Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Пташине молоко"
 

Торт "Пташине молоко"

15 лютого, 2010  |  Коментів (25)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Пташине молоко"


Тісто для основи :
2 яйця
80 гр цукру
80 гр муки
можна дати чуть розрихлювача, а можна і без
ваніль

Начинка
30 гр желатину
5 великих яєць
1 ст цукру
150 гр масла вершкового
0,5 ст молока
1ст.л. муки без гірки

Спекти бісквіт - основу з двох яєць відомим вам способом ( чи відділяючи білки від жовтків, чи ні - як зручніше). Потому відділити білки від 5 яєць, покласти в холод. Жовтки розтерти з половиною стакана цукру, додати 1 ложку муки і молоко і поставити варитися на малесенькому вогні..( взагалі-то ця процедура по рецепту мала робитися на водяній бані, але то така марудна справа...) до максимального загущення. Готова маса має бути схожа на заварний крем...Остудити. Коли охолоне - добре збити. Масло збити до білого, змішати з жовтками, продовжуючи збивати ще 2-3 хв. Желатин замочити приблизно десь у стакані холодної води...розчинити на водяній бані чи у мікрі до рідкої консистенції. Трохи остудити, щоб був ледь теплий. Білок збиваємо з рештою цукру на міцну піну. З"єднуємо і збиваємо масляно-яєчну суміш із рідким желатином, потім легесенько і швидко перемішуємо з білковою піною.

Бісквіт кладемо в форму, яку вистеляємо плівкою, тоді торт легко від неї відійде, також легко буде торт витягти з форми, якщо вона не роз"ємна. Або можна зробити навколо бісквіту високі бортики із фольги. Бісквіт можна просочити любим сиропом, та це не обов"язково. Виливаємо , власне, "молоко" на бісквіт і кладемо в холод. Застигає дуже швидко. Торт заливаємо шоколадною глазур"ю.

Мої коментарі: Тортик насправді подібний до цукерків "Пташине молоко" Нам всім сподобався! Торт залива на другий день зранку плиткою чорного "Рошена" з 2 ст. л. молока.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт Коко Шанель. Дякую, Наталочко, за поради в приготуванні. Розкажу всім по секрету, шо то в нас була одночасна онлайн випічка. Тобто пекли ми цей торт одночасно для коханих, перед днем Валентина, вечером)))) Дуже цікаво було!



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: gutka (15 лютого 2010 13:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
love дуже апетитний шматочок
 



#2 написав: marinka (15 лютого 2010 16:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Чого тільки не зробиш для коханого love всього чого тільки душа забажає, навіть пташиного молока... winked Торт просто супер, а суфле таке манливе і... Бездоганне !
 



#3 написав: Маруся (16 лютого 2010 04:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Файне то пташаче молоко.
 



#4 написав: sunnygirl (16 лютого 2010 12:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Тортик чудовий і смачненький колись робила схожий.
 



#5 написав: Іванка (16 лютого 2010 16:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 119
Гарний тортик такий спокусливий winked
 



#6 написав: Natalyadiva (16 лютого 2010 17:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 142
Гарний і смачний тортик! wink wink laughing laughing
 



#7 написав: Volo-shka (17 лютого 2010 08:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Наталю, торт класнючий, дійсно на цукерки схоже laughing


--------------------
 



#8 написав: maija23 (17 лютого 2010 18:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Вигляд-супер! Смак-неперевершений!
 



#9 написав: Настя (18 лютого 2010 19:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
Торт надзвичайний і смачний!
 



#10 написав: marynovychss (19 лютого 2010 12:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Торт напевне дуже смачний.Треба буде попробувати спекти собію . Дякую Вам дівчата за гарні рецептию. Я вже пекла пляцок "Санта -Барбара", "Баунті","Сльоза слона".Всім вони дуже сподобалися. Натонька дякую Тобі за цей сайт.

Вибачте я не написала своє ім'я.Мене звуть Леся.


--------------------
Маринович
 



#11 написав: ket13 (6 квітня 2010 20:05)


Група: Гості
Коментарів: 0
wink wink
 



#12 написав: Натонька (9 квітня 2010 22:57)


Група: Адміністратор
Коментарів: 432
Цитата: halinka1014
може тому, що я усю начинку збивала вручну - бо міксер поламався???

може таке бути... руками так не зіб'єш, як міксером... а може форма завелика була...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: lana (4 травня 2010 16:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 45
Пекла за цим рецептом і не один раз .Дуже сподобалось!
 



#14 написав: Sonce (26 серпня 2010 10:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний тортик. Дякую за рецепт)
 



#15 написав: боженка (21 січня 2011 18:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 14
дуже смачний тортик.я пекла і всій моїй родині дуже сподобався,дякую за рецепт.
 



#16 написав: Natlee (6 травня 2011 18:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
А як додати сподобавши рецепт в закладки? ;);););)і
 



#17 написав: Натонька (9 травня 2011 15:38)


Група: Адміністратор
Коментарів: 432
Natlee, натиснути на зелений плюсик коло назви рецепту


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#18 написав: Krasylja (29 серпня 2011 18:54)


Група: Гості
Коментарів: 0
Торт, чудовий! Моїй сім'ї дуже сподобався!!! tongue
 



#19 написав: Джулія (26 грудня 2011 17:17)


Група: Гості
Коментарів: 0
Треба буде спробувати smile
 



#20 написав: Галиночка (3 січня 2012 18:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 19
смакота!! випробувала)))
 



#21 написав: KotMarta (23 лютого 2012 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 14
Я дуже люблю цей торт, часто такий печу, але використовую в саме пташине молоко аж 10 яєць, получається дійсно, як цукерки пташине молоко.


--------------------
http://najkrashch-torti-dlja-vas.webnode.com.ua/
 



#22 написав: Roksolana (4 березня 2012 06:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 53
Дівчата привіт, зробила я тортик, але нажаль в мене не вийшло "молоко" таке як має бути а чомусь трохи желатин позастигав кусочками :( незнаю чи то я погано желатин розтворила чи то може треба було збити желатин міксером з яїчною масою, думаю ще раз попробую зробити, але дайте будь-ласка поради що я не так роблю, може вийде на другий раз.


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#23 написав: Ромкова (2 жовтня 2012 14:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт! Такий смачний, всім дуже сподобався... розійшовся як діти в школу))
 



#24 написав: yanochka (14 жовтня 2012 22:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже дякую вам за простий та бездоганний рецепт. Він вийшов з першого ж разу, і я дуже ним задоволена. Бо попередні спроби зробити "Пташине молоко" за іншими рецептами з нету, зазнали поразки:( Ото ж ще раз дякую belay
 



#25 написав: Gorgy (20 червня 2013 14:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
а я пробувала пекти по цьому рецепту - дуже смачно вийшло!!! дякую tongue


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
ginger
ginger
13:26:46

Ото посилання для мандрів онлайн! Мене затягнуло на годину!
Відповісти
Натонька

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
22 квітня 2014

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
22 квітня 2014

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
="32" alt="сяняНЯНЯ" />
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 2
Користувачі: Цукерочка, Zhanetta, mariashe4ka, оксана79
Роботи: Google AdSense, crawl Bot, spider Bot, Yandex Bot, Google Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: mariashe4ka, Цукерочка, оксана79, barriso, Злата, Витунчик, svetik1, Міла 83, Маруня, Наталка Гірняк, tay, naynko, tetyana.jatziv, matskiv76, oksanam, barmost, ryslanaua, Інуська, tanchik, marjana

Нове на форумі
 
Рецепти паски
  Пише Натонька (Сьогодні, 08:12)
Грядочка
  Пише lana (Сьогодні, 07:46)
Наші улюбленці
  Пише Лорі (Сьогодні, 07:37)
Вітання для maija23
  Пише angelina (Учора, 23:57)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:28)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Учора, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова ()
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100