Баклажани наколоти вилкою та запекти в духовці до готовності, зняти шкірку, порізати шматочками. Гарячі баклажани полити соєвим соусом (або посипати сіллю), олією, порубати дрібно часник та перемішати.
(Я баклажани обсмажувала на пательні, бо духовка була зайнята пирогом)Цибулю порізати півкільцями та обсмажити. Додати до баклажанів.
М'ясний фарш приготувати, як для котлет/тефтелей
(я давала тільки яйце, часник, сіль та перець). Зробити тефтельку і обваляти в порошку солодкої паприки
(я обвалювала тільки в борошні).
Тефтелі смажити на олії до готовності зі всіх сторін, можна накрити кришкою чи запекти в духовці. Готові тефтелі додати до баклажанів, перемішати
(можна при бажанні додати ложку томатної пасти чи декілька тушкованих томатів), подавати, посипавши зеленню.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт від Jul-Jul Дуже-дуже смачно! Тільки фарш не беріть готовий, а перекрутіть самі шматок м'яса!