Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Десерти без випічки » Морозиво "Снігова королева"
 

Морозиво "Снігова королева"

28 січня, 2011  |  Коментів (25)  |  Рубрика: Десерти без випічки
 

Морозиво "Снігова королева"


1 літр молока
100 грам масла
2 стакани цукру
1 чайна ложка крохмалю
5 жовтків
фрукти для прикрашання

Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь, одразу ж добавити масло. Довести до кипіння. Поки молоки закипає, змішати цукор і крохмаль, добавити жовтки і розтерти до однорідної маси. Добавити трошки молока і розмішати. Суміш має нагадувати консистенцію сметани. В закипівше молоко поступово вливати суміш, постійно помішувати. Коли суміш знову закипить, зняти з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати мішати, поки суміш стане теплою. Розлити по формочках і поставити застигати. Коли застигне прикрасити фруктами за своїм смаком.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт взяла з журналу ЕДА №1 2011


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Іруся (28 січня 2011 12:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дуже люблю морозиво , апетитне таке обовязково спробую!
 



#2 написав: uliana_y (28 січня 2011 14:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Морозиво!!?))Супер!!Я дууууже люблю!!!!Нетік,і як тобі смак,відрізняється від купленого!????)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#3 написав: нетік (28 січня 2011 14:26)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: uliana_y
смак,відрізняється від купленого!????)

відрізняється, але в кращу сторону: воно ситніше, не таке водянисте, і взагалі, як домашне смачне морозиво...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#4 написав: Іруся (28 січня 2011 15:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
А скільки його виходить з донієї порції?
 



#5 написав: нетік (28 січня 2011 15:22)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: Іруся
А скільки його виходить з донієї порції?

я не важила, але на вигляд приблизно1,5 літри об"ємом.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#6 написав: Olenochka (28 січня 2011 18:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
о морозиво belay смак дитинства (чи добре застигає?)
 



#7 написав: нетік (28 січня 2011 18:13)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: Olenochka
чи добре застигає?)

в мене застигло в холодильнику...а можна ще в морозілку поставити, це вже на любителя...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#8 написав: Natalyi (28 січня 2011 19:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Але класне морозиво! А воно як застигає, то густе ?


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#9 написав: нетік (28 січня 2011 19:52)


Група: Модератор
Коментарів: 75
в мене на консистенцію було, яксиператорна сметана з холодильника. приблизно так...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#10 написав: sunnygirl (28 січня 2011 20:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Яке чудове морозиво дякую за рецепт давно хотіла спробувати приготувати домашнє морозиво тому що магазинне тепер жахливої якості.
 



#11 написав: Ластівка (28 січня 2011 20:38)


Група: Модератор
Коментарів: 40
морозиво і жовтки? щось не дуже мені...кілька разів пробували за різними рецептами - не виходило


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#12 написав: нетік (28 січня 2011 21:27)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: Ластівка
морозиво і жовтки? щось не дуже мені.

попробуй, думаю сподобається...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#13 написав: мари4ка (28 січня 2011 22:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
У мене є рецепт морозитва на самих ховтках...і мені не дуже сподобалось...А це мабудь смачне,треба попробувати!
 



#14 написав: Яруська (28 січня 2011 22:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Цитата: Ластівка
.кілька разів пробували за різними рецептами - не виходило

В мене також не дуже виходило, тобто утворювались кристалики льоду. Певно, треба було мішати... Спробую, напевно, з пів порції. Нетік, дякую! love
 



#15 написав: нетік (29 січня 2011 11:09)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Яруська, а ти попробуй тільки в холодильнику щоб застигло, там льоду небуде....


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#16 написав: smakota (29 січня 2011 15:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ще морозива домашнього не пробувала ніколи smile Візьму на замітку)
 



#17 написав: uliana_y (29 січня 2011 16:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Цитата: нетік
, яксиператорна сметана з холодильника. приблизно так...

Переконала)) треба робити!!Я так люблю морозиво!!!))


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#18 написав: Solka (30 січня 2011 22:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 63
Нетік, дякую за гарний рецепт, при нагоді обов'язково спробую m05108


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#19 написав: Natalyadiva (4 лютого 2011 21:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Дуже смачне морозиво!
 



#20 написав: Марусенька (23 травня 2011 22:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Буду пробувати! В дитинстві мама готувала, дуже подобалося, але за іншим рецептом!
 



#21 написав: Пушинка (16 червня 2011 16:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
приготувала сьогодні - в мене жовтеньке (від домашніх яєць) і смачненьке, тільки крупинки льоду всеж таки проскакують, але не значні. Наступного разу зроблю фруктове.
 



#22 написав: Anna_maria (29 січня 2012 17:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Під час застигання морозива, його потрібно кілька разів витягувати і збивати міксером, тоді не буде кристаликів льоду і воно буде більш "повітряним"
 



#23 написав: Ксенічка (21 лютого 2013 00:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дійсно що домашнє то домашнє.Краще своє зробити і дітям радісно і собі насолода.
 



#24 написав: nadiya (17 червня 2015 19:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Вчора робила морозиво по вашому рецепту. Дуже смачне вийшло. Правда, діти просили шоколадного, то на стадії збивання додала какао. Вийшло дуже цікаве, натуральне і шоколадне, схоже на Львівський "Каштан". Дякую. Дякую!!!!


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#25 написав: ОЛЕСЯ (29 червня 2015 17:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Величезне спасибі за смачне морозиво


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Учора, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 52
Користувачі: Сонечко
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100