180 г білого шоколаду
2,5 ст. ложки борошна
250 мл молока
200 г цукру (можна не класти зовсім, крем виходить ітак дуже солодким)
200 г вершкового масла
ванільний цукор
Приготування:
Вилити молоко в кастрюльку, насипать борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок.
Добавити в молоко цукор і поставити на водяну баню.
Довести суміш до кипіння і варити на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи (щоб мука не осіла).
Зняти кастрюльку з бані і відразу добавити шоколад (можна білий фігурний, можна і пористий).
Перемішати до повного розчинення шоколаду і охолодити повністю.
Збити міксером м'яке масло добіла, добавивши ванілін.
Поступово добавити в масло шоколадну масу і добре збити до однорідності.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Крем взяла на форумі "У самовара" в kopusha