Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Креми » Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду
 

Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду

10 червня, 2010  |  Коментів (19)  |  Рубрика: Креми
 

Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду


180 г білого шоколаду
2,5 ст. ложки борошна
250 мл молока
200 г цукру (можна не класти зовсім, крем виходить ітак дуже солодким)
200 г вершкового масла
ванільний цукор

Приготування:
Вилити молоко в кастрюльку, насипать борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок.
Добавити в молоко цукор і поставити на водяну баню.
Довести суміш до кипіння і варити на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи (щоб мука не осіла).
Зняти кастрюльку з бані і відразу добавити шоколад (можна білий фігурний, можна і пористий).
Перемішати до повного розчинення шоколаду і охолодити повністю.
Збити міксером м'яке масло добіла, добавивши ванілін.
Поступово добавити в масло шоколадну масу і добре збити до однорідності.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Крем взяла на форумі "У самовара" в kopusha


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Volo-shka (10 червня 2010 14:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Рецепт списала:) сижу і облизуюсь tongue .
Тільки підкажи, будь-ласка, Натонько, ти його під мастику пробувала? Мені потрібен крем не масляний під мастику, а ганаш із білого шоколаду застигати, так як мені потрібно, не хоче am
 



#2 написав: Славочка (10 червня 2010 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Натонько, гарний крем. А до якої випічки ти його робила?
Volo-shka, а білково-масляний? мені білий шоколад теж не застигає.
 



#3 написав: Olenochka (10 червня 2010 18:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Ганий крем (а який тортик ним перемазувала?) winked
 



#4 написав: Натонька (10 червня 2010 19:21)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
той крем якраз для вирівнювання тортів, під мастіку. Давала в торт, шо робила на Перше причастя


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Маруся (10 червня 2010 21:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Файний крем. Треба буде собі зробити.
 



#6 написав: Kseniya (11 червня 2010 17:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
Крем чудовий!Обов"язково його спробую. e16
 



#7 написав: maija23 (12 червня 2010 11:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Крем-супер! winked Потрібно спробувати t0292
 



#8 написав: sunnygirl (14 червня 2010 20:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Крем дуже апетитно виглядає якось і собі приготую.
 



#9 написав: marinka (25 червня 2010 00:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Крем на замітку!!!!!! winked
 



#10 написав: Goldi (30 червня 2010 13:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
РОбила цей крем,на смак супер,але чомусь виявився дуже рідким,постійно стікав з коржів am
 



#11 написав: Натонька (1 липня 2010 11:08)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Goldi,
треба було поставити трохи до холодильника smile Там ж масло є.. воно мусить застигнути


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: uliana_y (27 січня 2011 21:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
сьогодні побачила цей крем,цікавий ніколи такого не робила!Він не є приторно солодкий????


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#13 написав: Натонька (27 січня 2011 22:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
uliana_y, ну дивлячись яка кількість солодкого для тебе є приторно солодкою smile
200 г цукру (можна не класти зовсім, крем виходить ітак дуже солодким) Там не давала я цукор.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#14 написав: uliana_y (30 січня 2011 19:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Дякую за відповідь!!))Просто для мене на смак білий шоколад., завжди солодший ніж інші.


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#15 написав: KotMarta (26 грудня 2011 10:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Дякую за рецепт, робила його вже декілька разів . Дуже смачний крем, правда я його роблю без цукру
 



#16 написав: Лорі (16 лютого 2012 08:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
Дякую за рецепт, ще такого крему не робила і не пробувала.
 



#17 написав: malinka (20 квітня 2012 13:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
няяяммка яка! треба приготувати якось tongue
 



#18 написав: unalina (29 листопада 2012 21:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
гарно і думаю смачно щей не хімія магазинська а домашнє tongue
 



#19 написав: Зимова симфонія (14 січня 2014 22:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Я спробую найюдижчим часом його зробити.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100