Дівчата часто роблю цей пляцочок
ШАРЛОТКА З ЯБЛУКАМИСпочатку робимо начинку:
Яблука почистити, порізати на дольки тоненькі. додати цукор - 2ст л., ванільний цукор, корицю, і 2 ст. л. манки. Дати постояти.Далі робимо бісквіт.
Тісто:( це взгалі з "пяної вишні")
Я роблю пів порції на 5 яєць
5-яєць
5- ст.л муки
1- ст цукру
1 ч. л.- порошку до печива
Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збивати з цукром до стійких піків, додати жовтки, легенько перемішати, в кінці просіяне борошно з порошком, перемішати.
Застеляємо середню братванку папером, знизу кладемо начинку з яблуками, зверху заливаємо бісквітним тістом.Печемо -т 180 десь пів години.
Я деколи ділю масу на дві частини даю просто більше яблучної начинки, і печу 2 коржа. Перекладаю пудинговим кремом.Це яцього разу зробила перекладку вертикально