці кабачки запах неймовірний. Виходить дуже смачно!
Повідомлення відредагував oksana d - 26 липня 2012 22:48
Нам потрібно : 400 г фаршу, 1 цибулина, 2 зубчика часнику, 100 г домашнього сиру, 1 яйце, кусочок білого хліба, 2 ст.л. молока або вершків, 1 ч.л. гірчиці, зелень , сіль, перець, борошно. Для соусу: 2 цибулини, морквина, 2 болгарських перця, 2 помідора, 2 ст.л. томату, 3 ст.л. кетчупу, 1 ст.л. крохмалу, 1 ст.л. цукру, 300 мл гарячої води, 2 зубчики часнику, зелень, сіль, перець.
В фарш добавити цибулю і часник. Білий хліб замочити у воді або молоці, віджати і добавити до фаршу. Додати сир, яйце і гірчицю, дрібно порізану зелень, вершки або молоко. Добре вимісити. Посолити, поперчити і додати приправи. Сформувати тефтелі, запанірувати в борошні і обсмажити з двох сторін на олії. Відкласти в сторону. Дрібно нарізати цибулю і злегка обсмажити на олії. Моркву натерти на дрібній терці і додати до цибулі. Обсмажити декілька хвилин все разом. Перець нарізати дрібними кубиками і додати до овочів. Дрібно нарізати помідори і теж до овочів. Перемішати.Додати томат, кетчуп, цукор і сіль. Тушити 2-3 хвилини. Крохмал розвести в 1/4 склянки холодної води , розмішати, щоб не було комочків. Перемішати. Залити гарячою водою, добавити зелень і часник.Накрити кришкою і тушити 10-15 хвилин. Акуратно викласти тефтелі у соус, щоб вони були повністю накриті соусом , накрити кришкою і тушити 15 хвилин. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 26 липня 2012 11:27
3-4 ст.л. борошна, 2 яйця, 200 г копченого мяса, твердий сир, великий помідор, петрушка, кріп, сіль, перець, олія.
Копчене мяско нарізати невеликими кубиками. Твердий сир натерти на терці. Зелень нарізати. Помідор порізати як більше подобається. Яйця зєднати з борошном ( якщо тісто вийде густим, додати воду). Добавити зелень, мясо, посолити, поперчити.(тісто має по консистенції бути як густа сметана). На сковорідці розігріти олію і вилити тісто. Смажити до золотистого кольору, потім перевернути. Викласти помідори, посипати сиром.(я ще дала мариновані печериці). Накрити кришкою і смажити поки не розплавиться сир.
Рецепт з журналу"Люблю готовить" № 8/2012р.
Попробуйте цю піцу, думаю, що не пошкодуєте, бо це смакота неймовірна і дуже швидко готується. Смачного!
В фарш добавити цибулю і часник. Білий хліб замочити у воді або молоці, віджати і добавити до фаршу. Додати сир, яйце і гірчицю, дрібно порізану зелень, вершки або молоко. Добре вимісити. Посолити, поперчити і додати приправи. Сформувати тефтелі, запанірувати в борошні і обсмажити з двох сторін на олії.