Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Страви з овочів та грибів » Картопля » Тушена картопля по-селянськи
 

Тушена картопля по-селянськи

12 січня, 2010  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Картопля
 

Тушена картопля по-селянськи


Декілька картоплин середнього розміру

Цибулина
1-2 зубчика часника
Перець, сіль, лавровий листок
Олія та вершкове масло

Картоплю почистити, нарізати четвертинками або великими шматками.
Подрібнити цибульку, часник

В каструлю для тушкування (або звичайну) налити олію. щоб повністю покрило дно, викласти половину картоплі. Зверху покласти шар цибулі з часником, добавити декілька горошин чорного перцю та лавровий листок. Посолити і залити водою, щоб майже покрила цибулю. Викласти другу частину картоплі, ще трохи посолити та розкласти зверху декілька пластинок вершкового масла. Поставити на вогонь. Коли закипить, збавити та тушкувати на маленькому вогні до готовності картоплі. Кришку не відкривати та не перемішувати.
Картопля получається дуже ароматна і "навариста", можна обійтись і без м'яса .

Мої коментарі: мені дуже сподобалось! І всім хто їв, теж. Дуже гарно пахне поки готується. Можете попробувати і собі такий варіант приготування картоплі.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від Марья-искусница з сайту say7.info



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: marinka (22 січня 2010 23:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
У мене бабуся подібно готувала. І ще у таку картолю додавала смалець і тушила на ньому, смажила шкварки і заливала їх у макітру де був розтертий макогоном часник і сіль, трохи зелені / коли літо/ і поливав хто хотів.
 



#2 написав: Соломія (19 листопада 2010 19:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
Тільки що приготувала=)...чоловікові посмакувало...і мені теж...приємна на смак, не суха, м"якенька. Смачно було їсти із квашеною капустою!
 



#3 написав: utya (1 грудня 2010 16:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
в суботу готувала.... Дуже всім сподобалося... Правда я не давала часник (забула про нього) і ще додатково додала терту моркву....
 



#4 написав: oliska (13 жовтня 2011 11:51)


Група: Гості
Коментарів: 0
Приготувала цю картопельку..сижу і ласую нею..дуже вийшла ніжна і смачна..))))))
 



#5 написав: Volo-shka (29 листопада 2011 08:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Робила вчора цю картопельку - дуже смачно вийшло))) Я робила без часнику і додала ще печериць)))
У моєму кулінарному записнику додалось ще одного улюбленого рецепту)))
 



#6 написав: лесик-лисик (29 грудня 2011 22:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
в мене мама таку подібну робить, а я попробую зробити , дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
angelina
angelina
Сьогодні в23:22:37

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Сьогодні в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:14:58

Натонька,
дуже дякую! a0a а домашній сир можна?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в14:43:25

які ви берете вершки?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:56:26

хто робить панакоту, мені треба пораду
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:32:14

лимонний сік, цедра. Сметану або відкинути на марлю в два слої і нехай ніч постоїть, або якщо ні, то загущувач дати.
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 5
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, robot Bot, crawl Bot, Yandex Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: chajka, Lyubov_68, nadiya 25, katostere, sergikanter, Маруся, Romkova, Зорянчик, lana, Сонечко, bkru, koba, Natalja0604, aliona21, Larisa, Ludka, pepysik, любов.вербіцка, mms-ka, angelina

Нове на форумі
 
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Учора, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Учора, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Учора, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake ()
Вітання для Рімми
  Пише Тереза ()
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише svetochka ()
Зооглея
  Пише Натонька ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100