Бісквіт з приколом
5 яєць
3/4 скл цукру
3/4 скл муки
1/4 скл крохмалю
Білки відділити від жовтків. Збити в круту піну. По - трохи давати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішати в білок ( на низьких обертах міксера)
Тортівницю викласти папером для випічки, посмарувати. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.
Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.
Не бійтесь кинути біскіт на підлогу ( я так само довго вагалася, але цікавість перемогла). Напевно, при ударі щось там відбувається і тісто не осідає!!! дуже гарний рецепт!
Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Я робила у формі діаметром 26 см