інгредієнти:
4 курячі грудки, 1 л молока, сіль і улюблені вами спеції.
Солимо і посипаємо спеціями грудки, залишаємо на 10 хвилин.
Доводимо до кипіння молоко, вимикаємо і відразу ж занурюємо в нього курячі грудки так, щоб вони були повністю покриті молоком.
Закриваємо каструлю кришкою і укутуємо в ковдру так, як ми це робимо з кашами та картоплею. Залишаємо на годину. Після чого дістаємо з молока, кладемо на друшляк, щоб все зайве стекло, охолоджуємо і нарізаємо на медальйони.
Ніжне, соковите м'ясо, буквально тане в роті. І, що важливо, ніяких підсмажених шкідливих кірочок, ніякої сухості.Смачного!!
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з vkycnovsem.livejournal.com