Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Коко Шанель
12 лютого 2010 21:38
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Майя Шутенко
Я дуже рада, що сподобалось! Нам теж ця картопелька до смаку! smile Завжди швидко зникає...

Irina
Яблука в мене зарум"янились дужче , ніж у тебе, але смаку це зовсім не зіпсувало.

Іруся, то в тебе правильно вийшло! В рецепті було вказано, що яблука повинні запектися як карамельки, а в мене вони чомусь виходять як мармеладки lol ..терпіння нема дотримати... smile
Перейти на початок сторінки
Irina
12 лютого 2010 21:51
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Коко Шанель
яблука повинні запектися як карамельки,

О, мій чоловік так і сказав, що йому дуже сподобались яблука як карамельки. Ура, то в мене вийшло правильно! )))
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 лютого 2010 22:43
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко, а картопля по-французьки--то чудова страва. І смаковита! В мене якраз всі таке люблять--від мала до велика :)
Перейти на початок сторінки
marinka
12 лютого 2010 22:45
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Коко Шанель дуже гарна сімейна страва! winked
Тепер примовляючи французьким прононсом
мушу зробити ґратен lol

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 лютого 2010 17:13
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
...Я із своїм скромним тортиком прямо в тему - до дня закоханих! Одразу мушу вибачитися: тортик для себе, дуже вже випендрюватися не було коли...головне - від душі...:lol: Насправді, крем білковий зварила, та щось чи не доварила сироп, чи недовзбила білки, чи просто день був не мій.....коротше, не тримались в мене купи трояндочки....аж до гніву мене довели... :lol: Коротше, крем діти поїли ложками... :smile: Торт для чоловіка, який обожнює цукерки "Пташине молоко"! Смачніших ласощів для нього в світі не існує!! Мусіла догодити... :smile:

Торт "Пташине молоко"


Торт готується надзвичайно швидко. Якого тільки "молока" в нас на сайті нема...а такого - нема! :smile: Розрахований на тортівницю діаметром 22см.

Тісто для основи :
2 яйця
80 гр цукру
80 гр муки
можна дати чуть розрихлювача, а можна і без
ваніль

Начинка
30 гр желатину
5 великих яєць
1 ст цукру
150 гр масла вершкового
0,5 ст молока
1ст.л. муки без гірки

Спекти бісквіт - основу з двох яєць відомим вам способом ( чи відділяючи білки від жовтків, чи ні - як зручніше). Потому відділити білки від 5 яєць, покласти в холод. Жовтки розтерти з половиною стакана цукру, додати 1 ложку муки і молоко і поставити варитися на малесенькому вогні..( взагалі-то ця процедура по рецепту мала робитися на водяній бані, але то така марудна справа...) до максимального загущення. Готова маса має бути схожа на заварний крем...Остудити. Коли охолоне - добре збити. Масло збити до білого, змішати з жовтками, продовжуючи збивати ще 2-3 хв. Желатин замочити приблизно десь у стакані холодної води...розчинити на водяній бані чи у мікрі до рідкої консистенції. Трохи остудити, щоб був ледь теплий. Білок збиваємо з рештою цукру на міцну піну. З"єднуємо і збиваємо масляно-яєчну суміш із рідким желатином, потім легесенько і швидко перемішуємо з білковою піною.

Бісквіт кладемо в форму, яку вистеляємо плівкою, тоді торт легко від неї відійде, також легко буде торт витягти з форми, якщо вона не роз"ємна. Або можна зробити навколо бісквіту високі бортики із фольги. Бісквіт можна просочити любим сиропом, та це не обов"язково. Виливаємо , власне, "молоко" :lol: на бісквіт і кладемо в холод. Застигає дуже швидко. Торт заливаємо шоколадною глазур"ю. Мої люблять м"яку глазур по рецепту Натоньки



Мої коментарі: оскільки я дуже фіолетово ставлюсь до білкового суфле - то й мені торт видався...ну так собі...як кажуть, буває й краще.. :lol: я би туди якихось вишень напхала, чи що... :smile: .Та чоловік був просто в екстазі! Догодила! :lol: За смаком ну дуже схожий на однойменні цукерки... :smile:

Повідомлення відредагував Натонька - 1 жовтня 2013 10:23
Перейти на початок сторінки
gutka
14 лютого 2010 17:37
Повідомлення #206


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
Торт "Пташине молоко"

я думаю...., вірніше те що бачу я....., одним словом мені б так, як і твому чоловіку сподобалось tongue , у мене також такого перепису немає тож записую і буду випробовувати

Повідомлення відредагував gutka - 14 лютого 2010 19:05
Перейти на початок сторінки
Irina
14 лютого 2010 17:57
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Наталочко, дуже гарний торт, рівненький і смачненький. Мені подобається що бісквіту мало, а "молока" - багато. Бо маю рецепт, де все навпаки...
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 лютого 2010 19:12
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Оце смачний тортик. Швидкий і смачний. Я тепер шукаю таких ефектних речей. часу на все обмаль! Дякую, Наталочко.
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 лютого 2010 19:41
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Коко Шанель, Як побачив мій чоловік твоє пташине молоко, відразу дуже його захотів smile . І так почав мене просити, що пішла на кухню у День Валентина і зробила суфле з твого тортика. lol Суфле ще охолоджується tongue
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 лютого 2010 20:15
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Уляночко! То, напевно, багатьом чоловікам таке подобається, мабуть, через мінімум зусиль, витрачених на його споживання..(жувати не треба!) lol
gutka Катя, насправді нагадує радянський торт "Пташине молоко"

Irina
а "молока" - багато
А я якраз оте" молоко.." - не дуже... lol
Славочко, пригощайся, квітко! smile
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 червня 2018 16:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ (2 березня 2018 04:24)
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2018 02:40)
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 17:41)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100