Випічений бісквіт з яблуками розрізати .... і тоді самий бісквіт перемастити кремом.. чи що???
Дуже хочу того пляцка.. аж слинка тече
Я сьогодні його спекла дуже легко готується, мороки мінімум, а в результаті отримуємо дуже смачний і запашний пляцок. Правда, я теж не зрозуміла, як в Zhanetky вийшло так перемастити бісквіт, тому що, я начинку залила тістом, як і вказано в рецепті. В темі "Що в нас нині на столі" є фото. Майюсічка, пироги безподобні, так хитро виглядають, так і просяться, щоб їх з'їсти
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Випічений бісквіт з яблуками розрізати .... і тоді самий бісквіт перемастити кремом.. чи що???
Дуже хочу того пляцка.. аж слинка тече
Я сьогодні його спекла дуже легко готується, мороки мінімум, а в результаті отримуємо дуже смачний і запашний пляцок. Правда, я теж не зрозуміла, як в Zhanetky вийшло так перемастити бісквіт, тому що, я начинку залила тістом, як і вказано в рецепті. В темі "Що в нас нині на столі" є фото. Майюсічка, пироги безподобні, так хитро виглядують, ніби просяться, щоб їх з'їсти
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
utya, vika,Дівчатка, це я так написала , що вертикально переклала- мала на увазі, як на торт пеньок, або як Пушинка пече колесо,тобто розрізати корж по дожині на двоє, перемазати утворені смужки кремом і класти (скручувати) вертикально на тарілці.При розрізі виходить, що коржі стоять вертикально. Це добре коли не має круглої форми.Сам випечений бісквіт виходить не гливкий, а можна сказати мокруватий.Я рідко перекладаю,без крему теж добре. дякую за відгуки, надіюсь вам тепер все зрозуміло
Ще один яблучний тортик навіяв мені спогади про дитинство.
ПИРІГ "ПОПРОБУЙ"
250 гр муки 80 гр цуру 100 гр масла 2 яйця 1 ст л цукру 1 ст л крохмалю 500 гр яблук 1 ст л манки або сухарів
З муки, цукру, жовтків замісити тісто ( я перетерла на крихти і додала жовтки, можна масло збити з цукром, додати по одному жовтки в кінці муку) поставити на 1 г. в холод. Яблука нашаткувати посипати цукром і манкою.Тісто розкатати у форму залишити краї на 1-2 см.Збити білки з цукром у піну додати крохмаль. Яблука викласти на тісто, залити білковою масою.Я ще шматок тіста заморозила і натерла зверху. Пекти 40 х при помірній т-рі (180-170) я робила 1.5 норми на середню братванку.Рецепт з книжки "Овощи и фрукти на вашем столе"1984
- 700 гр груш - 100 гр мигдалю або фундука - 180 гр вершкового масла - 2 яйця - 140 гр цукру - 140 гр муки - 1 ч л. розпушувача - 50 гр шоколаду - 1 ст л соку лимонного - 2 ст л джему - олія для змазування форми
Приготування: Груші очистити і нарізати кубиком , збризнути лимонним соком. Взбити яйця з цукром, додати борошно, розпушувач, джем, натертий на терку шоколад і подрібнені майже в муку горіхи. Все гарненько вимішати і додати груші. Добре вимішуємо лопаткою і викладаємо в змащену жиром високу форму (не як на кекс). Випікати 1 годину при 160 градусах.
Відкрила для себе новий рецепт медового пирога, сьогодні замішувала ще одну порцію. Смачно! Рецепт знайшла на cookorama.net (трішки змінила рецепт)
Медовий пиріг
Інгредієнти: 85 г меду; 1 п. ванільного цукру (16 г); 1 яйце; 110 г маргарину (або вершкового масла); 1 ч. л. соди (погасити оцтом); щіпка солі; 1 неповна скл. борошна; 1 ч.л. апельсин. цукатів (або цедри апельсини); 0,5 ч. л. кориці; жменя родзинок; Приготування: 1. Готувала пиріг у подовгастій формі 30*10 (тісто рівномірно розтеклось у формі, пиріг під час випікання виріс). Можна використовувати будь яку іншу невелику форму. При необхідності форму для випікання змащуємо маслом, дно застеляємо пергаментом. Нагріваємо духовку на 180 гр.; 2. Розм'якшений маргарин (чи масло) розтираємо з ванільним цукром та сіллю (можна додати ще 2 ч. л. цукру). Додаємо підігрітий мед, корицю, цукати (або цедру), злегка збите яйце, соду (погашуємо оцтом), промиті родзинки та борошно. Все розмішуємо до однорідної маси після чого виливаємо тісто у форму. 3. Випікаємо пиріг 40-45 хв. до готовності. Коли верх буде сильно припікатись, тоді накриваємо його пергаментом (я використовувала фольгу); 4. Готовий пиріг ставимо остудитись після чого подаємо до столу:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Яйця, маргарин, цукор взбити, додати невеликими порціями борошно. Далі какао, корицю, соду в кінці. Яблука краще брати плотні, з кислинкою, але я брала різні і добре було. Порізати крупно, перемішати з невеликою кількістю борошна і в тісто. Випікати при 180 градусах 50 хвилин до сухої палочки. Я пекла в мультіварці на "Випічці" 6о хвилин, 10 хвилин після сигналу не витягувала. Смачний пиріг, пекла вже багато разів.