Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
Натонька
прагну досконалості...
5 вересня 2009 20:12
Повідомлення #91


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Дякую за суп! Дуже ніжний получився, правда я часник забула дати, але то компенсував чорний перець, якого я чогось всипала цілу купу lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
13 вересня 2009 00:07
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Маринований перець







12 кг м"ясистого перцю
6 літрів води
750 гр оцету
4 скл цукру
6 ст ложок солі
5 цибулин
0,5 головки часнику

1. Перець добре вимити, поколоти вилкою і запекти в духовці
2. Зварити з води,солі,цукру та оцету маринад
3. 4 цибулі нарізати кільцями і підсмажити на олії
4. часник і 1 цибулину дрібно порізати
5. До готового маринаду даємо смажену і сиру цибулю та часник. кип"ятимо 5-7 хв.
6. Порціями даємо в маринад перець. Варимо з 4 - 5хв.
7. Накладаємо в стерилізовані банки, заливаємо маринадом, закриваємо і окутуєм наніч покривалом.

Перець накладаємо в банки цілими і з хвостиками!
При запіканні в духовці перець буде діставати деколи чорну шкірочку.
Щільно накладайте перець в банки. У мене 1,5 літрові банки. Вийшло 9,5 банок. Це мій улюблений перчик!!!

Повідомлення відредагував уляночка - 14 вересня 2009 11:11
Перейти на початок сторінки
gutka
14 вересня 2009 21:17
Повідомлення #93


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223

Цитата: уляночка
з польського сайту "мої випєкі"

Уляна напиши будь-ласка назву сайту повністю
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 вересня 2009 22:26
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Прошу : http://mojewypieki.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?1

а ще:

http://www.smakimprezy.pl/


http://www.wielkiezarcie.com/grp_przep.php?grp_prz=1&offset=9590

http://przystole.blox.pl/html;jsessionid=0EC6D6475960117EBA299BBBA4FA8B13.tomcat

3

і переводчик http://www.transneed.com/on_line_free_translator.php


Повідомлення відредагував уляночка - 14 вересня 2009 21:27
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 вересня 2009 22:30
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дякую Наталя! Вони справді добрі!
Перейти на початок сторінки
уляночка
15 вересня 2009 13:02
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

Піца як в піцеріїї





Тісто:

500 гр муки
1 яйце
1 п сухих дріжджів
1 ч. л солі
1 ст. л цукру
1 ст л оливкової олії
тепла вода

Начинка на 0,5 порції тіста:

кетчуп або соус
часник гранюльований або свіжий
1 цибулина порізана кільцями
ковбаса (у мене салямі) або шинка нарізана тоненько кільцями
гриби
1 перець порізаний соломкою
помідори порізані кружечками
0,5 банки консервованих ананасів
потертий твердий сир
чуть-чуть приправи до піци


Всі складники змішати до купи. Замісити тісто. Тісто як на вареники. Поставити в тепле місце на 1 год.
Протвинь добре змастити олією. Накласти тісто. Помазати кетчупом або соусом. Зверху посипати сухим часником. Накласти цибулю, ковбасу, гриби, перець, помідор, ананаси. Зверху посипати сиром і приправою.
Запікати в попередньо розігрітій духовці 13 - 16 хв при температурі 220*. Використовую режим для піци.
З цієї порції тіста виходить 2 протвені піци. Тіста на піцу даю мало, щоб вийшла хрумстка скоринка. Розправляю руками. Часник беру гранюльований - мені так смачніше. А ви можете дати сильно подріблений свіжий часничок. Приправи давайте дуже мало, щоб не перебило смак всіх складників. Тісто добре і на другий день.
Цю піцу ми дуже сильно любими і часто її робимо. Смачного!!!

Повідомлення відредагував уляночка - 15 вересня 2009 12:36
Перейти на початок сторінки
ir71
15 вересня 2009 14:29
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Клас!!!Я б не відмовилась від такої смакоти...ну хоч малюсінький кусочок скинь по почті...пліз!!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
15 вересня 2009 16:06
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
яка смачненька і велика, ням-ням....у нас в сім'ї також дуже полюбляють піцу
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 вересня 2009 20:45
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Яка піцца!!!! СМАЧНО!!!!
Мені на д.н. теж піццу пекли. До нас приїхала дівчина мого брата, майбутня наша невістка, і спекла мені піццу, бо я так мала купу роботи, піцца тоже на дріжджовому тісті.
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 вересня 2009 16:08
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Яблуки у дуже ніжному клярі




6 шт винних яблук (антоновка або ранет)
цедра 0,5 лимона
4 яйця
4 чубаті ложки муки
4 чубаті ложки цукру
1 пач ванільного цукру
1 ч. ложечка порошку до печива
трошки коньяку

Яблука почистити, витягнути серединку, нарізати на кружечки і збризнути коньяком. Накрити. Залишити на 15 хв . За цей час приготовити тісто.
Тісто: відділити білки від жовтків. Білок добре збити , додати цукор, жовтки по одному, муку з порошком до печива, цедру. Все легенько вимішати.
Кружечок яблука обвалюємо спершу в муці, потім у клярі. Смажемо на добре розігрітій олії!!! Посипаємо цукор-пудрою.

Старий і добрий рецепт з бабусиної книжки. Було дуже смачно і з"їлось відразу!!! Рекомендую всім попробувати. Їли навіть ті, які не люблять яблук

Повідомлення відредагував уляночка - 16 вересня 2009 15:09
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 05:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100