Млинці "Сюзетт"
Випікаємо ваші улюблені млинці.
Соус: (на 8-10 млинців)
100 гр вершкового масла
100 гр цукру
150 мл свіжого апельсинового соку (це приблизно 2 апельсини)
2 ст л дрібно тертої апельсинової цедри
1 ст л дрібно тертої лимонної цедри
3 ст л апельсинового лікеру
2 ст л коньяку
Приготування соусу:1. розігріти масло і цукор в сковороді, поки цукор не розчиниться. Збільшити вогонь і дати суміші прокипіти, поки цукор не почне карамелізуватися (коло 4 хв).
2. Влити апельсиновий сік, додати апельсинову і лимонну цедру. Хай соус покипить з 3-4 хв. Додати апельсиновий лікер і коньяк. 1-2хв хай покипить
3. Покласти млинчик на сковорідку в соус і ретельно обваляти за допомогою вилки. Скласти в четверо. Подавати по 2-3 млинчики на людину.
:Цей соус для млинців з французької кухні. Дуже- дуже смачно!
рецепт взятий з сайту www.kuking.net
Звіти та обговорення рецепту
ось тут