Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Курча, смажене кусками по-венгерськи
 

Курча, смажене кусками по-венгерськи

19 липня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Курча, смажене кусками по-венгерськи


600-700 г курчати
2-3 ст. л. вершкового масла
0,5 ст. бульйону
1 цибулина
3-4 помідори
250 г сметанного соусу
зелень
мелений перець, сіль

Шматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити в сотейнику. Коли цибуля буде мати золотистий колір, влити бульйон, додати нарізані помідори без шкірки і насіння, і під кришкою довести до готовності. Після цього влити сметанний соус і прокип'ятити. Шматки курчати покласти на блюдо і полити соусом. На гарнір - розсипчастий рис або смажену картоплю.

Мої коментарі: замість курчати була звичайна ціла курка.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 123
Гостей: 109
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100