Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Pito4ka
16 квітня 2012 14:54
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Фрезія, який красень!!!!!! А на склянку жовтків скільки приблизно йде яєць?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Фрезія
16 квітня 2012 14:56
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Віка , дякую!
В мене було 12 жовтків
Перейти на початок сторінки
Татка
18 квітня 2012 12:17
Повідомлення #213


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Фрезія, Щиро хочу подякувати за рецепт, технологію приготування, і розяснення, стосовно паски з М"ясоєдовської. Сама собі не вірю, що у мене все вийшло. Паска смачна, духмяна, ароматна солодка, дуже посмакувала всім. Дякую за чудовий і смачний рецепт.

Повідомлення відредагував Татка - 18 квітня 2012 12:18
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
18 квітня 2012 13:15
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Наталко, я дуже рада, що паска сподобалася і все вдалося!!!
А то вже хвилювалася, хотіла питати, може думаю ,передумали...

Чудова паска, :winked: дякую, що пекли і розмістили фото :a0a:

Можете написати і в самій темі Паска з М"ясоєдовської
Перейти на початок сторінки
Іванка
19 квітня 2012 17:08
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Фрезія
Український 40% обдирний хліб

Смакувати таким хлібом напевно одне задоволення Я завжди читаю рецепти хліба,дивлюся великими очима на фото ,але так і не наважуюся спекти хліб
Цитата: Фрезія
Папошник

дуже смачно виглядає!!!
Перейти на початок сторінки
vika
20 квітня 2012 13:23
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Фрезія, усі пасочки супер-супер! Обовязково щось спробую, бо дуже детально і апетитно описано.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
20 квітня 2012 15:03
Повідомлення #217


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Іванка, дякую!
коли з"явится дуже велике бажання то і Ви спечете хліб :m05108:

vika, дякую!
Спробуйте, дуже хочу ,щоб сподобалось!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 квітня 2012 14:24
Повідомлення #218


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Капустяні пампушки


Смачні і ароматні!



Капуста свіжа 400г
Молоко 50г
Олія 50г
Свіжі дріжджі 15г
Борошно пшеничне 500-550г
Сметана (майонез) 20г
Цукор 100г
Сіль 1, 5ч.л.

Для змащування:
Йогурт 2-3ст.л.

Капусту натерти на дрібній тертці або подрібнити комбайном. Протушити з молоком, олією і сіллю до готовності. Охолодити.

Дріжджі розтерти з 10г цукру із загальної кількості і залишити на 10 хвилин.
У відро хлібопічки викласти капусту, дріжджі, сметану, зверху борошно, цукор, що залишився. Борошна може знадобитися трохи більше або менше до гладкого еластичного тіста.

Після замісу залишити тісто в ХП на 10 хвилин, далі ХП відключити, тісто дістати, сформувати кулю, покласти в посудину, змащену олією і залишити в теплому місці на 1 годину.

По закінченні часу, тісто обім ’ яти, розділити на 12 шматків, накрити рушником і залишити на 15 хвилин.

З кожного сформувати булочку і покласти у форму на відстані одна від одної. Накрити рушником і залишити на 45 хвилин.

Перед випічкою пампушки змастити йогуртом.

Випікати в розігрітій до 200 ° C (конвекція 180С) духовці до золотистого кольору. Точний час залежить від вашої духовки
Охолодити на решітці.

Рецепт з Хлібопічки.ру

Повідомлення відредагував Фрезія - 24 квітня 2012 14:25
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
24 квітня 2012 14:50
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Фрезія, :a0a: файні пампушечки!!!Супер-апетитні :winked:
Пухкі і повітряні,наче хмаринка.Рецепт сподобався,записала собі,люблю таку випічку :love:
Цитата: Фрезія
Перед випічкою пампушки змастити йогуртом.
,для рум"яності?

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 24 квітня 2012 14:54
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 квітня 2012 14:58
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Майя, дуже вдячна що завітали на сторіночку!

Змастити йогуртом замість яйця , як ми зазвичай робимо,теж чудовий результат! Зверху вони тоді дуже м"ягенькі, так, мені здається, з яйцем не буде

Повідомлення відредагував Фрезія - 24 квітня 2012 15:18
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100