Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з ревенем.
 

Пляцок з ревенем.

30 липня, 2012  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з ревенем.


Інгредієнти:
Пучок ревеню
6 яєць
2 ст цукру
200 гр маргарини
1 ст сметани
1 ст л розпушувача
500гр муки

Приготування:
Жовтки відділити від білків.
Муку змішати з розпушувачем і розтерти з маргарином. Додати жовтки, цукор, сметану і замісити тісто. Розкласти на попередньо змащену форму. По тісті розкласти почищенийі порізаний ревень. Добре втиснути ревень у тісто і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Білки збити з цукром. Коли пройде 30 хв, витянути бляшку з духовки і викласти по ревені збиті білки. Поставити в духовку ще на 30 хвилин. Виключити і залишити вистигати у духовці.
Так як сезон на ревень дуже скоро минає, його можна замінити яблуками.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з журналу "Рецепти господині"


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (31 липня 2012 19:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
я перша перша на пляцок) мммммммм
 



#2 написав: боженка (4 серпня 2012 21:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
пекла цей пляцок сьогодні,чесно кажучи мені зовсім не сподобалося тісто, воно получилося ні пісочне ні бісквітне,незнаю в чому причина,пекла все строго по рецепту,тільки ревінь замінила на яблука sad
 



#3 написав: нетік (22 серпня 2012 09:50)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: боженка
ні пісочне ні бісквітне

а воно і не має бути схожим на ці види тіста.
Та ще й яблука могли бути соковитими, от і пустили багато соку на корж...а так все би було добре.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#4 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 14:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Нетік,.Пляцок з ревенем дуже сонячний, так повіяло теплом та літом.Скоріш би...
 



#5 написав: Almira (28 червня 2013 18:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Повністю згідна з Боженкою - пляцок так собі, посередній. Пекла сторого по рецепту, з ревенем. Не братиму собі до записника. Треба щось змінити в рецептурі. На Дрімфуді є набагато ліпші рецепти.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100