Декілька картоплин середнього розміру
Цибулина
1-2 зубчика часника
Перець, сіль, лавровий листок
Олія та вершкове масло
Картоплю почистити, нарізати четвертинками або великими шматками.
Подрібнити цибульку, часник
В каструлю для тушкування (або звичайну) налити олію. щоб повністю покрило дно, викласти половину картоплі. Зверху покласти шар цибулі з часником, добавити декілька горошин чорного перцю та лавровий листок. Посолити і залити водою, щоб майже покрила цибулю. Викласти другу частину картоплі, ще трохи посолити та розкласти зверху декілька пластинок вершкового масла. Поставити на вогонь. Коли закипить, збавити та тушкувати на маленькому вогні до готовності картоплі. Кришку не відкривати та не перемішувати.
Картопля получається дуже ароматна і "навариста", можна обійтись і без м'яса .
Мої коментарі: мені дуже сподобалось! І всім хто їв, теж. Дуже гарно пахне поки готується. Можете попробувати і собі такий варіант приготування картоплі.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт від Марья-искусница з сайту say7.info