Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
idianka
6 серпня 2010 20:36
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1352
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2157
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 5241



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Олюся
2 вересня 2010 17:38
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 509
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 850
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2034
І зновуПиріг з яблуками

3-4 скл. борошна,
1 пачка маргарину розтерти
5 жовтків,
0,5 скл. цукру збити
2-4 ст.л. сметани,
2 ст.л. порошка до печева розмішати, додати
1ст.л. жиру
Усі інградієнти замісити. Тісто повинно бути еластичне і м'яке. Покласти в холод.
Яблука почистити і порізати.
5 білків
6 ст.л. цукру збити в круту піну.
В змазану форму натерти 2/3 частини тіста, покласти яблука вимішані з 2 ст.л. крохмалу, можна посипати цукром і корицею. На яблука викласти білкову піну і натерти тісто, що залишилось.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
2 вересня 2010 19:19
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1754
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3216
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4293
Олюся,
Це мій улюблений рецепт! Справді, дуже-дуже-дуже смачний!( тільки я замість кориці даю ваніль, але з корицею теж смачно!)
Перейти на початок сторінки
Олюся
9 вересня 2010 18:10
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 509
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 850
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2034
А ми все яблуками балуємся:)
Болгарський яблуневий пиріг

яблука - 6 шт.,
цукор - 1,5 скл.,
борошно - 1 скл.,
крупа манна - 1 скл.,
сода - 1 ч. л.,
кориця - 1 ч. л.,
молоко - 1 скл.,
цукрова пудра - 1 ст. л.,
лимонна кислота - 1/8 ч. л.
1 скл. цукру змішати з борошном і манною крупою, додати соду і лимонну кислоту.
Почищені яблука натерти на тертці, посипати цукром, що залишився, і корицею.
На змазану маслом форму насипати 1/3 суміші з борошном, на неї викласти 1/3 норми яблук. Викладати, чергуючи, суміш і яблука так, щоб зверху був шар яблук.

Залити молоком, що кипить, и випікати 1годину при 180 °С.
Гарячий пиріг посипати цукровою пудрою і нарізати.
Я нашла рецеп в інеті, але на мене він засолодкий,тому я даю менше цукру.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
9 вересня 2010 18:59
Повідомлення #15


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8102
Олюся
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається? m0555

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 вересня 2010 19:06
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Цитата: нетік
цікавий пиріг. а як різати він не розсипається?

Ні. Сухі шари пропитуються яблучним соком. Він ще називається сухий пиріг.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 грудня 2010 09:27
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1948
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2709
Пропоную вам до чашечки чаю шматочок "Соковитого грушево-сирного пирога"


(вибачайте за неякісне фото)

А ось і сам рецепт:)
Для тіста:
200 г борошна
1 дрібка солі
100 г вершкового масла або маргарину (потерти на крупну терку)
1 яйце
1 ст. л. сметани

Замісити пісочне тісто, зробити колобок, завернути в плівку і відправити в холодильник на 30 хв.

Для начинки:
200 г сиру домашнього (творогу)
350 г сметани
2 яйця
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. борошна
75 г цукру
на кінчику ножу кориці
1 дрібка солі

Всю цю масу гарно збити до однорідності.

Приготування :
Тісто із холодильника поділити на три частини. 2/3 тіста розкачати на дні роз"ємної форми, із іншого тіста зробити бортик висотою близько 3 см (у мене форма була 22 см)
Груші можна свіжі, можна консервовані, почистити, розрізати пополам і видалити серцевинку. всередину кожної половинки груші покласти по 1 ч. л. улюбленого вареня. На тісто викласти половинки груш, розрізами вниз, зверху вилити сирну масу. Випікати в гарячій духовці 15 хв при 200 градусах, і ще 30 хв при 180 градусах. Вимкнути духовку і залишити в ній пиріг ще на 10 хв.
Смачного!

Рецепт із журналу "Сладкий смак" № 5(16) за 1996 рік.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 грудня 2010 09:46
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Цитата: Volo-shka
"Соковитого грушево-сирного пирога"


Смачненький, а мені дитина на сирну тему замовила вареників з сиром і картоплею...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 грудня 2010 15:31
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1948
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2709
Я сьогодні знову із пирогом "По следам Марусиной Чепухи"
пробачте за русизм, не змогла сформувати правильно фразу на українській мові:-)

Пиріг банановий

Тісто:
225 г борошна
1 ч.л. розрихлювача
100 г м"якого вершкового масла
1 яйце
2 ст. л. цукру
125 г йогурту (краще бананового)

Борошно змішати із розрихлювачем, додати всі інші інгредієнти. Замісити тісто (трохи липне до рук) і поставити його на 30 хв. в холодильник.

Тим часом розтопити 50 г вершкового масла із 100 г цукру до стану карамелі.

Форму вистелити папером. Вилити на нього карамель, викласти зверху порізані кружечками 3 банани. Зверху на банани руками розкласти тісто, розрівняти.
Випекти при температурі 180 градусів протягом 20-30 хв.
Готовий пиріг трохи охолодити і перевернути на блюдо.



Дуже ніжно і смачно:-)
Рецепт від Omela із сайту Хлібопічка.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 грудня 2010 20:23
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Цитата: Volo-shka
Пиріг банановий

У мене в хаті є мавпенята, які точно сподобають собі цей пиріг winked !!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 квітня 2015 12:22



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 108
Гостей: 86
Користувачі: Таня Михалінчик, Софія06, gmkogut
Роботи: Google AdSense, Google AdSense, Google AdSense, crawl Bot, MSN Bot, spider Bot, Yahoo Bot, Google Bot, crawl Bot, spider Bot, robot Bot, Google Bot, Web Core / Roots, Yandex Bot, Google Bot, crawl Bot, MSN Bot, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Софія06, o.shpur, Francheska, Olenyk, лесендра, katiasq, Leela, Ірка-Шкірка, olyadenysuk, Яруська, ThomasMiz, lyda-a, Krasotinka, Downloadspn, Конвалія, Oksana_sx, Natalyi, Яілатан, olea69, інна

Нове на форумі
 
Знайомимся тут
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:54)
Вишиваємо бісером
  Пише kolobok1710 (Учора, 13:30)
Форма для горішків (горішниця)
  Пише Натонька (30 березня 2015 21:57)
Відгуки про медичні заклади та їх працівників
  Пише uliana_y (30 березня 2015 19:07)
Твори добро-2
  Пише Darka (30 березня 2015 05:16)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Darka (30 березня 2015 00:58)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (29 березня 2015 19:15)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2015 10:40)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (28 березня 2015 20:14)
Медовий бісквіт зі смаком дитинства
  Пише kykysja41145 (27 березня 2015 23:27)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100