Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Горіхово-шоколадний торт
 

Горіхово-шоколадний торт

9 січня, 2010  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Горіхово-шоколадний торт


Тісто:

6 яєць розділити на білки і жовтки
1 ст. (200 г) цукру
3/4 ст. (110 г ) самовосx. муки
100 гр мелених грецьких горіxів

Крем:

1 пачка (250мл) вершків (33-38%)
2 ст. л. цукрової пудри
лимонна цедра

Крем на верxний корж:

150г гіркого шоколаду
1 п. вершків (250 мл) (33-38%)

Роз'ємна форма 26 см
Духовка 180 С

1. Взбити на високій швидкості білки, поступово, добавляючи цукор, в міцну піну.
2. Потім добавити жовтки і збивати ще 5 хвилин.
3. Знизити швидкість роботи міксера до мінімума, добавити муку та горіхи. Перемішати до однорідної маси.
4. Викласти тісто в форму (дно форми обкласти папером для випічки) і поставити випікатись 30 хв. або до сухої палички.
5. Коли бисквіт остигне розрізати на дві частини.
6. Намастити перший корж кремом і накрити верхнім коржем
7. Намастити верхній корж и боки шоколадним кремом

Крем між коржами:
1. Збити вершки з цукровою пудрою.
2. Добавити цедру і акуратно перемішати.

Крем на верхній корж і на боки:
1. Розтопити на водяній бані або в мікро шоколад.
2. Вершки добре збити. Вручну добавити остиглий до кімнатної температури шоколад і добре розмішати.

Можна їсти одразу, а можна дати тортику настоятися (що ше краще) ніч в холодильнику.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

(Рецепт из книги "Угат шавуа" от Паскаль-Рубин) надрукований в блозі Соні-бухгалтера


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Яночка (10 січня 2010 18:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарний торт, Натонька.






 



#2 написав: Натонька (10 січня 2010 19:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Дякую)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: marinka (15 лютого 2010 16:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Тортик справді чудесний і апетитний winked
 



#4 написав: Джулія (26 грудня 2011 17:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Виглядає апетитно m0554
 



#5 написав: Сонечко (17 лютого 2012 00:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а шо то за мука самовосх.?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#6 написав: Galia (26 листопада 2016 19:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Напишіть будь-ласка.що то за мука,бо хочу спекти,а не знаю чи можна зі звичайної муки.
 



#7 написав: Натонька (26 листопада 2016 21:24)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Galia,
Ой, та то звичайне борошно + чайна ложка розпушувача))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 57
Гостей: 28
Користувачі: Ірка-Шкірка
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100