Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Пироги
idianka
6 серпня 2010 20:36
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1271
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1884
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4661



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Олюся
2 вересня 2010 17:38
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 500
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 821
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 1953
І зновуПиріг з яблуками

3-4 скл. борошна,
1 пачка маргарину розтерти
5 жовтків,
0,5 скл. цукру збити
2-4 ст.л. сметани,
2 ст.л. порошка до печева розмішати, додати
1ст.л. жиру
Усі інградієнти замісити. Тісто повинно бути еластичне і м'яке. Покласти в холод.
Яблука почистити і порізати.
5 білків
6 ст.л. цукру збити в круту піну.
В змазану форму натерти 2/3 частини тіста, покласти яблука вимішані з 2 ст.л. крохмалу, можна посипати цукром і корицею. На яблука викласти білкову піну і натерти тісто, що залишилось.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
2 вересня 2010 19:19
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1721
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3165
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4275
Олюся,
Це мій улюблений рецепт! Справді, дуже-дуже-дуже смачний!( тільки я замість кориці даю ваніль, але з корицею теж смачно!)
Перейти на початок сторінки
Олюся
9 вересня 2010 18:10
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 500
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 821
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 1953
А ми все яблуками балуємся:)
Болгарський яблуневий пиріг

яблука - 6 шт.,
цукор - 1,5 скл.,
борошно - 1 скл.,
крупа манна - 1 скл.,
сода - 1 ч. л.,
кориця - 1 ч. л.,
молоко - 1 скл.,
цукрова пудра - 1 ст. л.,
лимонна кислота - 1/8 ч. л.
1 скл. цукру змішати з борошном і манною крупою, додати соду і лимонну кислоту.
Почищені яблука натерти на тертці, посипати цукром, що залишився, і корицею.
На змазану маслом форму насипати 1/3 суміші з борошном, на неї викласти 1/3 норми яблук. Викладати, чергуючи, суміш і яблука так, щоб зверху був шар яблук.

Залити молоком, що кипить, и випікати 1годину при 180 °С.
Гарячий пиріг посипати цукровою пудрою і нарізати.
Я нашла рецеп в інеті, але на мене він засолодкий,тому я даю менше цукру.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
9 вересня 2010 18:59
Повідомлення #15


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2245
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8086
Олюся
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається? m0555

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 вересня 2010 19:06
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3979
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 6995
Цитата: нетік
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається?

Ні. Сухі шари пропитуються яблучним соком. Він ще називається сухий пиріг.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 грудня 2010 09:27
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1944
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2701
Пропоную вам до чашечки чаю шматочок "Соковитого грушево-сирного пирога"


(вибачайте за неякісне фото)

А ось і сам рецепт:)
Для тіста:
200 г борошна
1 дрібка солі
100 г вершкового масла або маргарину (потерти на крупну терку)
1 яйце
1 ст. л. сметани

Замісити пісочне тісто, зробити колобок, завернути в плівку і відправити в холодильник на 30 хв.

Для начинки:
200 г сиру домашнього (творогу)
350 г сметани
2 яйця
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. борошна
75 г цукру
на кінчику ножу кориці
1 дрібка солі

Всю цю масу гарно збити до однорідності.

Приготування :
Тісто із холодильника поділити на три частини. 2/3 тіста розкачати на дні роз"ємної форми, із іншого тіста зробити бортик висотою близько 3 см (у мене форма була 22 см)
Груші можна свіжі, можна консервовані, почистити, розрізати пополам і видалити серцевинку. всередину кожної половинки груші покласти по 1 ч. л. улюбленого вареня. На тісто викласти половинки груш, розрізами вниз, зверху вилити сирну масу. Випікати в гарячій духовці 15 хв при 200 градусах, і ще 30 хв при 180 градусах. Вимкнути духовку і залишити в ній пиріг ще на 10 хв.
Смачного!

Рецепт із журналу "Сладкий смак" № 5(16) за 1996 рік.

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 грудня 2010 09:46
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3979
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 6995
Цитата: Volo-shka
"Соковитого грушево-сирного пирога"


Смачненький, а мені дитина на сирну тему замовила вареників з сиром і картоплею...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 грудня 2010 15:31
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1944
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2701
Я сьогодні знову із пирогом "По следам Марусиной Чепухи"
пробачте за русизм, не змогла сформувати правильно фразу на українській мові:-)

Пиріг банановий

Тісто:
225 г борошна
1 ч.л. розрихлювача
100 г м"якого вершкового масла
1 яйце
2 ст. л. цукру
125 г йогурту (краще бананового)

Борошно змішати із розрихлювачем, додати всі інші інгредієнти. Замісити тісто (трохи липне до рук) і поставити його на 30 хв. в холодильник.

Тим часом розтопити 50 г вершкового масла із 100 г цукру до стану карамелі.

Форму вистелити папером. Вилити на нього карамель, викласти зверху порізані кружечками 3 банани. Зверху на банани руками розкласти тісто, розрівняти.
Випекти при температурі 180 градусів протягом 20-30 хв.
Готовий пиріг трохи охолодити і перевернути на блюдо.



Дуже ніжно і смачно:-)
Рецепт від Omela із сайту Хлібопічка.

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 грудня 2010 20:23
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3979
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 6995
Цитата: Volo-shka
Пиріг банановий

У мене в хаті є мавпенята, які точно сподобають собі цей пиріг winked !!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2014 10:55



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Pito4ka
Pito4ka
Сьогодні в10:09:57

Доброго ранку усім!!! belay
Відповісти
Darka
Darka
Вчора в19:47:33

Гарних та смачних всім пасочок. m05004 А у нас колись завжди пеклось відро сира солодкого і паска солодка.Пляцків не пекли.
Відповісти
Машуня
Машуня
Вчора в19:30:55

я теж завтра пляцки буду печи,і мої знайомі теж завтра...
Відповісти
Рімма
Рімма
Вчора в18:34:11

Я то вже трохи напекла, але це ж ще додатково цілий день коли можна розігнатись))))
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в18:29:29

Рімма,
я печу...якщо раніше не встигаю,то не лишатися без торта чи пляцків)))
Відповісти
Рімма
Рімма
Вчора в18:21:44

Дівчата підкажіть чи можна завтра торти пекти, бо в п"ятницю нічого не печу, а сусідка каже що то паски тільки не можна...
Відповісти
мари4ка
мари4ка
Вчора в08:19:36

Не знаю чи довго побуду))) Но всім бажаю гарного дня! Всім хто сьогодні пече паску, бажаю удачі!)
Відповісти
мари4ка
мари4ка
Вчора в08:17:58

Привіт! Я ю є)))))
Відповісти
Vajnrauh
Vajnrauh
16 квітня 2014

ira1108,
"Зуби негра".Пляцок смачний,високий,гарний.
Відповісти
ira1108
ira1108
16 квітня 2014

шоколадно-пудингові коржі де можна знайти рецепт на сайті?дякую!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: IrenGorin, Pito4ka, oksanam
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, robot Bot, Google AdSense, spider Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: ruskonto, bkru, oksanam, vityska, Подоляночка, Red_elf, Іванка, Next, natka04, галявороняк, tetyana.jatziv, Iruna, Pito4ka, nata.romeo, ксюня, natali946, Ludka, Ірця, solomiyasobko, naynko

Нове на форумі
 
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (Сьогодні, 10:29)
Рецепти паски
  Пише Vic (Учора, 22:35)
Мої смаколики
  Пише Марія Митник (Учора, 22:03)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (Учора, 20:39)
Гумор
  Пише lana (Учора, 20:34)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (Учора, 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (Учора, 20:03)
Марчик - син uliana_y
  Пише oksana d (Учора, 20:03)
Вітання для Орисі - muzarom
  Пише oksana d (Учора, 20:02)
Вітання для Оксани - Ярка
  Пише oksana d (Учора, 20:02)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100