Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Десерти без випічки » Смажене морозиво
 

Смажене морозиво

12 лютого, 2012  |  Коментів (30)  |  Рубрика: Десерти без випічки
 

Смажене морозиво


інгредієнти:
морозиво
кокосова стружка
панірувальні сухарі
яйця - 3 шт.

Налаштуємо морозильну камеру на найнижчу температуру. Завдання заморозити морозиво якомога сильніше, практично до кам'яного стану. Перед тим як дістати морозиво з морозилки готуємо паніровку: кокосову стружку, збиті яйця і сухарі.

Дістаємо морозиво і ріжемо порціями

Швидко паніруємо морозиво: перший шар - кокосова стружка, другий - опускаємо в яйце, третій - обвалюємо в сухарях.
Складаємо всі порції морозива на охолоджену тарілку і знову відправляємо в морозилку для глибокої заморозки. Приблизно через півгодини виконуємо останній крок - смажимо морозиво у фритюрі.

Розігріваємо рафіновану соняшникову олію і в нього опускаємо порції морозива з морозилки. Робимо це дуже швидко, обсмажуємо зовсім небагато - секунд по 20 з кожного боку.

За цей час морозиво усередині не встигає розтанути. Десерт зверху вийде теплим, а всередині холодним.
Панірувальні сухарі я замінила на кукурудзяні пластівці.Десерт просто бомба!!!

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з Cook Top .


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ірка-Шкірка (12 лютого 2012 17:32)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Точно бомба winked !!!
 



#2 написав: Karolina (12 лютого 2012 17:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 3
Ух ти!Цікавий десерт!


--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
 



#3 написав: LiLu (12 лютого 2012 17:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Я Вам кажу дівчата! то не до вповідання!Але то тре скоро їсти ! і всьо скоро робити smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#4 написав: мари4ка (12 лютого 2012 19:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
Каааапеееец.!!!!!!!!!!! Але БОООМБА!!!!! winked
Свєтка, які ти всякі штуки вмієш!!!!!!!!!!!!!
 



#5 написав: Канарейка (12 лютого 2012 19:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Цитата: LiLu
Я Вам кажу дівчата! то не до вповідання!Але то тре скоро їсти ! і всьо скоро робити

Ото ти Светулька втрафила таке файнюцке зробити, а шо то за кукурудзяні пластівці?
 



#6 написав: Ксенічка (12 лютого 2012 20:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дуже,дуже смачний десерт!!А ось так в домашніх умовах ,ще не траплялось побачити,щоб хтось зготував та пригостив.Фото чудове,як і морозиво!
 



#7 написав: lana (12 лютого 2012 21:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 47
Світланочко, ти коли таким почастуєш?
 



#8 написав: LiLu (12 лютого 2012 21:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
мари4ка,
айой! шось тако надибаю то пробую! smile
Цитата: Канарейка
шо то за кукурудзяні пластівці?

то сніданки сухі зернові -кукурудзяні пластівці такі smile
Цитата: lana
ти коли таким почастуєш?

Як тільки, так зразу!!!! smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#9 написав: Пушинка (13 лютого 2012 10:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
ух - ти!!!!!
Яка смакота!!!!!!!!!
Просто шикарний десерт!!!!!!!!!!!!
 



#10 написав: zhanetka (13 лютого 2012 13:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
LiLu,супер!!!!!!!!!!!! щось схоже їла в львівському кафе.але там був ще яблучний пиріг....Уявляю яка то смакотаааааааа!!!
 



#11 написав: Solka (13 лютого 2012 14:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 63
Пробувала таке морозиво у Япі, дуже смачно! Це було не моє замовлення, тому я тільки попробувала, але смак запам'ятався надовго winked


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#12 написав: Vualehvost (13 лютого 2012 14:44)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я використовую замість сухарів,сухе печиво ,,крекер,,-те що без маку Воно таке дрібненьке з фігурками.У нас ,це морозиво було в меню бару,то ми робили двійну паніровку,і зразу жарили.А печиво добре підсушували,і потім скалкою подрібнювали.До речі продукт висококалорійний.Але всіх вражає,не кожен уявляє, як то ,,жарене морозиво,,
 



#13 написав: Ксенічка (13 лютого 2012 14:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Вже милуюсь не один раз і так кортить спробувати зробити самій,що уже список продуктів в сумці лежить,от ще б наважитись.
 



#14 написав: Свєточка (13 лютого 2012 18:39)


Група: Гості
Коментарів: 0
Просто СУПЕР!!!Треба взяти до уваги,чим можна побалувати коханого на лень св.Валентина!!!
 



#15 написав: LiLu (13 лютого 2012 18:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Пушинка,
zhanetka,
Solka,
Спробуйте приготувати-не пошкодуєте!! smile
Цитата: Vualehvost
У нас ,це морозиво було в меню бару

Яка ціна його??
Цитата: Vualehvost
До речі продукт висококалорійний

Це не буденна їжа! Думаю нічого страшного не станеться ,якщо з'їсти таку порцію smile
Ксенічка,
Я в Вас вірю!! Давайте вже рішайтесь!! smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#16 написав: jul4uk (13 лютого 2012 19:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Классссс! Моя сестра розповідала про гаряче морозиво (їла в одній піцерії), а не розуміла як це! Обовязково спробую, дякую за рецептик!
 



#17 написав: LiLu (13 лютого 2012 20:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Цитата: Свєточка
Треба взяти до уваги,чим можна побалувати коханого на лень св.Валентина!!!

Цитата: jul4uk
Обовязково спробую, дякую за рецептик!

Дуже прошу! no


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#18 написав: Марія БМВ (13 лютого 2012 22:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
Мені в одному ресторані Дрогобича на бенкеті також доводилось скуштувати такого десертику.Пам"ятаю здивовані очі гостей,як це "жарене морозиво"(і мої в тому числі) fellow ?Ніхто не міг зрозуміти секрету його приготування,то мусіла офіціантка все таки нам розповісти як приблизно воно готується lol .А смакота дійсно і що калорійний десерт також погоджуюсь,але воно того варте! winked
 



#19 написав: Кіра (14 лютого 2012 09:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
А я смаувала таке на Закарпатті ..ну дужеее смачно!!!!!
 



#20 написав: sunnygirl (14 лютого 2012 12:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
дуже оригінальний десерт дякую за цікавий рецепт.
 



#21 написав: Tatiana (14 лютого 2012 13:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Цей десерт готують в нас у кафе. Це морозиво у фритюрі смачне неймовірно.Це райська насолода. Колись, коли вперше його спробувала. подали в кінці смажене морозиво, всі скептино подивилися, вже всі наїлися і так не дуже, а як спробували, то просили ще. Ну дуже класне.
 



#22 написав: LiLu (14 лютого 2012 13:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Навіть подумати не могла, що всім так сподобається!! Смакуйте на здоров'я smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#23 написав: Пушинка (14 лютого 2012 17:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
Світланка, питання на засипку: Олії скільки наливати??? Бо хочу затвра його зробити??? І чи не набирає олії паніровка.
 



#24 написав: LiLu (14 лютого 2012 23:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Цитата: Пушинка
І чи не набирає олії паніровка.

Сказати ,шо не чути олію ,то збрехати! чути її ,та в мірі розумного!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#25 написав: Майя Шутенко (16 лютого 2012 09:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Десерт-казковий,а вже фото...,просто надзвичайне!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бравіссімо!
 



#26 написав: LiLu (16 лютого 2012 21:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Майя Шутенко,
Дякую, дякую, дякую....! я стараюсь smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#27 написав: Natalyadiva (23 лютого 2012 04:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Ще про таке не чула, але на вигляд класний десерт! a0a
 



#28 написав: olka-87-87 (28 лютого 2012 13:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже смачно!!! дякую !!!
 



#29 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2013 14:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 447
Додала в закладки. Варто спробувати приготуати вдома winked


--------------------
 



#30 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 15:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Цитата: LiLu
Я в Вас вірю!! Давайте вже рішайтесь!!

LiLu, ще якби за мене зробити lol .
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work (Учора, 17:17)
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work (Учора, 17:12)
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 33
Користувачі: Оксанка_Б, kapitoshka, iiVoffgoxy, sjRuispuh, ywVoffgoxy, zuExcaws
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100