Справжній смак консервованої риби! Супер!
Краще смакує холодною.
заморожені оселедці штуки 3-4
багато цибулі
олія
перець чорний горошком
зерна коріандру
лавровий листок
сіль
Рибу розморозити, почистити від луски, відрізати голову, вийняти внутрощі.
Порізати рибу кусками не сильно малими.
Цибулю порізати кільцями, не дуже тонко, бо розлізеться)
В казанок наливаємо олію (десь пів стакана) кидаємо цибулю, викладаємо трохи риби. Солимо, даємо перець, коріандр, лавровий листок. Потім знов шар цибулі. Потім риба. Повторюємо так, поки не закінчиться риба з цибулею. Зверху полити ще трохи олією.
Ставимо на дуже-дуже маленький вогонь. Накриваємо кришкою і тушимо 2 години. Води лити не потрібно. Риба з цибулею дасть сік.
Можна це робити і в духовці теж.
Мені дуже сподобалось! Попробуйте приготувати і собі таке)