Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Десерти без випічки » Морозиво "Снігова королева"
 

Морозиво "Снігова королева"

28 січня, 2011  |  Коментів (25)  |  Рубрика: Десерти без випічки
 

Морозиво "Снігова королева"


1 літр молока
100 грам масла
2 стакани цукру
1 чайна ложка крохмалю
5 жовтків
фрукти для прикрашання

Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь, одразу ж добавити масло. Довести до кипіння. Поки молоки закипає, змішати цукор і крохмаль, добавити жовтки і розтерти до однорідної маси. Добавити трошки молока і розмішати. Суміш має нагадувати консистенцію сметани. В закипівше молоко поступово вливати суміш, постійно помішувати. Коли суміш знову закипить, зняти з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати мішати, поки суміш стане теплою. Розлити по формочках і поставити застигати. Коли застигне прикрасити фруктами за своїм смаком.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт взяла з журналу ЕДА №1 2011


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іруся (28 січня 2011 12:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дуже люблю морозиво , апетитне таке обовязково спробую!
 



#2 написав: uliana_y (28 січня 2011 14:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Морозиво!!?))Супер!!Я дууууже люблю!!!!Нетік,і як тобі смак,відрізняється від купленого!????)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#3 написав: нетік (28 січня 2011 14:26)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: uliana_y
смак,відрізняється від купленого!????)

відрізняється, але в кращу сторону: воно ситніше, не таке водянисте, і взагалі, як домашне смачне морозиво...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#4 написав: Іруся (28 січня 2011 15:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
А скільки його виходить з донієї порції?
 



#5 написав: нетік (28 січня 2011 15:22)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: Іруся
А скільки його виходить з донієї порції?

я не важила, але на вигляд приблизно1,5 літри об"ємом.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#6 написав: Olenochka (28 січня 2011 18:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
о морозиво belay смак дитинства (чи добре застигає?)
 



#7 написав: нетік (28 січня 2011 18:13)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: Olenochka
чи добре застигає?)

в мене застигло в холодильнику...а можна ще в морозілку поставити, це вже на любителя...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#8 написав: Natalyi (28 січня 2011 19:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Але класне морозиво! А воно як застигає, то густе ?


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#9 написав: нетік (28 січня 2011 19:52)


Група: Модератор
Коментарів: 75
в мене на консистенцію було, яксиператорна сметана з холодильника. приблизно так...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#10 написав: sunnygirl (28 січня 2011 20:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Яке чудове морозиво дякую за рецепт давно хотіла спробувати приготувати домашнє морозиво тому що магазинне тепер жахливої якості.
 



#11 написав: Ластівка (28 січня 2011 20:38)


Група: Модератор
Коментарів: 40
морозиво і жовтки? щось не дуже мені...кілька разів пробували за різними рецептами - не виходило


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#12 написав: нетік (28 січня 2011 21:27)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: Ластівка
морозиво і жовтки? щось не дуже мені.

попробуй, думаю сподобається...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#13 написав: мари4ка (28 січня 2011 22:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
У мене є рецепт морозитва на самих ховтках...і мені не дуже сподобалось...А це мабудь смачне,треба попробувати!
 



#14 написав: Яруська (28 січня 2011 22:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Цитата: Ластівка
.кілька разів пробували за різними рецептами - не виходило

В мене також не дуже виходило, тобто утворювались кристалики льоду. Певно, треба було мішати... Спробую, напевно, з пів порції. Нетік, дякую! love
 



#15 написав: нетік (29 січня 2011 11:09)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Яруська, а ти попробуй тільки в холодильнику щоб застигло, там льоду небуде....


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#16 написав: smakota (29 січня 2011 15:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ще морозива домашнього не пробувала ніколи smile Візьму на замітку)
 



#17 написав: uliana_y (29 січня 2011 16:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Цитата: нетік
, яксиператорна сметана з холодильника. приблизно так...

Переконала)) треба робити!!Я так люблю морозиво!!!))


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#18 написав: Solka (30 січня 2011 22:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 63
Нетік, дякую за гарний рецепт, при нагоді обов'язково спробую m05108


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#19 написав: Natalyadiva (4 лютого 2011 21:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Дуже смачне морозиво!
 



#20 написав: Марусенька (23 травня 2011 22:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Буду пробувати! В дитинстві мама готувала, дуже подобалося, але за іншим рецептом!
 



#21 написав: Пушинка (16 червня 2011 16:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
приготувала сьогодні - в мене жовтеньке (від домашніх яєць) і смачненьке, тільки крупинки льоду всеж таки проскакують, але не значні. Наступного разу зроблю фруктове.
 



#22 написав: Anna_maria (29 січня 2012 17:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Під час застигання морозива, його потрібно кілька разів витягувати і збивати міксером, тоді не буде кристаликів льоду і воно буде більш "повітряним"
 



#23 написав: Ксенічка (21 лютого 2013 00:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Дійсно що домашнє то домашнє.Краще своє зробити і дітям радісно і собі насолода.
 



#24 написав: nadiya (17 червня 2015 19:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Вчора робила морозиво по вашому рецепту. Дуже смачне вийшло. Правда, діти просили шоколадного, то на стадії збивання додала какао. Вийшло дуже цікаве, натуральне і шоколадне, схоже на Львівський "Каштан". Дякую. Дякую!!!!


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#25 написав: ОЛЕСЯ (29 червня 2015 17:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Величезне спасибі за смачне морозиво


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 11
Користувачі: JakeRort, liepEstismils, bxrwyaonrgh, izfyxheibnz, jvgyzcgovyd, zrywhirler, gvqwyeohhgq, gxpyykleiuh
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100