Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Коко Шанель
12 лютого 2010 21:38
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Майя Шутенко
Я дуже рада, що сподобалось! Нам теж ця картопелька до смаку! smile Завжди швидко зникає...

Irina
Яблука в мене зарум"янились дужче , ніж у тебе, але смаку це зовсім не зіпсувало.

Іруся, то в тебе правильно вийшло! В рецепті було вказано, що яблука повинні запектися як карамельки, а в мене вони чомусь виходять як мармеладки lol ..терпіння нема дотримати... smile
Перейти на початок сторінки
Irina
12 лютого 2010 21:51
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Коко Шанель
яблука повинні запектися як карамельки,

О, мій чоловік так і сказав, що йому дуже сподобались яблука як карамельки. Ура, то в мене вийшло правильно! )))
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 лютого 2010 22:43
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко, а картопля по-французьки--то чудова страва. І смаковита! В мене якраз всі таке люблять--від мала до велика :)
Перейти на початок сторінки
marinka
12 лютого 2010 22:45
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Коко Шанель дуже гарна сімейна страва! winked
Тепер примовляючи французьким прононсом
мушу зробити ґратен lol

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 лютого 2010 17:13
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
...Я із своїм скромним тортиком прямо в тему - до дня закоханих! Одразу мушу вибачитися: тортик для себе, дуже вже випендрюватися не було коли...головне - від душі...:lol: Насправді, крем білковий зварила, та щось чи не доварила сироп, чи недовзбила білки, чи просто день був не мій.....коротше, не тримались в мене купи трояндочки....аж до гніву мене довели... :lol: Коротше, крем діти поїли ложками... :smile: Торт для чоловіка, який обожнює цукерки "Пташине молоко"! Смачніших ласощів для нього в світі не існує!! Мусіла догодити... :smile:

Торт "Пташине молоко"


Торт готується надзвичайно швидко. Якого тільки "молока" в нас на сайті нема...а такого - нема! :smile: Розрахований на тортівницю діаметром 22см.

Тісто для основи :
2 яйця
80 гр цукру
80 гр муки
можна дати чуть розрихлювача, а можна і без
ваніль

Начинка
30 гр желатину
5 великих яєць
1 ст цукру
150 гр масла вершкового
0,5 ст молока
1ст.л. муки без гірки

Спекти бісквіт - основу з двох яєць відомим вам способом ( чи відділяючи білки від жовтків, чи ні - як зручніше). Потому відділити білки від 5 яєць, покласти в холод. Жовтки розтерти з половиною стакана цукру, додати 1 ложку муки і молоко і поставити варитися на малесенькому вогні..( взагалі-то ця процедура по рецепту мала робитися на водяній бані, але то така марудна справа...) до максимального загущення. Готова маса має бути схожа на заварний крем...Остудити. Коли охолоне - добре збити. Масло збити до білого, змішати з жовтками, продовжуючи збивати ще 2-3 хв. Желатин замочити приблизно десь у стакані холодної води...розчинити на водяній бані чи у мікрі до рідкої консистенції. Трохи остудити, щоб був ледь теплий. Білок збиваємо з рештою цукру на міцну піну. З"єднуємо і збиваємо масляно-яєчну суміш із рідким желатином, потім легесенько і швидко перемішуємо з білковою піною.

Бісквіт кладемо в форму, яку вистеляємо плівкою, тоді торт легко від неї відійде, також легко буде торт витягти з форми, якщо вона не роз"ємна. Або можна зробити навколо бісквіту високі бортики із фольги. Бісквіт можна просочити любим сиропом, та це не обов"язково. Виливаємо , власне, "молоко" :lol: на бісквіт і кладемо в холод. Застигає дуже швидко. Торт заливаємо шоколадною глазур"ю. Мої люблять м"яку глазур по рецепту Натоньки



Мої коментарі: оскільки я дуже фіолетово ставлюсь до білкового суфле - то й мені торт видався...ну так собі...як кажуть, буває й краще.. :lol: я би туди якихось вишень напхала, чи що... :smile: .Та чоловік був просто в екстазі! Догодила! :lol: За смаком ну дуже схожий на однойменні цукерки... :smile:

Повідомлення відредагував Натонька - 1 жовтня 2013 10:23
Перейти на початок сторінки
gutka
14 лютого 2010 17:37
Повідомлення #206


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Коко Шанель
Торт "Пташине молоко"

я думаю...., вірніше те що бачу я....., одним словом мені б так, як і твому чоловіку сподобалось tongue , у мене також такого перепису немає тож записую і буду випробовувати

Повідомлення відредагував gutka - 14 лютого 2010 19:05
Перейти на початок сторінки
Irina
14 лютого 2010 17:57
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Наталочко, дуже гарний торт, рівненький і смачненький. Мені подобається що бісквіту мало, а "молока" - багато. Бо маю рецепт, де все навпаки...
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 лютого 2010 19:12
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Оце смачний тортик. Швидкий і смачний. Я тепер шукаю таких ефектних речей. часу на все обмаль! Дякую, Наталочко.
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 лютого 2010 19:41
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Коко Шанель, Як побачив мій чоловік твоє пташине молоко, відразу дуже його захотів smile . І так почав мене просити, що пішла на кухню у День Валентина і зробила суфле з твого тортика. lol Суфле ще охолоджується tongue
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 лютого 2010 20:15
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Уляночко! То, напевно, багатьом чоловікам таке подобається, мабуть, через мінімум зусиль, витрачених на його споживання..(жувати не треба!) lol
gutka Катя, насправді нагадує радянський торт "Пташине молоко"

Irina
а "молока" - багато
А я якраз оте" молоко.." - не дуже... lol
Славочко, пригощайся, квітко! smile
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 07:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100