Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
idianka
6 серпня 2010 20:36
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1335
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2111
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 5161



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Олюся
2 вересня 2010 17:38
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 508
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 847
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2029
І зновуПиріг з яблуками

3-4 скл. борошна,
1 пачка маргарину розтерти
5 жовтків,
0,5 скл. цукру збити
2-4 ст.л. сметани,
2 ст.л. порошка до печева розмішати, додати
1ст.л. жиру
Усі інградієнти замісити. Тісто повинно бути еластичне і м'яке. Покласти в холод.
Яблука почистити і порізати.
5 білків
6 ст.л. цукру збити в круту піну.
В змазану форму натерти 2/3 частини тіста, покласти яблука вимішані з 2 ст.л. крохмалу, можна посипати цукром і корицею. На яблука викласти білкову піну і натерти тісто, що залишилось.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
2 вересня 2010 19:19
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3200
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4239
Олюся,
Це мій улюблений рецепт! Справді, дуже-дуже-дуже смачний!( тільки я замість кориці даю ваніль, але з корицею теж смачно!)
Перейти на початок сторінки
Олюся
9 вересня 2010 18:10
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 508
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 847
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2029
А ми все яблуками балуємся:)
Болгарський яблуневий пиріг

яблука - 6 шт.,
цукор - 1,5 скл.,
борошно - 1 скл.,
крупа манна - 1 скл.,
сода - 1 ч. л.,
кориця - 1 ч. л.,
молоко - 1 скл.,
цукрова пудра - 1 ст. л.,
лимонна кислота - 1/8 ч. л.
1 скл. цукру змішати з борошном і манною крупою, додати соду і лимонну кислоту.
Почищені яблука натерти на тертці, посипати цукром, що залишився, і корицею.
На змазану маслом форму насипати 1/3 суміші з борошном, на неї викласти 1/3 норми яблук. Викладати, чергуючи, суміш і яблука так, щоб зверху був шар яблук.

Залити молоком, що кипить, и випікати 1годину при 180 °С.
Гарячий пиріг посипати цукровою пудрою і нарізати.
Я нашла рецеп в інеті, але на мене він засолодкий,тому я даю менше цукру.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
9 вересня 2010 18:59
Повідомлення #15


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2251
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8100
Олюся
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається? m0555

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 вересня 2010 19:06
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1758
Група: Модератор
Повідомлень: 3978
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7106
Цитата: нетік
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається?

Ні. Сухі шари пропитуються яблучним соком. Він ще називається сухий пиріг.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 грудня 2010 09:27
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1947
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2707
Пропоную вам до чашечки чаю шматочок "Соковитого грушево-сирного пирога"


(вибачайте за неякісне фото)

А ось і сам рецепт:)
Для тіста:
200 г борошна
1 дрібка солі
100 г вершкового масла або маргарину (потерти на крупну терку)
1 яйце
1 ст. л. сметани

Замісити пісочне тісто, зробити колобок, завернути в плівку і відправити в холодильник на 30 хв.

Для начинки:
200 г сиру домашнього (творогу)
350 г сметани
2 яйця
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. борошна
75 г цукру
на кінчику ножу кориці
1 дрібка солі

Всю цю масу гарно збити до однорідності.

Приготування :
Тісто із холодильника поділити на три частини. 2/3 тіста розкачати на дні роз"ємної форми, із іншого тіста зробити бортик висотою близько 3 см (у мене форма була 22 см)
Груші можна свіжі, можна консервовані, почистити, розрізати пополам і видалити серцевинку. всередину кожної половинки груші покласти по 1 ч. л. улюбленого вареня. На тісто викласти половинки груш, розрізами вниз, зверху вилити сирну масу. Випікати в гарячій духовці 15 хв при 200 градусах, і ще 30 хв при 180 градусах. Вимкнути духовку і залишити в ній пиріг ще на 10 хв.
Смачного!

Рецепт із журналу "Сладкий смак" № 5(16) за 1996 рік.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 грудня 2010 09:46
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1758
Група: Модератор
Повідомлень: 3978
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7106
Цитата: Volo-shka
"Соковитого грушево-сирного пирога"


Смачненький, а мені дитина на сирну тему замовила вареників з сиром і картоплею...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 грудня 2010 15:31
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1947
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2707
Я сьогодні знову із пирогом "По следам Марусиной Чепухи"
пробачте за русизм, не змогла сформувати правильно фразу на українській мові:-)

Пиріг банановий

Тісто:
225 г борошна
1 ч.л. розрихлювача
100 г м"якого вершкового масла
1 яйце
2 ст. л. цукру
125 г йогурту (краще бананового)

Борошно змішати із розрихлювачем, додати всі інші інгредієнти. Замісити тісто (трохи липне до рук) і поставити його на 30 хв. в холодильник.

Тим часом розтопити 50 г вершкового масла із 100 г цукру до стану карамелі.

Форму вистелити папером. Вилити на нього карамель, викласти зверху порізані кружечками 3 банани. Зверху на банани руками розкласти тісто, розрівняти.
Випекти при температурі 180 градусів протягом 20-30 хв.
Готовий пиріг трохи охолодити і перевернути на блюдо.



Дуже ніжно і смачно:-)
Рецепт від Omela із сайту Хлібопічка.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 грудня 2010 20:23
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1758
Група: Модератор
Повідомлень: 3978
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7106
Цитата: Volo-shka
Пиріг банановий

У мене в хаті є мавпенята, які точно сподобають собі цей пиріг winked !!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 грудня 2014 21:28



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 121
Гостей: 101
Користувачі: рокса, Ксюха 80
Роботи: spider Bot, robot Bot, crawl Bot, robot Bot, robot Bot, Google Bot, Google AdSense, spider Bot, robot Bot, robot Bot, Google Bot, robot Bot, Google Bot, Google AdSense, Yahoo Bot, Yandex Bot, Google AdSense, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Sherkanmanmync, Iruna, invarrape, Подоляночка, Oksana_sx, Ludka, olga1969, Галиночка, gifwardGog, Klybnichka, Liliya, gospodunya, nata290368, orlogertGop, chajka, Btrorcecaure, Магда, TimothyKl, weaianleycref, lyudmula

Нове на форумі
 
Різдво, Новий рік
  Пише Натонька (Сьогодні, 15:25)
Вітання з днем народження для чарівних форумлянок!
  Пише Darka (Сьогодні, 06:21)
Вітання з днем народження для любих діток наших форумлянок!
  Пише idianka (Сьогодні, 05:53)
Торти на 1 рочок
  Пише moonlight (Учора, 19:42)
Дитячі тортики -6
  Пише moonlight (Учора, 19:39)
Як додати фото?
  Пише moonlight (Учора, 19:38)
Даємо друге життя картонним коробкам
  Пише ОЛЕСЯ (20 грудня 2014 01:31)
Рецепти для хлібопічки
  Пише ОЛЕСЯ (20 грудня 2014 00:31)
Миколая
  Пише Galina_Nedomirko_ (19 грудня 2014 10:36)
Вітаємо з Днем Народження Діанку (idianka)
  Пише ole4ka (18 грудня 2014 11:02)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100