Кролик в кисло-солодкому соусі
1 кролик порізаний порціями
2 - 3 цибулини порізані кубиками
4 зубчики часнику
300 мл червоного сухого вина (можна більше)
4 ст л бальзамічного оцту
1-2 ст.л цукру (можна більше, хто як любить)
сіль,перець
1. Кролика обсмарувати сіллю і перцем. Кожний кусочок обсмажити в олії
2. Окремо спасерувати цибулю і часник. Не смажити!!!
3. Переложити кролика в в кастрюлю, додати цибулю з часником і жир в якому це все пасерувалось. Влити вино, оцет,цукор. Тушити на малому вогні. Тушити з відкритою кришкою до тих пір, поки спирт з вина не вивітриться. Потім закрити. Час- від- часу перевертати. Смачного
Моя порада: якщо вино у вас солодке або напівсолодке, то цукру сипте менше (щоб було не засолодке). Це блюдо ми готуємо частенько. Дуже підходить на якесь свято, коли подають гаряче. Приготовте, всім гостям дуже сподобається!!!