Cуп гороховий з сухариками по- королівськи
1. Зварити горох до такого стану, щоб легко було його розтерти.
2. Гарячий горох дати в блендер чи комбайн і на найвищих обертах добре його перетерти, щоб вийшло гладесеньке пюре без грудок.
3. До гарячого пюре додати масло (не жалійте) за смаком і влити гаряче молоко. Я даю не багато, щоб вийшов справжній суп-пюре. Посолити.
4. В кінці видусити часничок (к-ть за вашим смаком).
Обовязково!!! До того супу ідуть сухарики.
Батон порізати на кубики.Добре висушити на сковорідці. Я люблю, щоб ті сухарики були трошки з маслом. Коли вже майже готові- нарізати плястерками масло на сухарики. Масло розпуститься і просякне в сухарики. Вони тоді такі смачні!!!!
Суп подавати відразу. Посипати сухариками
Я готовлю цей суп на один раз. Сухариків робіть більше, бо завжди їх замало. Горох ми не дуже полюбляєм, але цей суп їмо завжди залюбки.