Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з ревенем.
 

Пляцок з ревенем.

30 липня, 2012  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з ревенем.


Інгредієнти:
Пучок ревеню
6 яєць
2 ст цукру
200 гр маргарини
1 ст сметани
1 ст л розпушувача
500гр муки

Приготування:
Жовтки відділити від білків.
Муку змішати з розпушувачем і розтерти з маргарином. Додати жовтки, цукор, сметану і замісити тісто. Розкласти на попередньо змащену форму. По тісті розкласти почищенийі порізаний ревень. Добре втиснути ревень у тісто і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Білки збити з цукром. Коли пройде 30 хв, витянути бляшку з духовки і викласти по ревені збиті білки. Поставити в духовку ще на 30 хвилин. Виключити і залишити вистигати у духовці.
Так як сезон на ревень дуже скоро минає, його можна замінити яблуками.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з журналу "Рецепти господині"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (31 липня 2012 19:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
я перша перша на пляцок) мммммммм
 



#2 написав: боженка (4 серпня 2012 21:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
пекла цей пляцок сьогодні,чесно кажучи мені зовсім не сподобалося тісто, воно получилося ні пісочне ні бісквітне,незнаю в чому причина,пекла все строго по рецепту,тільки ревінь замінила на яблука sad
 



#3 написав: нетік (22 серпня 2012 09:50)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: боженка
ні пісочне ні бісквітне

а воно і не має бути схожим на ці види тіста.
Та ще й яблука могли бути соковитими, от і пустили багато соку на корж...а так все би було добре.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#4 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 14:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Нетік,.Пляцок з ревенем дуже сонячний, так повіяло теплом та літом.Скоріш би...
 



#5 написав: Almira (28 червня 2013 18:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Повністю згідна з Боженкою - пляцок так собі, посередній. Пекла сторого по рецепту, з ревенем. Не братиму собі до записника. Треба щось змінити в рецептурі. На Дрімфуді є набагато ліпші рецепти.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 11
Користувачі: Jeffreyclatt, Josephclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100