Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Фрезія
29 січня 2012 13:30
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
А це Хліб білий з хлібопічки


Повідомлення відредагував Фрезія - 29 січня 2012 13:47
Перейти на початок сторінки
Фрезія
30 січня 2012 21:53
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Шарлотка капустяна




3 яйця
1 ч. л. цукру
~0,5 ч. л. солі
~100г пшеничного борошна
1,5 ч. л. розпушувача
чорний перець

1 цибулина
500г білокачаної або пекінської капусти
При бажанні - 100г додаткових продуктів (сир, бекон, гриби та ін.)

Обсмажити цибулю.
Капусту дрібно порізати, посолити, трохи помяти руками. Віддусити сік. Додати до капусти цибулю.

У капустяну начинку при бажанні можна додати додаткові продукти.
Наприклад:
- м'ясні продукти (ковбасні вироби, бекон, курку і пр.)
- варений рис
- варені яйця
- зелену цибулю
- сир
- квашену капусту
- маринований буряк або моркву
- гриби солоні, мариновані або смажені


Для тіста:
Яйця збити з цукром, перцем і сіллю. Якщо в капусту будуть додаватися солоні продукти, такі як сир або бекон, то солі потрібно не більше 0,5 ч.л. Якщо продукти прісні, то солі треба побільше. Додати борошно з розпушувачем.

В миску з капустою налити тісто, перемішати. Викласти на деко. Розрівняти. Випікати до готовності.

Смачного!

Р.S. Наступного разу буду готувати подвійну порцію, на ранок не залишилось :smile:

Повідомлення відредагував Фрезія - 30 січня 2012 23:09
Перейти на початок сторінки
Фрезія
31 січня 2012 21:53
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Цибулевий пиріг




Свіжі дріжджі 10 г
Цукор 1 ч. л.
Молоко 125 мл
Борошно 250 г
Олія (вершкове масло) 40 г
Сіль 0,5 ч. л.

Начинка:
Цибуля 500 г
Шпик з м'ясними прожилками 150 г
Яйця 2 шт.
Сметана 200 г
Твердий сир

Замісити дріжджове тісто, поставити в тепле місце, щоб збільшилося вдвічі .

Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями, трохи обсмажити.
Шпик нарізати кубиками й обсмажити, помішуючи на середньому вогні. Приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом.
Сметану і яйця розмішати в мисці, приправити за смаком.

Тісто розкачати дуже тонко, викласти на деко з папером для випічки, зробити маленькі бортики.

Розкласти кільця цибулі, шпик, залити сметаною з яйцями, посипати тертим сиром.

Нагріти духовку до 200 ° С
Випікати на середньому рівні до золотистого кольору.

Тісто чудово підійде для любителів тонкої піци!

Повідомлення відредагував Фрезія - 31 січня 2012 21:55
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
31 січня 2012 22:13
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Мені ну дуже соромно питати (але хочу приготувати цей пиріг), що таке шпик?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 січня 2012 22:15
Повідомлення #75


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Lusuchka
Мені ну дуже соромно питати (але хочу приготувати цей пиріг), що таке шпик?


шпондер
Перейти на початок сторінки
Фрезія
31 січня 2012 22:18
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Лесю це сало.
Мені вже треба було питати , що таке шпондер :smile: , до зустрічі з цим сайтом не знала :feel:
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
31 січня 2012 22:22
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Дякую, що просвітили темноту! Мії словниковий запас поповнився на два нових слова.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
1 лютого 2012 13:51
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Швидкі пиріжки


Для господинь, яким є чим зайнятися, але і хочеться погодувати родину



- 2 склянки сметани (або кефіру, ряжанки, кислого молока)
- 2 яйця (можна без них)
- сіль 1,5 ч.л.
- 1 ч. л. без верху соди погашеної в 1 столовій ложці оцту (якщо використовуєте кефір або кисле молоко - не гасити)
- борошно - скільки візьме тісто ( тісто не забивати) в мене пішло приблизно 4,5 скл (склянка 250 мл)

Начинка:
Фарш (будь-який) обсмажений з цибулею і змішаний з картопляним пюре. Пропорції довільні.

Приготування:
Спочатку приготувати начинку і залишити охолоджуватися, оскільки це тісто не любить чекати і його потрібно готувати відразу, як воно готове.

Готуємо тісто:
Змішати вилкою сметану (кефір, ряжанку...) з яйцями.
Додати сіль і погашену соду. Добре перемішати.
Поступово додавати просіяне борошно та розмішувати вилкою. Тісто буде на неї трохи налипати.
Вилкою перемішувати, потроху додаючи борошно, поки тісто, залишаючись м'яким, не перестане липнути до виделки.

Сформувати кульки. Краще формувати пиріжки , злегка змастивши руки і стіл олїєю.
Смажити на рослинній олії. Тісто не підходить для запікання в духовці.

Рецепт з сайту Готовим дома.

Смачного!

Повідомлення відредагував Фрезія - 1 лютого 2012 13:58
Перейти на початок сторінки
Фрезія
1 лютого 2012 22:08
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Хліб "Селянський" в хлібопічці


Випікаю цей хлібчик , коли нема часу на опару і закваску. Просто і смачно!





Борошно пшеничне 400г
Борошно житнє 100г
Вода (сироватка) 330 мл
Сіль 1,5 ч.л.
Цукор 1 ст.л.
Олія 1,5 ст.л.
Дріжджі свіжі 10-12 г ( сухі-1,5 ч.л.)

Режим "Основний".
Закладати продукти, як рекомендують в інструкції ХП.

З цим хлібом легко експериментувати: я додавала висівки, грецькі горіхи, пластівці, солод, коріандр... Завжди смачно!

Повідомлення відредагував Фрезія - 1 лютого 2012 22:13
Перейти на початок сторінки
Фрезія
2 лютого 2012 22:17
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Печиво дитяче "Сонечко"


Довго шукала смачне печиво для свого синочка, важливим був набір інгредієнтів, нарешті воно знайдено на Хлібопічці. Автор цього м"якого і ніжного печива Omela.



Кефір 500г
Жовтки 3шт.
Цукор 170г
Рослинна олія 120г
Сода 1\2ч.л.
Борошно, скільки візьме тісто (приблизно 800 г)

Для змащування печива:
Білки 3шт.
Цукор за смаком

Кефір змішати з содою. Залишити на 10 хвилин. Додати жовтки, цукор, олію, збити. Порціями додати борошно (тісто повинно вийти не дуже тугим - трохи м'якше, ніж на пельмені).
Готове тісто покласти в пакет і на 1 годину в холодильник.

Розкачати тісто в пласт 1см і будь-якою формочкою вирізати печиво.
Покласти на деко, застелене папером. Змастити збитим білком, посипати цукром.
Випікати в розігрітій до 200* С духовці 20 хвилин до золотистого кольору (але не пересушити)

Тіста вийшло дуже багато! Наступного разу зроблю половину порції.

Повідомлення відредагував Фрезія - 2 лютого 2012 22:18
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 83
Гостей: 80
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100