Півлітри води теплої+столова ложка цукру і 30 г дріжджів хай побродить. Потім додати півтори склянки муки просіяної два раза і вимішати має постояти біля години- це опара. ЯК ПІДІЙДЕ додати неповну склянку цукру, я даю менше половини, на кінчик ножа куркуми, ваніль. Посолити і підсипати муку місити, муки залежно від якості йде по-різному від 1кг. Вливати олію дві третіх склянки, місити поки тісто перестане липнути до рук. /лодоньою до тіста,а воно відстає/.Ще даю одну столову ложку горілки. Мусить постояти в теплі і піднятись у два раза. Тісто на стілниці розкачую, роблю позначки склянкою іна середину викладаю начинку. Може бути мак з ізюмом, фрукти, карамельки з фруктовою начинкою. Далі накриваю другою частиною розкачаного тіста і витискаю склянкою так щоб горбики на тісті, начинка була посередині. Мусять знову підійти і тоді жарю на олії. Коли трохи підстигнуть у пудрі обвалюю.
(слова автора)Спеціально для відвідувачів dreamfood.ua
Спасибі, marinka