Сьогодні вирішила побалувати свого чоловіка пирогом. Так що можете попробувати і ви. Рецепт моєї бабці, вона дала моїй мамі, а вона вже мені
Пиріг з фруктами
Тісто 400 гр муки 150 гр жиру (масло або маргарин) 3 жовтки 100 гр сметани 0,5 пачки порошку до печива Начинка (в мене яблучна з вишнями) 6 яблук, трохи консервованих вишень+ 1 ст. лож. манки. (вона потрібна особливо коли додаєте до начинки цукор, тісто получиться тоді хрумке - манка забере на себе всю рідину)
Замішуємо тісто з інгридієнтів. Ділимо на дві частини, одну на дно потім начинка, і зверху тісто. Білки взбиваємо в круту піну і викладаємо на пиріг, зверху по білках можна посипати горіхами або цукром.
100 гр. маргарини або масла 2 яйця 1,5 скл. цукру 2 скл. муки 2 ч. л. порошку до печива 1 ч. л. ванільного цукру 150 мл. молока 2 банана сіль на кінчик ножа.
Банани розім"яти вилкою.Зм"яклу маргарину збити з цукром,додати банани і перемішати.Додати молоко,ваніль і дрібку солі,і знову перемішати.мішаючи по одному додати яйця.Вкінці додати муку перемішану з порошком до печива,і розмішати до однорідної маси.Пекти при t-180 -30 хв.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Щойно переглянула темку - яка тут краса, так і хочеться все випекти!!! Чудові рецепти!!! Інколи дуже хочеться кисло-солодкий десерт - цей пиріг гарний варіант, можна експериментувати з начинкою (додавати улюблене варення, чи фрукти, ягоди). З кавою - надзвичайна насолода Десертний пиріг з варенням: Інгредієнти для тіста: 250 г маргарини; 1 скл. цукру; 5 жовтків; 1/2 скл. сметани; 450 г борошна (3 скл.); 1/2 пачки порошка до печива; Окремо: 5 білків; 5 ч. л. цукру; ванілін; Приготування: 1. Маргарин потерти на грубій тертці, додати цукор, жовтки, сметану, борошно, порошок до печива. Замішуємо тісто. Тісто густе, не міситься; 2. На деко розправляємо ложкою тісто, та ставимо на 10-15 хв. (180 г) в духовку; 3. Витягуємо тісто з духовки та викладаємо поверх начинку (яблука або вишні, ревінь, чи варення на свій смак) та ставимо знов в духовку на 10-15 хв.; 4. За цей час збиваємо білки з цукром, витягуємо пиріг і поверх начинки викладаємо збиті білки, після чого знов ставимо пиріг в духовку до готовності (білки мають зарум'янитись).
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
А це я. хочу поділитися коронним рецептиком моєї матусі. Я його дуже люблю, смачненький.
ПИРІГ З РЕВЕНЕМ "ЗАКАРПАТСЬКИЙ"
3 яйця 300 гр цукру 200 гр сметани 125 гр маргарини ( я завжди даю масло) 1 п порошку до печива 400 гр муки
Яйця збити з цукром, додати сметану, ледь розтоплений маргарин, вкінці борошно з розпушувачем.Зверху порізаний ревень з цукром.Пекти до сухої палички. Дуже смачно виходить з абрикосами.
Обожнюю поєднання солодкого тіста з фруктами, кислими чи солодкими не має значення, все одно дуже смачно! Банановий пиріг цікавий, такого ще не пробувала :-*
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: