Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
Solka
15 серпня 2011 22:20
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: utya
І я нічого не зрозуміла з тим перемазуванням :sad: .

Випічений бісквіт з яблуками розрізати .... і тоді самий бісквіт перемастити кремом.. чи що???

Дуже хочу того пляцка.. аж слинка тече :tongue:

Я сьогодні його спекла :winked: дуже легко готується, мороки мінімум, а в результаті отримуємо дуже смачний і запашний пляцок. Правда, я теж не зрозуміла, як в Zhanetky вийшло так перемастити бісквіт, тому що, я начинку залила тістом, як і вказано в рецепті. В темі "Що в нас нині на столі" є фото.
Майюсічка, пироги безподобні, так хитро виглядають, так і просяться, щоб їх з'їсти :tongue:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Solka
15 серпня 2011 22:20
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: utya
І я нічого не зрозуміла з тим перемазуванням :sad: .

Випічений бісквіт з яблуками розрізати .... і тоді самий бісквіт перемастити кремом.. чи що???

Дуже хочу того пляцка.. аж слинка тече :tongue:

Я сьогодні його спекла :winked: дуже легко готується, мороки мінімум, а в результаті отримуємо дуже смачний і запашний пляцок. Правда, я теж не зрозуміла, як в Zhanetky вийшло так перемастити бісквіт, тому що, я начинку залила тістом, як і вказано в рецепті. В темі "Що в нас нині на столі" є фото.
Майюсічка, пироги безподобні, так хитро виглядують, ніби просяться, щоб їх з'їсти :tongue:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
zhanetka
15 серпня 2011 22:34
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
utya,
vika,Дівчатка, це я так написала , що вертикально переклала- мала на увазі, як на торт пеньок, або як Пушинка пече колесо,тобто розрізати корж по дожині на двоє, перемазати утворені смужки кремом і класти (скручувати) вертикально на тарілці.При розрізі виходить, що коржі стоять вертикально. Це добре коли не має круглої форми.Сам випечений бісквіт виходить не гливкий, а можна сказати мокруватий.Я рідко перекладаю,без крему теж добре.
дякую за відгуки, надіюсь вам тепер все зрозуміло :smile:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
28 серпня 2011 10:44
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163


Пиріжки "Чудо"
Перейти на початок сторінки
zhanetka
4 вересня 2011 15:59
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Ще один яблучний тортик навіяв мені спогади про дитинство. :smile:

ПИРІГ "ПОПРОБУЙ"

250 гр муки
80 гр цуру
100 гр масла
2 яйця
1 ст л цукру
1 ст л крохмалю
500 гр яблук
1 ст л манки або сухарів

З муки, цукру, жовтків замісити тісто ( я перетерла на крихти і додала жовтки, можна масло збити з цукром, додати по одному жовтки в кінці муку) поставити на 1 г. в холод.
Яблука нашаткувати посипати цукром і манкою.Тісто розкатати у форму залишити краї на 1-2 см.Збити білки з цукром у піну додати крохмаль.
Яблука викласти на тісто, залити білковою масою.Я ще шматок тіста заморозила і натерла зверху.
Пекти 40 х при помірній т-рі (180-170) :tongue:
я робила 1.5 норми на середню братванку.Рецепт з книжки "Овощи и фрукти на вашем столе"1984
Перейти на початок сторінки
Христя
27 вересня 2011 10:35
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчатка спробуйте цей пиріг!!! Він дуже ніжний,не надто солодкий,з шоколадно-вершковим ароматом та смаком!
Пиріг з грушами та шоколадом




рецепт тут

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
30 вересня 2011 14:07
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
[
size=3]Грушевий пиріг




Потрібно:
(на невеличку бритванку)

- 700 гр груш
- 100 гр мигдалю або фундука
- 180 гр вершкового масла
- 2 яйця
- 140 гр цукру
- 140 гр муки
- 1 ч л. розпушувача
- 50 гр шоколаду
- 1 ст л соку лимонного
- 2 ст л джему
- олія для змазування форми

Приготування:
Груші очистити і нарізати кубиком , збризнути лимонним соком.
Взбити яйця з цукром, додати борошно, розпушувач, джем, натертий на терку шоколад і подрібнені майже в муку горіхи. Все гарненько вимішати і додати груші. Добре вимішуємо лопаткою і викладаємо в змащену жиром високу форму (не як на кекс). Випікати 1 годину при 160 градусах.
Перейти на початок сторінки
Solka
8 жовтня 2011 15:39
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Відкрила для себе новий рецепт медового пирога, сьогодні замішувала ще одну порцію. Смачно! Рецепт знайшла на cookorama.net (трішки змінила рецепт)
Медовий пиріг

Інгредієнти:
85 г меду;
1 п. ванільного цукру (16 г);
1 яйце;
110 г маргарину (або вершкового масла);
1 ч. л. соди (погасити оцтом);
щіпка солі;
1 неповна скл. борошна;
1 ч.л. апельсин. цукатів (або цедри апельсини);
0,5 ч. л. кориці;
жменя родзинок;
Приготування:
1. Готувала пиріг у подовгастій формі 30*10 (тісто рівномірно розтеклось у формі, пиріг під час випікання виріс). Можна використовувати будь яку іншу невелику форму.
При необхідності форму для випікання змащуємо маслом, дно застеляємо пергаментом. Нагріваємо духовку на 180 гр.;
2. Розм'якшений маргарин (чи масло) розтираємо з ванільним цукром та сіллю (можна додати ще 2 ч. л. цукру). Додаємо підігрітий мед, корицю, цукати (або цедру), злегка збите яйце, соду (погашуємо оцтом), промиті родзинки та борошно. Все розмішуємо до однорідної маси після чого виливаємо тісто у форму.
3. Випікаємо пиріг 40-45 хв. до готовності. Коли верх буде сильно припікатись, тоді накриваємо його пергаментом (я використовувала фольгу);
4. Готовий пиріг ставимо остудитись після чого подаємо до столу:


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
16 жовтня 2011 13:59
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Пиріг "Баба-Яга"

Стакан 250 мл

5 яєць
цукор 3/4 стакана
маргарин чи мягке масло 250г
какао 2 ст.л.
кориця 1 ч.л.
борошно 300 г
сода 1 ч.л.
яблука 1кг

Яйця, маргарин, цукор взбити, додати невеликими порціями борошно. Далі какао, корицю, соду в кінці.
Яблука краще брати плотні, з кислинкою, але я брала різні і добре було.
Порізати крупно, перемішати з невеликою кількістю борошна і в тісто.
Випікати при 180 градусах 50 хвилин до сухої палочки.
Я пекла в мультіварці на "Випічці" 6о хвилин, 10 хвилин після сигналу не витягувала.
Смачний пиріг, пекла вже багато разів.

Вибачте за якість фото
Перейти на початок сторінки
Яруська
16 жовтня 2011 14:20
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Фрезія
Пиріг "Баба-Яга"

Фрезія! Дуже апетитно твоя Баба Яга виглядає! :winked:
А ще ... вона дуже гарно пасує до моєї аватарки! :smile: :lol: Так що з тебе - шматочок! :tongue:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




12 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 12)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 180
Гостей: 152
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100