Інгредієнти:Пучок ревеню
6 яєць
2 ст цукру
200 гр маргарини
1 ст сметани
1 ст л розпушувача
500гр муки
Приготування:Жовтки відділити від білків.
Муку змішати з розпушувачем і розтерти з маргарином. Додати жовтки, цукор, сметану і замісити тісто. Розкласти на попередньо змащену форму. По тісті розкласти почищенийі порізаний ревень. Добре втиснути ревень у тісто і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Білки збити з цукром. Коли пройде 30 хв, витянути бляшку з духовки і викласти по ревені збиті білки. Поставити в духовку ще на 30 хвилин. Виключити і залишити вистигати у духовці.
Так як сезон на ревень дуже скоро минає, його можна замінити яблуками.Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт з журналу "Рецепти господині"