Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Пташине молоко"
 

Торт "Пташине молоко"

15 лютого, 2010  |  Коментів (25)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Пташине молоко"


Тісто для основи :
2 яйця
80 гр цукру
80 гр муки
можна дати чуть розрихлювача, а можна і без
ваніль

Начинка
30 гр желатину
5 великих яєць
1 ст цукру
150 гр масла вершкового
0,5 ст молока
1ст.л. муки без гірки

Спекти бісквіт - основу з двох яєць відомим вам способом ( чи відділяючи білки від жовтків, чи ні - як зручніше). Потому відділити білки від 5 яєць, покласти в холод. Жовтки розтерти з половиною стакана цукру, додати 1 ложку муки і молоко і поставити варитися на малесенькому вогні..( взагалі-то ця процедура по рецепту мала робитися на водяній бані, але то така марудна справа...) до максимального загущення. Готова маса має бути схожа на заварний крем...Остудити. Коли охолоне - добре збити. Масло збити до білого, змішати з жовтками, продовжуючи збивати ще 2-3 хв. Желатин замочити приблизно десь у стакані холодної води...розчинити на водяній бані чи у мікрі до рідкої консистенції. Трохи остудити, щоб був ледь теплий. Білок збиваємо з рештою цукру на міцну піну. З"єднуємо і збиваємо масляно-яєчну суміш із рідким желатином, потім легесенько і швидко перемішуємо з білковою піною.

Бісквіт кладемо в форму, яку вистеляємо плівкою, тоді торт легко від неї відійде, також легко буде торт витягти з форми, якщо вона не роз"ємна. Або можна зробити навколо бісквіту високі бортики із фольги. Бісквіт можна просочити любим сиропом, та це не обов"язково. Виливаємо , власне, "молоко" на бісквіт і кладемо в холод. Застигає дуже швидко. Торт заливаємо шоколадною глазур"ю.

Мої коментарі: Тортик насправді подібний до цукерків "Пташине молоко" Нам всім сподобався! Торт залива на другий день зранку плиткою чорного "Рошена" з 2 ст. л. молока.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт Коко Шанель. Дякую, Наталочко, за поради в приготуванні. Розкажу всім по секрету, шо то в нас була одночасна онлайн випічка. Тобто пекли ми цей торт одночасно для коханих, перед днем Валентина, вечером)))) Дуже цікаво було!



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: gutka (15 лютого 2010 13:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
love дуже апетитний шматочок
 



#2 написав: marinka (15 лютого 2010 16:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Чого тільки не зробиш для коханого love всього чого тільки душа забажає, навіть пташиного молока... winked Торт просто супер, а суфле таке манливе і... Бездоганне !
 



#3 написав: Маруся (16 лютого 2010 04:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Файне то пташаче молоко.
 



#4 написав: sunnygirl (16 лютого 2010 12:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Тортик чудовий і смачненький колись робила схожий.
 



#5 написав: Іванка (16 лютого 2010 16:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 131
Гарний тортик такий спокусливий winked
 



#6 написав: Natalyadiva (16 лютого 2010 17:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Гарний і смачний тортик! wink wink laughing laughing
 



#7 написав: Volo-shka (17 лютого 2010 08:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Наталю, торт класнючий, дійсно на цукерки схоже laughing
 



#8 написав: maija23 (17 лютого 2010 18:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Вигляд-супер! Смак-неперевершений!
 



#9 написав: Настя (18 лютого 2010 19:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
Торт надзвичайний і смачний!
 



#10 написав: marynovychss (19 лютого 2010 12:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Торт напевне дуже смачний.Треба буде попробувати спекти собію . Дякую Вам дівчата за гарні рецептию. Я вже пекла пляцок "Санта -Барбара", "Баунті","Сльоза слона".Всім вони дуже сподобалися. Натонька дякую Тобі за цей сайт.

Вибачте я не написала своє ім'я.Мене звуть Леся.


--------------------
Маринович
 



#11 написав: ket13 (6 квітня 2010 20:05)


Група: Гості
Коментарів: 0
wink wink
 



#12 написав: Натонька (9 квітня 2010 22:57)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Цитата: halinka1014
може тому, що я усю начинку збивала вручну - бо міксер поламався???

може таке бути... руками так не зіб'єш, як міксером... а може форма завелика була...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: lana (4 травня 2010 16:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 45
Пекла за цим рецептом і не один раз .Дуже сподобалось!
 



#14 написав: Sonce (26 серпня 2010 10:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний тортик. Дякую за рецепт)
 



#15 написав: боженка (21 січня 2011 18:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
дуже смачний тортик.я пекла і всій моїй родині дуже сподобався,дякую за рецепт.
 



#16 написав: Natlee (6 травня 2011 18:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
А як додати сподобавши рецепт в закладки? ;);););)і
 



#17 написав: Натонька (9 травня 2011 15:38)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Natlee, натиснути на зелений плюсик коло назви рецепту


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#18 написав: Krasylja (29 серпня 2011 18:54)


Група: Гості
Коментарів: 0
Торт, чудовий! Моїй сім'ї дуже сподобався!!! tongue
 



#19 написав: Джулія (26 грудня 2011 17:17)


Група: Гості
Коментарів: 0
Треба буде спробувати smile
 



#20 написав: Галиночка (3 січня 2012 18:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
смакота!! випробувала)))
 



#21 написав: KotMarta (23 лютого 2012 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
Я дуже люблю цей торт, часто такий печу, але використовую в саме пташине молоко аж 10 яєць, получається дійсно, як цукерки пташине молоко.


--------------------
http://najkrashch-torti-dlja-vas.webnode.com.ua/
 



#22 написав: Roksolana (4 березня 2012 06:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 54
Дівчата привіт, зробила я тортик, але нажаль в мене не вийшло "молоко" таке як має бути а чомусь трохи желатин позастигав кусочками :( незнаю чи то я погано желатин розтворила чи то може треба було збити желатин міксером з яїчною масою, думаю ще раз попробую зробити, але дайте будь-ласка поради що я не так роблю, може вийде на другий раз.


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#23 написав: Ромкова (2 жовтня 2012 14:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт! Такий смачний, всім дуже сподобався... розійшовся як діти в школу))
 



#24 написав: yanochka (14 жовтня 2012 22:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже дякую вам за простий та бездоганний рецепт. Він вийшов з першого ж разу, і я дуже ним задоволена. Бо попередні спроби зробити "Пташине молоко" за іншими рецептами з нету, зазнали поразки:( Ото ж ще раз дякую belay
 



#25 написав: Gorgy (20 червня 2013 14:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
а я пробувала пекти по цьому рецепту - дуже смачно вийшло!!! дякую tongue


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
angelina
angelina
Сьогодні в23:22:37

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Сьогодні в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:14:58

Натонька,
дуже дякую! a0a а домашній сир можна?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в14:43:25

які ви берете вершки?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:56:26

хто робить панакоту, мені треба пораду
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:32:14

лимонний сік, цедра. Сметану або відкинути на марлю в два слої і нехай ніч постоїть, або якщо ні, то загущувач дати.
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: Маруся
Роботи: robot Bot, Yahoo Bot, spider Bot, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Маруся, Romkova, Зорянчик, lana, Сонечко, bkru, koba, Natalja0604, aliona21, Larisa, Ludka, pepysik, любов.вербіцка, mms-ka, angelina, Светочка, tanya75, solomiyasobko, Adusya, Ельвіра

Нове на форумі
 
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Учора, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Учора, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Учора, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake ()
Вітання для Рімми
  Пише Тереза ()
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише svetochka ()
Зооглея
  Пише Натонька ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100