400 г м'яса
70 г білого хліба
0,1 л води
70 г борошна
50 г жиру
100 г цибулі
50 г томату-пюре або 150 г помідорів
сіль до смаку
Приготувати котлетну масу, добавити дрібно нарізану та підсмажену цибулю, перемішати, зробити тефтелі в вигляді кульок розміром з грецький горіх, обваляти в борошні, обсмажити на жирі та покласти в каструлю. На сковорідку, на котрій смажились тефтелі, покласти порізану цибулю, підсмажити, додати томат-пюре і протушкувати його разом з цибулею, після того влити склянку бульйону або води, перекласти все це в каструлю з тефтелями, додати лавровий листок, перець горошком та тушкувати під кришкою 8-10 хвилин.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги В. Т. Тычинский "Вкусно, полезно, рационально"