Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Пироги
idianka
6 серпня 2010 20:36
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1977
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4880



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Олюся
2 вересня 2010 17:38
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 506
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 839
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2017
І зновуПиріг з яблуками

3-4 скл. борошна,
1 пачка маргарину розтерти
5 жовтків,
0,5 скл. цукру збити
2-4 ст.л. сметани,
2 ст.л. порошка до печева розмішати, додати
1ст.л. жиру
Усі інградієнти замісити. Тісто повинно бути еластичне і м'яке. Покласти в холод.
Яблука почистити і порізати.
5 білків
6 ст.л. цукру збити в круту піну.
В змазану форму натерти 2/3 частини тіста, покласти яблука вимішані з 2 ст.л. крохмалу, можна посипати цукром і корицею. На яблука викласти білкову піну і натерти тісто, що залишилось.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
2 вересня 2010 19:19
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1739
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3184
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4205
Олюся,
Це мій улюблений рецепт! Справді, дуже-дуже-дуже смачний!( тільки я замість кориці даю ваніль, але з корицею теж смачно!)
Перейти на початок сторінки
Олюся
9 вересня 2010 18:10
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 506
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 839
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2017
А ми все яблуками балуємся:)
Болгарський яблуневий пиріг

яблука - 6 шт.,
цукор - 1,5 скл.,
борошно - 1 скл.,
крупа манна - 1 скл.,
сода - 1 ч. л.,
кориця - 1 ч. л.,
молоко - 1 скл.,
цукрова пудра - 1 ст. л.,
лимонна кислота - 1/8 ч. л.
1 скл. цукру змішати з борошном і манною крупою, додати соду і лимонну кислоту.
Почищені яблука натерти на тертці, посипати цукром, що залишився, і корицею.
На змазану маслом форму насипати 1/3 суміші з борошном, на неї викласти 1/3 норми яблук. Викладати, чергуючи, суміш і яблука так, щоб зверху був шар яблук.

Залити молоком, що кипить, и випікати 1годину при 180 °С.
Гарячий пиріг посипати цукровою пудрою і нарізати.
Я нашла рецеп в інеті, але на мене він засолодкий,тому я даю менше цукру.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
9 вересня 2010 18:59
Повідомлення #15


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2250
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8098
Олюся
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається? m0555

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 вересня 2010 19:06
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Цитата: нетік
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається?

Ні. Сухі шари пропитуються яблучним соком. Він ще називається сухий пиріг.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 грудня 2010 09:27
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Пропоную вам до чашечки чаю шматочок "Соковитого грушево-сирного пирога"


(вибачайте за неякісне фото)

А ось і сам рецепт:)
Для тіста:
200 г борошна
1 дрібка солі
100 г вершкового масла або маргарину (потерти на крупну терку)
1 яйце
1 ст. л. сметани

Замісити пісочне тісто, зробити колобок, завернути в плівку і відправити в холодильник на 30 хв.

Для начинки:
200 г сиру домашнього (творогу)
350 г сметани
2 яйця
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. борошна
75 г цукру
на кінчику ножу кориці
1 дрібка солі

Всю цю масу гарно збити до однорідності.

Приготування :
Тісто із холодильника поділити на три частини. 2/3 тіста розкачати на дні роз"ємної форми, із іншого тіста зробити бортик висотою близько 3 см (у мене форма була 22 см)
Груші можна свіжі, можна консервовані, почистити, розрізати пополам і видалити серцевинку. всередину кожної половинки груші покласти по 1 ч. л. улюбленого вареня. На тісто викласти половинки груш, розрізами вниз, зверху вилити сирну масу. Випікати в гарячій духовці 15 хв при 200 градусах, і ще 30 хв при 180 градусах. Вимкнути духовку і залишити в ній пиріг ще на 10 хв.
Смачного!

Рецепт із журналу "Сладкий смак" № 5(16) за 1996 рік.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 грудня 2010 09:46
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Цитата: Volo-shka
"Соковитого грушево-сирного пирога"


Смачненький, а мені дитина на сирну тему замовила вареників з сиром і картоплею...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 грудня 2010 15:31
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Я сьогодні знову із пирогом "По следам Марусиной Чепухи"
пробачте за русизм, не змогла сформувати правильно фразу на українській мові:-)

Пиріг банановий

Тісто:
225 г борошна
1 ч.л. розрихлювача
100 г м"якого вершкового масла
1 яйце
2 ст. л. цукру
125 г йогурту (краще бананового)

Борошно змішати із розрихлювачем, додати всі інші інгредієнти. Замісити тісто (трохи липне до рук) і поставити його на 30 хв. в холодильник.

Тим часом розтопити 50 г вершкового масла із 100 г цукру до стану карамелі.

Форму вистелити папером. Вилити на нього карамель, викласти зверху порізані кружечками 3 банани. Зверху на банани руками розкласти тісто, розрівняти.
Випекти при температурі 180 градусів протягом 20-30 хв.
Готовий пиріг трохи охолодити і перевернути на блюдо.



Дуже ніжно і смачно:-)
Рецепт від Omela із сайту Хлібопічка.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 грудня 2010 20:23
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Цитата: Volo-shka
Пиріг банановий

У мене в хаті є мавпенята, які точно сподобають собі цей пиріг winked !!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 липня 2014 02:32



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:05:50

Я сьогодні зробила ту панна котту з вершків, то мені привезли, я так думаю, що то і є та сепараторна сметана чи як там її.. Вийшло дуже смачно. Зробила ще соус ягідний до того, дуже пасувало. Хто має можливість купити таку сметану, пробуйте, це дуже-дуже!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:04:07

angelina,
нехай все буде дуже смачно!
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:52:25

Натонька,
дякую!!! a0a
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:30:59

Натонька, а хто їх знає! Виробник заявляє, що із справжнього молока, а як там на справді... По крайній мірі, із доступних вершків в маркетах - ці кращі.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
22 липня 2014

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
22 липня 2014

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
22 липня 2014

Магда,
то рослинні?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Mail Ru, crawl Bot, Yandex Bot, Yahoo Bot, Google AdSense, spider Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: sergikanter, nadiya 25, Gadealers, tanvak, Натонька, Vajnrauh, Macforka81, манюня, ro_sa, Larisa, tetyana.jatziv, pepysik, anasteusha, Олька-парасолька, tanya75, yanis, l0701, dgirina, natali946, natali

Нове на форумі
 
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (Учора, 19:10)
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза (Учора, 19:09)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (21 липня 2014 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (21 липня 2014 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (21 липня 2014 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100