Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Креми » Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду
 

Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду

10 червня, 2010  |  Коментів (19)  |  Рубрика: Креми
 

Крем масляно-заварний на основі білого шоколаду


180 г білого шоколаду
2,5 ст. ложки борошна
250 мл молока
200 г цукру (можна не класти зовсім, крем виходить ітак дуже солодким)
200 г вершкового масла
ванільний цукор

Приготування:
Вилити молоко в кастрюльку, насипать борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок.
Добавити в молоко цукор і поставити на водяну баню.
Довести суміш до кипіння і варити на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи (щоб мука не осіла).
Зняти кастрюльку з бані і відразу добавити шоколад (можна білий фігурний, можна і пористий).
Перемішати до повного розчинення шоколаду і охолодити повністю.
Збити міксером м'яке масло добіла, добавивши ванілін.
Поступово добавити в масло шоколадну масу і добре збити до однорідності.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Крем взяла на форумі "У самовара" в kopusha


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Volo-shka (10 червня 2010 14:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Рецепт списала:) сижу і облизуюсь tongue .
Тільки підкажи, будь-ласка, Натонько, ти його під мастику пробувала? Мені потрібен крем не масляний під мастику, а ганаш із білого шоколаду застигати, так як мені потрібно, не хоче am
 



#2 написав: Славочка (10 червня 2010 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Натонько, гарний крем. А до якої випічки ти його робила?
Volo-shka, а білково-масляний? мені білий шоколад теж не застигає.
 



#3 написав: Olenochka (10 червня 2010 18:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Ганий крем (а який тортик ним перемазувала?) winked
 



#4 написав: Натонька (10 червня 2010 19:21)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
той крем якраз для вирівнювання тортів, під мастіку. Давала в торт, шо робила на Перше причастя


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Маруся (10 червня 2010 21:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Файний крем. Треба буде собі зробити.
 



#6 написав: Kseniya (11 червня 2010 17:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
Крем чудовий!Обов"язково його спробую. e16
 



#7 написав: maija23 (12 червня 2010 11:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Крем-супер! winked Потрібно спробувати t0292
 



#8 написав: sunnygirl (14 червня 2010 20:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Крем дуже апетитно виглядає якось і собі приготую.
 



#9 написав: marinka (25 червня 2010 00:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Крем на замітку!!!!!! winked
 



#10 написав: Goldi (30 червня 2010 13:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
РОбила цей крем,на смак супер,але чомусь виявився дуже рідким,постійно стікав з коржів am
 



#11 написав: Натонька (1 липня 2010 11:08)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Goldi,
треба було поставити трохи до холодильника smile Там ж масло є.. воно мусить застигнути


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: uliana_y (27 січня 2011 21:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
сьогодні побачила цей крем,цікавий ніколи такого не робила!Він не є приторно солодкий????


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#13 написав: Натонька (27 січня 2011 22:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
uliana_y, ну дивлячись яка кількість солодкого для тебе є приторно солодкою smile
200 г цукру (можна не класти зовсім, крем виходить ітак дуже солодким) Там не давала я цукор.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#14 написав: uliana_y (30 січня 2011 19:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Дякую за відповідь!!))Просто для мене на смак білий шоколад., завжди солодший ніж інші.


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#15 написав: KotMarta (26 грудня 2011 10:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Дякую за рецепт, робила його вже декілька разів . Дуже смачний крем, правда я його роблю без цукру
 



#16 написав: Лорі (16 лютого 2012 08:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
Дякую за рецепт, ще такого крему не робила і не пробувала.
 



#17 написав: malinka (20 квітня 2012 13:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
няяяммка яка! треба приготувати якось tongue
 



#18 написав: unalina (29 листопада 2012 21:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
гарно і думаю смачно щей не хімія магазинська а домашнє tongue
 



#19 написав: Зимова симфонія (14 січня 2014 22:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Я спробую найюдижчим часом його зробити.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Учора, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 23
Користувачі: EinarMarf, Zarkoscync, Натонька
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100