Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з ревенем.
 

Пляцок з ревенем.

30 липня, 2012  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з ревенем.


Інгредієнти:
Пучок ревеню
6 яєць
2 ст цукру
200 гр маргарини
1 ст сметани
1 ст л розпушувача
500гр муки

Приготування:
Жовтки відділити від білків.
Муку змішати з розпушувачем і розтерти з маргарином. Додати жовтки, цукор, сметану і замісити тісто. Розкласти на попередньо змащену форму. По тісті розкласти почищенийі порізаний ревень. Добре втиснути ревень у тісто і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Білки збити з цукром. Коли пройде 30 хв, витянути бляшку з духовки і викласти по ревені збиті білки. Поставити в духовку ще на 30 хвилин. Виключити і залишити вистигати у духовці.
Так як сезон на ревень дуже скоро минає, його можна замінити яблуками.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з журналу "Рецепти господині"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (31 липня 2012 19:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
я перша перша на пляцок) мммммммм
 



#2 написав: боженка (4 серпня 2012 21:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
пекла цей пляцок сьогодні,чесно кажучи мені зовсім не сподобалося тісто, воно получилося ні пісочне ні бісквітне,незнаю в чому причина,пекла все строго по рецепту,тільки ревінь замінила на яблука sad
 



#3 написав: нетік (22 серпня 2012 09:50)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: боженка
ні пісочне ні бісквітне

а воно і не має бути схожим на ці види тіста.
Та ще й яблука могли бути соковитими, от і пустили багато соку на корж...а так все би було добре.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#4 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 14:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Нетік,.Пляцок з ревенем дуже сонячний, так повіяло теплом та літом.Скоріш би...
 



#5 написав: Almira (28 червня 2013 18:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Повністю згідна з Боженкою - пляцок так собі, посередній. Пекла сторого по рецепту, з ревенем. Не братиму собі до записника. Треба щось змінити в рецептурі. На Дрімфуді є набагато ліпші рецепти.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100